Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2756 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 72
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

משפחתית עם קצת פלפל, לא הייתי מגדיר מעבר.

על הגרסה של 1.8 עם 180 כ"ס אני מוכן להגיד שלא מדובר במשפחתית רגילה. פה מדובר כבר בכמות כוח יותר רצינית.

אבל עזוב, מדובר ברכבים נהדרים. כל אחד וההגדרות שלו

פורסם

תתחדש ותהנה - קנית, אתה מבסוט והיה באמת כיף לקרוא את הסיקור ולראות תמונות של מכונית יפהיפיה שגם אופה לא רע בכלל!

לגבי התרסקות על מהמורות - אל תיסע כל הזמן במצב ספורט - כשזה לא הכרחי פשוט תחסוך מעצמך את מגן השיניים.

לגבי מרכב 3 דלתות - יש לך דלת תא מטען מאוד נוחה - יכול להיות שלהתרגל לזרוק את התיק בתא המטען יוכיח את עצמו כהרגל טוב יותר אתה בכל מקרה צריך לצאת מהרכב - לפתוח את תא המטען יכול להיות הרבה יותר נוח מלשלוח יד ארוכה למושב האחורי (ולמי שיש צביטה ודלקות כרוניות ברצועות הכתפיים - יעריך את המידע הזה מאוד)

לגבי דלת מקרקשת - אולי קצת "בידוד אקוסטי" לדלתות יועיל לך כאן? רמז רמז... חפש את הערך הזה בפורום אודיו ראה ערך דיינאליינר ודיינאמאט אקסטרים כדוגמא.

אה כן - ורשימת האבזור שרשמת לעומת האחת שלי - זה פחות או יותר, אני נכנס לרכב, מניע - נוסע.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

משפחתית עם קצת פלפל זה אוקטביה 1.8tsi, נוחה וקצת יותר מהירה בקו ישר אבל פה זה נגמר.

פה מדובר ברכב עם מתלים קשים, רכב מונמך, ג'אנטים 18 רוחב 225 וחתך 40, 3 דלתות, ידני 6 הילוכים ומנוע קל עם כוח.

אין כל כך קשר בין זה לרכב משפחתי.

חוץ מזה במבחן העולם האמיתי, לא על הנייר, הרכב מציג ביצועים מצויינים. מנוע זה לא הכל.

פורסם

מצד אחד, זה נכון, הfr היא לא brz. היא גם לא gti. היא חמימה, וכדי להיות חמימה לא צריך מנוע 2 ליטר. היא יותר כמו הסוויפט ספורט או אופל אדם s (בחו"ל יש עוד הרבה דוגמאות כמו ה208gt) . קצת יותר חזקה, קצת יותר קשיחה, ועם לוק עצבני.

זה נותן פתרון למי שמחפש רכב עם קצת יותר נשמה אבל לא מסוגל מסיבה זו או אחרת להחזיק ספורטיבית קשוחה כמו הקופרה.

לגבי הנושא הקודם, מתאפק מאוד לא להמשיך לדבר על כסף אבל נראה שלא אהבתם את זה.

ודבר אחרון, זה אדארד כמו נד, לא אדוארד כמו נורטון.

פורסם (נערך)

^

איך אפשר להתקיים בלי רכב היום? גם בתל אביב, זה נוחות שאין שניה לה - בטח ברגע שאתה רוצה להתנייד מטר ימינה או שמאלה מחוץ לאיזור שאתה גר בו.

מצד אחד, זה נכון, הfr היא לא brz. היא גם לא gti. היא חמימה, וכדי להיות חמימה לא צריך מנוע 2 ליטר. היא יותר כמו הסוויפט ספורט או אופל אדם s (בחו"ל יש עוד הרבה דוגמאות כמו ה208gt) . קצת יותר חזקה, קצת יותר קשיחה, ועם לוק עצבני.

זה נותן פתרון למי שמחפש רכב עם קצת יותר נשמה אבל לא מסוגל מסיבה זו או אחרת להחזיק ספורטיבית קשוחה כמו הקופרה.

לגבי הנושא הקודם, מתאפק מאוד לא להמשיך לדבר על כסף אבל נראה שלא אהבתם את זה.

ודבר אחרון, זה אדארד כמו נד, לא אדוארד כמו נורטון.

יש גם 208gti בארץ(אפילו הייתה לי אחת - אגב ל208gti יש מנוע עם 208 כוח סוס אז זה לא דוגמא דומה), הfr היא רמת גימור ללאון רגילה - בארץ היא מגיעה עם יחידות הינע שונות מהלאון הרגילה אך זה לא הופך אותה לספורטיבית.

