Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2822 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

האם יש מומחי מזגנים?

סוזוקי סוויפט 2010. בעבר, המזגן היה מקרר מעולה. בחודשים האחרונים, ב 90% מהזמן הוא מקרר די מעולה, אבל ב 10% הנותרים הוא מקרר בין 0% ל 50% תפוקה.הלכתי למוסך: הוא בדק לחץ גז, ונראה תקין.הוא הנחה אותי לבדוק את הקלאצ' של המזגן, ולוודא שהוא מסתובב ברגע שאין קירור מספק. בדקתי, והקלאצ' מסתובב.כמו כן, הוא הנחה אותי לבדוק אם לא חסרים מים ברדיאטור ו/או המנוע לא מתחמם: הכל כשורה. המים מלאים עד למעלה ברדיאטור (כמובן שהרכב קר...)

חשבתי אולי זה הכפתור הפיזי, שתקוע: סובבתי ימינה לכיוון אוויר חם: יוצא אוויר חם. סובבתי שמאלה לכיוון אוויר קר: יוצא אוויר קר: נראה שמערכת ניתוב האוויר המכנית - תקינה...

האם יש עוד רכיב שניתן לבדוק, לפני שאני מרים ידיים?

פורסם
תודה: לטענת המומחה מזגנים, ברגע שיש קירור (אפילו חלקי), אז אין בעיה עם הגז. האם נכון?
זה לא מדוייק.

נניח אמור להיות במערכת 700 גרם גז.

אם יש רק 400-500, יהיה קירור אבל חלש.

אם יהיה פחות, לא יהיה קירור בכלל וכשיש חוסר מאוד גדול המדחס בכלל לא יכנס לפעולה.

פורסם

האם שמת לב מתי ה 90% שהמזגן תקין ומתי ה 10% שאינו מקרר טוב?.

כוונתי האם בערב/יום, בנסיעה עירונית/בינעירונית וכו'.

צריך גם לבדוק את פעולת מאורר/י הרדיאטור.

בברכה - רפי לין

• תוכן חדש...