Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2896 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נתקלתי בכתבה ובה המידע הנ״ל.

מספר כלי הרכב בישראל עולה כל שנה, אבל פחות ממה שנראה משום שישנם כמובן גם כלי רכב שנגרעים ממצבת כלי הרכב.

ישנם 3.373 מיליון רכבים בישראל מתוכם 2.857 מיליון פרטיים.

https://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-5323521,00.html

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם

כותב הכתבה באמת חשב שאנשים לא יודעים שיורדים רכבים כל שנה? 700 אלף רכבים נטו ב6 שנים, כנראה מעל מליון מאז שהריבית צנחה והלוואה לרכב נכנסה למיינסטרים, המון.

פורסם

כל מה שעולה מעבר לגידול הטבעי והנורמלי מתאזן בסופו של דבר.

שהריבית תעלה (והיא תעלה) , אז נראה צניחה במכירת מכוניות חדשות, עדיין ימכרו אבל פחות.

וכמובן צימצום בכמות המכוניות.

פורסם

הבעיה היא שהתחבורה הציבורית פה כל כך גרועה, שברוב המקרים אין תחליף לרכב אחד לפחות לכל משפחה, וברוב המקרים שניים.

מדי פעם אני מנסה לתת צ'אנס לתחבורה הציבורית. מנסה רכבת, אוטובוס, שילוב של שניהם.

הזמן והטרחה כמעט אף פעם לא מצדיקים את זה. אז נשאר רק להתקע בפקקים ובחיפוש החניה, לחרוק שיניים ולהמשיך הלאה.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

תלוי איפה אתה גר.

לי למשל אין שום סיבה להתקרב למרכז העיר כשיש תחנה של רכבת קלה ליד הבית, ועל השעה שהייתי חוסך בנסיעה תיאורטית ברכב לעבודה הייתי משלם באבו-אבוהה, בערך פי 4 על דלק+חנייה (בלי לשקלל את הבלאי שקשה לחשב).

פי.

ארבע.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אכן רכבת קלה למי שגר על הציר או במרחק סביר לשילוב עם אוטובוס היא פתרון מצויין.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

• תוכן חדש...