Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טויוטה אוריס 2015

shai_35
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2363 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

במסגרת החיפושים אחר רכב לאשתי נאלצנו לעלות בתקציב על מנת למצוא רכב שעומד בחלק מהדרישות שלנו

מצאתי את הרכב הבא:

טויטוה אוריס היבריד שנת 2015 יד ראשונה 43000 ק"מ.

בעל הרכב אמר לי במעמד בחינת הרכב שקיבל מכה במסגרת של השמשה הקדמית והיא תוקנה ועקב כך יש ירידת ערך (לא שאלתי כמה). במסגרת המו"מ הגענו להסכם קנייה (אם בבדיקה לא מתגלים ליקויים רציניים-שנגדיר אותם בזמן הבדיקה) על סכום של 70000 ₪.

מספר שאלות לי אליכם.

1. האם המכה עליה הוא מדבר שכמובן תיבדק במכון בדיקה היא ממש קריטית?

2.אני מתכוון לגשת עימו למוסך שבו טיפל ברכב (טויוטה באר שבע ) להוציא דוח טיפולים ותאונות ואחר כך לבדיקה במכון בדיקה מוסמך.האם יש מקום לעשות בדיקה נפרדת לסוללה? (יש אחריות לעוד שנתיים).

3.חייב לומר שמצד אחד המחיר הנמוך שמוכן למכור את הרכב קצת מחשיד מצד שני הוא קנה רכב חדש 2018 שכבר קיבל ולכן זה אולי הסיבה למחיר הנמוך. יש ממה לחשוש? יש מה לבדוק בנוסף?

4.הרכב צריך לעבור טסט החודש ,וטיפול 45000 בעוד 2000 ק"מ. לפי מה שראיתי לא מדובר בהוצאות מטורפות (בהנחה שאין משהו לא צפוי) האמנם??

5. כל הרכבים האחרים שבדקתי במסגרת התקציב שהקצבנו (45000-50000) היו עם נתונים קשים (2014-2015 עם למעלה מ 100 K ק"מ ומוזנחות ולכן לא היה מנוס מלהגדיל תקציב. בתור משפחה שמחזיקה רכבים למעלה מ3 שנים לפחות נראה לי כעסקה כלכלית מוצלחת. תקנו והאירו את עיני אם אני טועה.

תודה מקרב לב

לא עונה אם לא יודע תשובה!!!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אין מה לבטח או לבדוק את הסוללה עכשיו, כאשר נשארו עדיין שנתיים אחריות עליה.

לקראת סיום האחריות הרגילה של היבואן צריך לשלם על הארכת האחריות , רק לא לשכוח.

בקשר לפגיעה, לא הבנתי מה עוד נפגע חוץ מהשמשה שהוחלפה. יש לו דו"ח שמאי ?

המחיר באמת קצת נמוך, אבל אולי בן אדם רוצה למכור מהר כי הוא תקוע עכשיו עם שני רכבים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש מסגרת פח שמקיפה את השמשה הקדמית שם היתה פגיעה שיושרה ותוקנה, לא שאלתי לגבי דוח שמאי.

בעל הרכב שוטר במשטרת המחוז לא מאמין שעד כדי כך יתלכלך אם משהו

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אין קשר למקצוע של המוכר.

תיקח את הרכב לבדיקה כדי לשלול פגיעה בעמוד.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בשעה טובה ,הרכב נרכש לאחרבדיקה מקיפה במוסך המטפל ובמכון בדיקה.

נמצא כחדש לחלוטין פרט למכה שולית מאוד שהוזכרה למעלה שלוותה בירידת ערך (סופק דוח שמאי).

המחיר 70000 ₪ = תוספת 500 ₪ על שני מסכים שהיו מתוקנים במשענות הכסאות הקדמיים.

תודה רבה ובהצלחה לכולם ברכישות טובות ומוצלחות

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...