Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ לגבי אאודי A3

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2823 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אם ידני זו אופציה, הייתי מציע גם מגאן קופה, שבלבן היא קצת אנמית אבל בצבעים אחרים היא (לטעמי האישי) ממש יפה.

אופציה אחרת יכולה להיות יונדאי וולוסטר, רק שלדעתי הגיר שם גם רובוטי (עם המנוע האטמוספרי) ולאחרונה מישהו כאן דיווח על תקלה לא זולה שקרתה לו - אבל אני לא יודע אם זה משהו נקודתי או לא. בכל אופן, אחת כזו ידנית יכולה להיות מעניינת.

עריכה: אם אנחנו כבר בענייני ידני, פוקוס אקובוסט כמובן, לא יודע איך שכחתי (גילוי נאות: יש לי כזו), רק שהיא מאוד נדירה. יש אחת למכירה כרגע ביד2 במחיר לא ריאלי (63).

עריכה אחרונה על ידי pooh-bear

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

• תגובות 80
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אם ידני זו אופציה, הייתי מציע גם מגאן קופה, שבלבן היא קצת אנמית אבל בצבעים אחרים היא (לטעמי האישי) ממש יפה.

אופציה אחרת יכולה להיות יונדאי וולוסטר, רק שלדעתי הגיר שם גם רובוטי (עם המנוע האטמוספרי) ולאחרונה מישהו כאן דיווח על תקלה לא זולה שקרתה לו - אבל אני לא יודע אם זה משהו נקודתי או לא. בכל אופן, אחת כזו ידנית יכולה להיות מעניינת.

ידני פחות , מחפש יותר אוטומט וקראתי הרבה תגובות שליליות על הוולוסטר שלא מציעים לקחת אותה האמת

פורסם

עריכה: אם אנחנו כבר בענייני ידני, פוקוס אקובוסט כמובן, לא יודע איך שכחתי (גילוי נאות: יש לי כזו), רק שהיא מאוד נדירה. יש אחת למכירה כרגע ביד2 במחיר לא ריאלי (63).

אין לי בעיה גם משפחתיות כי לפני האאודי בדקתי גם על אקורד ופסאט אלה רכבים שאני גם אוהב

פורסם
לנסר ספורטבק

תהיה עדיפה

אני יבדוק תודה אם יש לך עוד אופציות אשמח לשמוע , ואם אני יחסוך עוד קצת ל 60k יש רכב טורבו טוב באזור הזה שעדיף?

פורסם

אנשים לא באים לתקוף אותך,אלא בדיוק ההפך.

האאודי הזו תהיה זריזה ועלולה להיות מאוד יקרה לאחזקה, הטכנולוגיה בVAG זולגת דיי מהר מדגמי הפרמיום לדגמים הפשוטים

ובלאון מ2011-2013 תמצא את אותם המנועים וגירים בגרסאות משופרות וחדשים ב7-5 שנים.

לאנסר הייתי מוריד מהרשימה,הרכב מאוד זול ופשוט עם מנוע 1.8 שמספק ביצועים סבירים.

זה ההפך הגמור ממה שאתה מחפש ולדעתי תתאכזב.

סיוויק האצ'בק 2009-2011 נראית מגניב מבפנים ומבחוץ וזולה לאחזקה.

לדעתי תענה על הצרכים שלך.

הפג'ו גם רכב טוב-מזוהה יותר כרכב משפחתי. תנסה אותה אולי תופתע

והתמורה לשנתון גבוהה

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם
אנשים לא באים לתקוף אותך,אלא בדיוק ההפך.

האאודי הזו תהיה זריזה ועלולה להיות מאוד יקרה לאחזקה, הטכנולוגיה בVAG זולגת דיי מהר מדגמי הפרמיום לדגמים הפשוטים

ובלאון מ2011-2013 תמצא את אותם המנועים וגירים בגרסאות משופרות וחדשים ב7-5 שנים.

לאנסר הייתי מוריד מהרשימה,הרכב מאוד זול ופשוט עם מנוע 1.8 שמספק ביצועים סבירים.

זה ההפך הגמור ממה שאתה מחפש ולדעתי תתאכזב.

סיוויק האצ'בק 2009-2011 נראית מגניב מבפנים ומבחוץ וזולה לאחזקה.

לדעתי תענה על הצרכים שלך.

הפג'ו גם רכב טוב-מזוהה יותר כרכב משפחתי. תנסה אותה אולי תופתע

והתמורה לשנתון גבוהה

אני יודע שזה במטרה לעזור בגלל זה באתי לפה להתייעץ תודה על העזרה שלכם.

