Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

מזגן על חום = קרור!


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7755 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

 

 

רציתי לשאול, יש במשפחתי מאזדה לאנטיס 323 שנת 2004, לא מזמן פרצו לנו לאוטו וגנבו את המערכת, יותר נכון תלשו את המערכת ובדרך גם הרסו את כל המעמד האמצעי באוטו (איפה שהמזגן וכל שאר הדברים, פשוט ברחה לי המילה של איך קוראים לזה)

 

מובן שתיקנו את הכל במוסך מורשה, אבל מאז קורה דבר נורא מוזר, כאשר אני מעביר את המזגן מקור לחום הוא לא תמיד עובר, יותר נכון להגיד שמתוך 10 פעמים 8 פעמים הוא לא יעבור (אני מתכון שהמתג מסתובב אבל המזגן ממשיך לעבוד על קירור)

 

למישהו יש מושג מה קורה עם המזגן שלי, ומה כידאי לי לעשות במצב הזה?

תודה מראש!

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם

קוראים למעמד הזה קונסולה מרכזית.

 

לדעתי לא חיברו כראוי את הכבל המזיז את התריס הבורר בין אוויר חם לקר מהרדיאטור הפנימי -חזור למי שביצע את העבודה.

פורסם
קוראים למעמד הזה קונסולה מרכזית.

 

לדעתי לא חיברו כראוי את הכבל המזיז את התריס הבורר בין אוויר חם לקר מהרדיאטור הפנימי -חזור למי שביצע את העבודה.

תודה באמת שברח לי איך קוראים לזה

 

ואם לא חיברו כראוי, אז למה לפעמים זה מעביר ולפעמים לא?, זה לא היה אמור לא להעביר אף פעם?

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

×
×
  • תוכן חדש...