Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
בפג׳ו אמרו לי שכל דבר שעושים לאוטו בזמן שרכב באחריות דורש אישור של יצרן (לפחות לגבי דגמי 2019, לא יודע אם היה נכון בשנים קודמות). אני מניח שכל דבר שנעשה אפילו במסגרת טיפול תקופתי ידוע ליצרן, לכן כל עוד טיפלת במורשה הם מוכנים לטפל ברצועה גם שנתיים או שלוש אחרי סיום האחריות, וזה בטח על חשבון היצרן.

במידה ותפסת את זה בזמן לא הלך לך מנוע או טורבו בנתיים...

• תגובות 2.8 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לחבר נדלקה נורת הoil service , איפס אותה ונדלקה לאחר מכן בהנעה הבאה שוב. זה אמור להיות קשור לתקלה כלשהי או משהו אחר?

פורסם

אין נורת oil service, יש אינדיקציה ל-service עם סימון מפתח שמשמעותו שמועד השרות קרב ויש הודעת top up oil שמתריעה על מפלס שמן נמוך. לאיזה הודעה הוא מתכוון?

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

מעדכן לגבי החבר,

רצו לעשות אוברול, הבעלים לא הסכים, ואז הציעו לו מנוע שעבר 70k ק"מ מרכב מורד מהכביש, הסכים, החליפו ועכשיו האוטו נטסע מעולה בלי בעיות, מקווה שידאג עכשיו לרצועה.

פורסם
סטינו הרבה מהשרשור . מה זה טיפול קטן ? טיפול 5000 ?

טיפול שנתי במנוע 1.2 לא ראיתי בלובינסקי בפחות מ ₪800 וזה אחרי שסירבתי לתוסף דלק מזהב. עם איזו שטות של ₪40 חברות במועדון vip שנותנת 10% הנחה כללית. כמובן בלי מסנן אויר מנוע..

הנה אחת לדוגמא : https://i.imgur.com/n0CkS5N_d.jpg?maxwidth=640&shape=thumb&fidelity=medium

לרוב זה סביב האלף. בלי בלמים.

צריך לצלם את הקבלה על ₪570 ולנעוץ .

לא יודע אם יש קשר אבל נתניה לא בדיוק הכי אמינים עם כסף (כותב משפט זה הוא תושב נתניה..)

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

פורסם
למה איפס ? מה עם קוד התקלה ?
מה קשוג קוד תקלה לנורת service?

עדכון לגבי זה - הoil רק נדלק בהנכה ונכבה.. כנראה אינדיקציה

הservice נשאר דלוק משום מה.

פורסם
מעדכן לגבי החבר,

רצו לעשות אוברול, הבעלים לא הסכים, ואז הציעו לו מנוע שעבר 70k ק"מ מרכב מורד מהכביש, הסכים, החליפו ועכשיו האוטו נטסע מעולה בלי בעיות, מקווה שידאג עכשיו לרצועה.

לא בטוח שהוא בחר באופציה האופטימאלית. קיבל מנוע שסביר להניח מצוייד ברצועה המקורית הבעייתית. מה שמעצבן באיך ש-PSA בחרו ל"טפל" בנושא הרצועה שתופעות הלוואי עם פוטנציאל הרסני. המצאות שבבים מהרצועה ברשתית או באזורים אחרים, משמעותה הרעבת שמן. כתוצאה מהרעבת שמן, תוחלת החיים של הטורבו עלולה להתקצר, וגם הבלאי של הרינגים יכול לגרום לתצרוכת שמן מופרזת.

אני לא ממליץ לרכוש מכוניות המצויידות במנוע הזה שיוצרו לפני מרץ 2017 (מועד התקנת רצוענ מעודכנת בפס הייצור), אלא אם מדובר במנוע שנסע ממש מעט.

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

חברים, האם התשובה שקיבלתי במוסך אתמול הגיונית,

התעניינתי אתמול בפיג'ו ידנית עם מנוע ה82 כ"ס,

שאלתי עובד מהמוסך לגבי נושא הרצועה, טען שנקל בזה רק בדגמי טורבו :shock: ולא יצא לו לראות אחת אטמוספירית עם הבעיה למעט הממיר הקטליטי, אין זה יכול להיות? לא מדובר באותה רצועה ואותו מנוע רק עם טורבו? זה פשוט לא מסתדר לי.

פורסם

יכול להיות שלא ראה מספיק מנועים אטמוספריים כאלה. כמה כאלה כבר יש? אולי 5 אחוז מכלל הפיור טק שנמכרו.

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

פורסם

אני יכול רק להגיד שלי יש ידנית אטמוספרית עם 82 כ"ס, לפני יומיים עברתי מאה אלף קילומטר ועדיין לא הייתה לי בעיה עם הרצועה. בטיפול הקרוב אבדוק אותה

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

פורסם
חברים, האם התשובה שקיבלתי במוסך אתמול הגיונית,

התעניינתי אתמול בפיג'ו ידנית עם מנוע ה82 כ"ס,

שאלתי עובד מהמוסך לגבי נושא הרצועה, טען שנקל בזה רק בדגמי טורבו :shock: ולא יצא לו לראות אחת אטמוספירית עם הבעיה למעט הממיר הקטליטי, אין זה יכול להיות? לא מדובר באותה רצועה ואותו מנוע רק עם טורבו? זה פשוט לא מסתדר לי.

אני ראיתי 2 מקרים על האטמוספרי

פורסם

עם כמה ק״מ הרכבים היו ואיזה מודל?

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
אני ראיתי 2 מקרים על האטמוספרי
מומנט בו הרצועה נדרשת לעמוד נמוך יותר וטמפרטורת שמן נמוכה יותר כנראה עושים את ההבדל.

באטמוספרי נראה שהבעיה נפוצה משמעותית פחות.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...