הסיוויק אני יבדוק אותה כאופציה , תגיד איך הפסאט בנזין עם dsg6? שנתון קצת יותר גבוה מאאודי היא טובה? כדאי לבדוק? אני לוקח בחשבון שזה גרמני ויעלה טיפה יותר הטיפולים

פורסם

אתה יכול לנסות להסתכל גם על לאנצ'יה דלתא או ג'ולייטה. הן לא זולות לתחזוקה כמו סיביר או לנסר, אבל זה כנראה אפשרי.

אופציה מעניינת אחרת, אולי מעט. גבולית ב-60, תהיה פיג'ו 508 מ-2015 אחרי מתיחת הפנים (מנוע 1.6 165 כ"ס, וחשוב מאוד להקפיד שזה לא יהיה הדגם לפני מתיחת הפנים, עם 156 כ"ס). גם כאן, בינתיים המנוע כנראה בסדר, אבל אי אפשר להגיד בוודאות שהוא ימשיך ככה עוד כמה שנים קדימה. אם אתה כבר פה, חפש אקטיב (האקסס לא ממש מאובזרת).

אם תעלה ל-65, אתה כבר נכנס לאזור של פוקוס מ-2016.

ותכלס, תמיד אפשר גם לחפש לאון 1.8 (כן, עם dsg7), ומקס' להחליף מצמדים. ממש לא סוף העולם.

אני מסכים איתך

פורסם
אני יודע שזה במטרה לעזור בגלל זה באתי לפה להתייעץ תודה על העזרה שלכם.

הסיוויק אני יבדוק אותה כאופציה , תגיד איך הפסאט בנזין עם dsg6? שנתון קצת יותר גבוה מאאודי היא טובה? כדאי לבדוק? אני לוקח בחשבון שזה גרמני ויעלה טיפה יותר הטיפולים

אאודי A3 רכב קטן,גם סיוויק.

איך הגעת לספינה כמו הפסאט?-רק יודע שהמנוע שם הוא אותו 1.8 טורבו.

אני חושב שאתה חיי קצת בעבר.

אין דבר כזה "איכות גרמנית"- זה קיים רק בדגמים הבכירים של היצרנים.

פסאט זה רכב רגיל לחלוטין, מתחרה באקורד,מאזדה6,סובארו בי4 וכו'

רק עם מכלולים יקרים יותר ומערכות שחלקן פחות אמינות.

כיום, אינפיניטי ולקסוס נותנות פייט לגרמניות ושומרות על אמינות גבוהה.

(ראה סקרי אמינות מארה"ב, לקסוס מככבת).

פורסם
אתה יכול לנסות להסתכל גם על לאנצ'יה דלתא או ג'ולייטה. הן לא זולות לתחזוקה כמו סיביר או לנסר, אבל זה כנראה אפשרי.

אופציה מעניינת אחרת, אולי מעט. גבולית ב-60, תהיה פיג'ו 508 מ-2015 אחרי מתיחת הפנים (מנוע 1.6 165 כ"ס, וחשוב מאוד להקפיד שזה לא יהיה הדגם לפני מתיחת הפנים, עם 156 כ"ס). גם כאן, בינתיים המנוע כנראה בסדר, אבל אי אפשר להגיד בוודאות שהוא ימשיך ככה עוד כמה שנים קדימה. אם אתה כבר פה, חפש אקטיב (האקסס לא ממש מאובזרת).

אם תעלה ל-65, אתה כבר נכנס לאזור של פוקוס מ-2016.

ותכלס, תמיד אפשר גם לחפש לאון 1.8 (כן, עם dsg7), ומקס' להחליף מצמדים. ממש לא סוף העולם.

גולייטה גם יקרה לאחזקה לא? לעלות יותר מידי בתקציב לא מתאפשר לי אבל תודה על העזרה, פיגו אני פחות מחפש וכניראה שלא ילך על האופצייה הזאת אני יבדוק על השאר ולאון מאיזה שנה? מצמדים זה הבעיה העיקרית? כי הבנתי יש גם את המוח גיר ב 8 אלף תיקון

פורסם

כתבתי שאני אוהב גם משפחתיות ואין לי בעיה עם רכבים כאלה אם הם טובים לא רק הקטנות אני יבדוק תודה

פורסם

ולא דיברתי עם איכות גרמנית פשוט אומרים דזה יותר יקר לתחזוקה זה הכל

פורסם
כתבתי שאני אוהב גם משפחתיות ואין לי בעיה עם רכבים כאלה אם הם טובים לא רק הקטנות אני יבדוק תודה

אתה קונה רכב בתקציב נמוך,

עדיף לתת העדפה למה אתה צריך ולא מה אתה אוהב.

