Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2382 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שכח ממכונה שתעמוד על שולחן בבית ותצליח לכרסם אלומיניום. אין לה את המשקל כדי להיות מספיק יציבה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני לא עסק ולא מפעל. בשביל לייצר חלקים בגודל של 150*150ממ עם דיוק של 0.1ממ ניראה לי הסינית הזאת תספיק לי מעל ומעבר.

אכן בכירסום קשה להגיע לדיוקים גבוהים לעומת חריטה אבל דיוק המכונה זה פרמטר בודד מאוסף של דברים אשר משפיעים על הדיוק הסופי כגון: כלי העיבוד, אופן הדפינה, סוג החומר וניסיון של הכרסם.

יפה מאוד שאתה מתכוון להכניס את עניין הכרסומת לאחד מהתחביבים שלך.

איזה כייף לי :)

פורסם

בסוף החלטתי לבנות מכונה לבד. זה יהיה קצת הרבה יותר זול, קצת הרבה יותר חזק ומדוייק ממה שמכונות ב13 אלף שקל יכולות להציע.. וכמובן גם הרבה יותר מעניין.. כרגע מחכה להצעת מחיר לפרופילים. ומשם נתקדם הלאה. זה לא יקרה ביום אחד וגם לא בחודשיים... אבל זה יקרה

אינסטגרם עם הריתוכים שלי :-D

http://instagram.com/newworldofdisorder

פורסם

לא תוכל לבנות מכונה בעלת ביצועים טובים יותר ועמידה ממכונה ב-13K.

תבדוק כמה עולה סיפנדל מוכן או מיסב מדוייק במידות מתאימות או להשחיז קונוס ברמת דיוק של 2 מיקרון ותבין מהר מאוד שמה שכתבת לא מציאותי בכלל.

בתור אחד שעבד בתור מהנדס מכונות בכמה חברות לעיבוד שבבי ומכיר את נושא מכונות CNC די מקרוב אני בטוח שלא תצליח לבנות מכונה שאפילו קרובה לביצועים של מכונה קנוייה.

מצטער שאני מקלל שמחות.

פורסם (נערך)
לא תוכל לבנות מכונה בעלת ביצועים טובים יותר ועמידה ממכונה ב-13K.

תבדוק כמה עולה סיפנדל מוכן או מיסב מדוייק במידות מתאימות או להשחיז קונוס ברמת דיוק של 2 מיקרון ותבין מהר מאוד שמה שכתבת לא מציאותי בכלל.

בתור אחד שעבד בתור מהנדס מכונות בכמה חברות לעיבוד שבבי ומכיר את נושא מכונות CNC די מקרוב אני בטוח שלא תצליח לבנות מכונה שאפילו קרובה לביצועים של מכונה קנוייה.

מצטער שאני מקלל שמחות.

אתה פשוט לא יודע איזה מכונה קונים ב 13 אלף שקל...:lol:

וגם למה אני צריך קונוס?:roll:

עריכה אחרונה על ידי Big_White

פורסם

אתה צריך קונוס כי לשם תכניס את תפסנית כלי העיבוד.

כדי לקבל חומר, ידע ותשובות לגבי בניית מכונה כנס ל CNCZONE. יש שם לא מעט מידע.

פורסם

אה כן, לרגע חשבתי שהוא מתכוון לקונוס מורסה.. הקונוס ותופסניות מגיעות עם הספינדל...

מכיר את האתר, תודה רבה

פורסם

כמה עולה ספינדל עם קונוס לדפינת מחזיק ISO30 אשר נקרא גם 30# ?

במכונות בסדר גודל הזה משתמשים בספינדל er20 שעולה מ'הו כמו 300 דולר כולל ספינדל, חבק, בקר מהירות. ספינדל שאתה מדבר עליו עולה בין 400 ל 600 דולר באליאקספרס.

פורסם (נערך)

ER20 זוהי המידה של מחזיק לתפסניות גובתה (תפסנית קפיצית). השאלה מה יש בצד השני אשר מתחבר למכונה ?

קח בחשבון שתפסניות קפיציות לא מתאימות לכירסום אלא לקידוח. אומנם מאז הפרוייקטים באינטרנט התחילו אנשים להשתמש בתפסניות קפיציות לכירסום אבל עומק השבב מאוד מוגבל או למעשה זה מתאים יותר ליצירת מעגלים מודפסים.

יש לך קישור לספינדל שעולה 300 דולר שעליו אתה מדבר ?

אני כאן בכדי לנסות לעזור לך :shock:

עריכה אחרונה על ידי מרק10

פורסם

מרק, הוא מתכוון לספינדל עם תפסנית ER20 אינטגרלית. למיטב זכרוני הן גם מגיעות לקוטר כלי עד 8-9 מ"מ וגם זה לא תפיסה יציבה.

לקידוח או לכלים קטנים ומהירים מאוד אולי אבל אם זה לא ספינדל של 10,000 סל"ד לפחות לא הייתי בונה על זה לכרסום.

פורסם
קח בחשבון שתפסניות קפיציות לא מתאימות לכירסום אלא לקידוח. אומנם מאז הפרוייקטים באינטרנט התחילו אנשים להשתמש בתפסניות קפיציות לכירסום אבל עומק השבב מאוד מוגבל או למעשה זה מתאים יותר ליצירת מעגלים מודפסים.

הגזמת..

אפשר לכרסם בעומקי שבב מכובדים גם עם תפסנית קפיצית. בטח יותר ממעגלים מודפסים.

חוצמזה שפות"ש מדבר על כרסומת שולחנית ועבודות אלומיניום. הוא לא הולך לכרסם פלדת שריון

Sent from my DynaTAC 8000X using Tapatalk

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

השאלה הנשאלת על איזה תפסניות בדיוק מדובר מכיוון שקיימים כמה סוגים של תפסניות שנקראות ER.

יש לך דוגמא לתפסנית שמתאימה לכירסום ?

פורסם

אני מדבר על אלוER-20-Collet.jpeg

Sent from my DynaTAC 8000X using Tapatalk

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם
השאלה הנשאלת על איזה תפסניות בדיוק מדובר מכיוון שקיימים כמה סוגים של תפסניות שנקראות ER.

יש לך דוגמא לתפסנית שמתאימה לכירסום ?

אני מכרסם עם ER40 עם כרסומים 12 ו 16 מ"מ בנירוסטה וביציקה שלי בעיה ואני מדבר על שבבים בעומק 17 מ"מ ו 5 מ"מ על הצד. הטולרנס שלי הוא 5 מאיות.

• תוכן חדש...