היא אחלה רכב יום-יומי אבל היא לא ספורטיבית או מנסה להיות דגם ספורטיבי, בניגוד לסוויפט ספורט או אדם s(אין לה מתלים מיוחדים או קונפיגורציה ספורטיבית יעודית, רק נגיעות עיצוביות ואבזור שונה).

ובקטגוריה הנ״ל שהיא אחת הקטגוריות שבה אבחר את הרכב הבא היא נמצאת מאוד גבוהה בבחירה, בעיקר כשתגיע עם מערכות בטיחות מקוריות - אני ממש אוהב את העיצוב של הלאון.

עריכה אחרונה על ידי noknok

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם
^

איך אפשר להתקיים בלי רכב היום? גם בתל אביב, זה נוחות שאין שניה לה - בטח ברגע שאתה רוצה להתנייד מטר ימינה או שמאלה מחוץ לאיזור שאתה גר בו.

יש גם 208gti בארץ(אפילו הייתה לי אחת - אגב ל208gti יש מנוע עם 208 כוח סוס אז זה לא דוגמא דומה), הfr היא רמת גימור ללאון רגילה - בארץ היא מגיעה עם יחידות הינע שונות מהלאון הרגילה אך זה לא הופך אותה לספורטיבית.

היא אחלה רכב יום-יומי אבל היא לא ספורטיבית או מנסה להיות דגם ספורטיבי, בניגוד לסוויפט ספורט או אדם s(אין לה מתלים מיוחדים או קונפיגורציה ספורטיבית יעודית, רק נגיעות עיצוביות ואבזור שונה).

ובקטגוריה הנ״ל שהיא אחת הקטגוריות שבה אבחר את הרכב הבא היא נמצאת מאוד גבוהה בבחירה, בעיקר כשתגיע עם מערכות בטיחות מקוריות - אני ממש אוהב את העיצוב של הלאון.

ללאון FR 1.8 יש מתלה אחורי שונה, ברקסים גדולים יותר קדימה 312mm אחורה 272mm, מצבי ספורט במחשב לגיר, מנוע, הגה, בקרת יציבות, רכב מונמך ב 15mm, ג'אנטים 18 וצמיגים חתך נמוך.

שינוים מינורים, אבל מה יש בסוויפט ספורט או אדם S?

פורסם
המון? מה זאת השאלה הזאת

בתור תושב רמת גן פה המצב עוד חצי נסבל אני באמת לא מבין איך תל אביביים מסתדרים עם רכבים, איפה אתם חונים כל היום?? משלמים לחניונים? זה יכול להגיע לתשלום חודשי יקר יותר מהדלק אם חונים בחניונים בתשלום בכל פעם כשיוצאים עם הרכב לאנשהו.

פורסם

רשמתי רק שאני מהמרכז, איך הסקתם שאני מתל אביב. אני מראשון לציון ומצוקת הפקקים והחניה אצלנו עוד נסבלת...לפחות באזור מגוריי.

מה אני עושה עם רכב בגיל 21? כמו שאמרו: המון. עשיתי 4k קמ בחודשיים שהרכב אצלי, נתון שלא יבייש שום קרייריסט בן 30.

תודה רבה לכל המגיבים!

פורסם

כפי שרשמתי בשרשור אחר,

הלאון FR עם מנוע 2.0 TSI, גיר DSG7 רטוב DQ380, בשילוב עם מערכות בטיחות נוספות ומחיר באיזור 150,000 יכולה להיות עסקה לא פחות טובה מהפולו GTI שנמכרת ב- 169,900 (לפני מבצע).

פורסם
בתור תושב רמת גן פה המצב עוד חצי נסבל אני באמת לא מבין איך תל אביביים מסתדרים עם רכבים, איפה אתם חונים כל היום?? משלמים לחניונים? זה יכול להגיע לתשלום חודשי יקר יותר מהדלק אם חונים בחניונים בתשלום בכל פעם כשיוצאים עם הרכב לאנשהו.

בית עם חנייה צמודה/חנייה פנימית הוא חשוב - אם לא למצוא בכחול לבן זה סרט שלם(אבל גם אפשרי).

שיוצאים לאנשהוא חונים בחניוני אחוזת חוף - תושב תל אביב מקבל 75%(!) הנחה בחניונים של אחוזת חוף והעלות של החניה נהיית שולית.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

• תוכן חדש...