תעשה רשימה מסודרת-כמה הרכב ייסע?איפה יחנה?כמה אתה מוכן לשלם על ביטוח?כמה אנשים ייסעו?

ולפי כל אלה תסנן רכבים.

כמו שאתה רואה,תוצרת VW משנתונים נמוכים לא מומלצת פה בגלל בעיות אחזקה יקרה אפשרית.

אם אתה בוחר לקחת את הסיכון זה בחירה שלך, פשוט היא נורא לא משתלמת לרכב שנוסע לסידורים ופעם ב..עם חברים.

נסועה נמוכה אומרת שאתה יכול להתפשר על סעיף צריכת הדלק כי ההבדלים בכיס לא יהיו גדולים.

B4 מ2012 עם מנוע 2.5 גרסת ספורט-מגיעה מאובזרת מאוד(ג'אנט גדול,סאנרוף,מושבים מעור חשמליים,פנסים מושחרים,ספוילר וכו' וכו') עם מכלולים אמינים.

פורסם
אתה קונה רכב בתקציב נמוך,

עדיף לתת העדפה למה אתה צריך ולא מה אתה אוהב.

תעשה רשימה מסודרת-כמה הרכב ייסע?איפה יחנה?כמה אתה מוכן לשלם על ביטוח?כמה אנשים ייסעו?

ולפי כל אלה תסנן רכבים.

כמו שאתה רואה,תוצרת VW משנתונים נמוכים לא מומלצת פה בגלל בעיות אחזקה יקרה אפשרית.

אם אתה בוחר לקחת את הסיכון זה בחירה שלך, פשוט היא נורא לא משתלמת לרכב שנוסע לסידורים ופעם ב..עם חברים.

נסועה נמוכה אומרת שאתה יכול להתפשר על סעיף צריכת הדלק כי ההבדלים בכיס לא יהיו גדולים.

B4 מ2012 עם מנוע 2.5 גרסת ספורט-מגיעה מאובזרת מאוד(ג'אנט גדול,סאנרוף,מושבים מעור חשמליים,פנסים מושחרים,ספוילר וכו' וכו') עם מכלולים אמינים.

תישמע סיכון ברכב בתקציב שלי תמיד יהיה בגלל זה אני חוסך 25k יותר מהמחיר שאני יקנה את האוטו למשל קונהב 50 אז יהיה לי 75k , זה כסף לטיפולים תחזוקה ביטוח וכאלה לוקח בחשבון שיהיה תיקונים בגלל זה אני לא ממהר לקנות עד שאני ימצא אחד באמת שמור ומטופל כמו שצריך כי ידוע שהאאודי קרועות .

בקשר מה אני רוצה מהאוטו,מידי פעם ליסוע לעבודה שזה אשדוד -יבנה לא כל הזמן ברכב , יציאות בערך 3-4 פעמים שזה בתוך העיר וזהו לא יותר מידי להעמיס על האוטו אני לא אחד שנוסע מרחקים מידי פעם יוצא מהעיר להסתובב קצת.

כמה אנשים יסעו? בדרך כלל אני והאישה או המשפחה (5 נפשות) , b4 אני יבדוק אבל גם יקרה בשנתון הזה לא?

פורסם
גולייטה גם יקרה לאחזקה לא? לעלות יותר מידי בתקציב לא מתאפשר לי אבל תודה על העזרה, פיגו אני פחות מחפש וכניראה שלא ילך על האופצייה הזאת אני יבדוק על השאר ולאון מאיזה שנה? מצמדים זה הבעיה העיקרית? כי הבנתי יש גם את המוח גיר ב 8 אלף תיקון
מצמדים זו בעיה יותר נפוצה. אם אתה לא נוסע המון, וקונה רכב יחסית חדש, הסיכוי למכטרוניק נמוך יותר.

אבל כן, זה סיכון.

לגבי ג'ולייטה, רומן (RK) פרסם פה את התחזוקה שלו למשך כמה שנים (אבל של אחת חדשה), אור (oryo) פירט כל פיפס בשלו (אבל זו היתה תלתן ידנית, אז זה כנראה פחות רלוונטי), ולמיטב זכרוני גם לליין מן יש אחת שהוא מאוד מרוצה ממנה.

לאנצ'יה דלתא יש ל-amir74, שגם מפרסם את התחזוקה שלה.

קצת חבל לגבי פיג'ו, אם אתה יודע לבחור את הדגם הנכון אתה מקבל רכבים לא רעים במחירים נמוכים יחסית, בגלל שירידת הערך שלהם כחדשים גבוהה יותר.

אני מסכים איתך

• תוכן חדש...