Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2896 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כאחד שזכה להכיר את אייל (מר קו, סליחה) אישית ובהחלט השורש ז.כ.ה הוא המעטה כאן - אומר שמדובר באדם פדנט, אוטודידקט ובעל סט ערכים מהגבוהים שיצא לי לראות בארץ הקטנה שלנו.

כנראה שלא סתם הוא נכה צה"ל - הצרות בחיים מצאו אותו בגלל שהוא היה שם למצוא אותן מלחתכילה.

בסדר - נכון, השרשור נשמע כמו מהומה רבה על לא דבר מצד אחד - מצד שני בכל זאת יש לנו כאן רכב יוקרה, לקוח פרימיום שמשלם פרימיום ולעומת זאת בית עסק שלא יודע להתנהל בתוך עצמו אלא רק מול הלקוח - וכאן, נקודת הכשל במושג שירות פרימיום - בארץ ישראל.

בכדי ששירות פרימיום באמת יהיה שירות פרימיום צריך:

שירות לקוחות פרימיום שמקבל את הלקוח ונותן לו יחס פרימיום.

מנהל שירות פרימיום שמקבל את הפניה משירות לקוחות הפרימיום.

צוות טכני\מכאני פרימיום - שמקבל את ההוראות ממנהל שירות הפרימיום ועושה עבודה, פרימיום!

אבל בארץ ברוב המקומות השרשרת הזאת תמיד נשברת בגלל שלקוח הפרימיום בסופו של דבר נופל על מנהל שלא באמת איכפת לו מהפרימיום שהובטח ללקוח או להפך בגלל צוות טכני שלא מודע או יותר גרוע לא מעניין אותו מה המנהל הבטיח ללקוח וגם לא מסוגל לספק את הדרישה בכל מקרה כי, אין באמת צוות פרימיום באותו גוף עסקי - רק מחלקה שיווקית או אף פחות מכך.

כשהפרימיום הוא רק תווית ומאחוריה נמצא בדיוק אותו המוצר - זו עבודה בעינים.

לא פלא שאח"כ ללקוח שכזה מתערער הבטחון עד לרמת הפרנויה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
השמד אותו - זו הגזמה מקבילה, להמלצות שנרשמו בדיון.

על רצוני, בשמן סינטטי מלא, מאיכות גבוהה.

קבלתי כבר בעבר..:wink: המלצות דומות

אייל.

לדעתי המנהלים צריכים לטפל בך.
פורסם

אל תדאג אני מטפל בו - במסירות ואהבה. :-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני דווקא מבין אותו לגמרי.

כי גם אם לחלק פה מה שהוא תיאר נראה מוגזם, למה בשיחת הטלפון לא אמרו לו שזה מוגזם?

זה מראה ומלמד אותנו שאכן מדובר במקרה לא רגיל של עוד לקוח שמכניס את הרכב לטיפול.

הטיפול אומנם רגיל, שגרתי. אבל הלקוח (אהבתי את המילה שהשתמשו פה) - פרימיום.

(למי ששואל את עצמו, למה הוא פרימיום ואנחנו לא פרימיום, מה זאת הפליה?

זה פשוט רק בגלל שלא בא לי לקטלג בן אדם בגלל מגבלתו הפיזית, אבל רק לצורך ההברה:

אני מתכון ללקוח שהוא נכה, ובפרט נכה צהל עם רכב נכה רפואי שאין עוררין שמגיע לו יחס מועדף.

כמו אישה בהיריון במטוס/באוטובוס, או קשיש מבוגר).

אז אם בשיחת הטלפון לא התנגדו לדרישות של הלקוח, ולא אמרו לו תשמע זה מוגזם, זה בסה"כ טיפול, הגזמת.

אלא להפך, נענו בחיוב - זה מראה שכן יש מקום לכל התהליך המקדים, ולכל ההכנה המוקדמת.

אני גם יכול לראות את זה מנקודת המבט של הלקוח, ולהתחבר אליו אפילו, מהמקום של

תחשבו איזה קל זה עבור כל אדם אחר, פשוט, רגיל, סה"כ להכניס את הרכב לטיפול - וזה הכל.

ואילו הלקוח פה, צריך לתכנן מראש מתי הוא נכנס לטיפול, לדבר לפני עם מספר גורמים

לדאוג לחזור על עצמו פעם אחר פעם, שלא יתפספס אף אחד בדרך. כל זה בשביל מה - בשביל טיפול פשוט, רגיל, שגרתי.

דבר שלנו נראה מובן מאליו ולא מסובך בכלל.

תנסו לחשוב על אדם רגיל שחסר לו חלב בבוקר לכוס קפה, יורד למכולת, וקונה - כמה פשוט ככה קל.

ועכשיו תנסו לחשוב על אדם נכה בכיסא גלגלים, או אפילו אדם מבוגר, שקשה לו בניידות, ומגלה בבוקר שהחלב נגמר

אני בטוח שבמקרה השני האדם יעדיף אפילו לוותר על הקפה של הבוקר, רק בגלל הטרחה.

(דוגמה לא הכי מוצלחת, אבל אפשר להבין את הכוונה).

ואילו פה האדם לא וויתר, ובכל זאת לא שלח אדם אחר שיעשה את הטיפול במקומו, וגם התעקש

שישתמשו בשמן שהוא מבקש, כי אני מאמין שזה חשוב לו (אם לא, לא היה מבקש מלכתחילה).

כל הכבוד לך ליין מן.

יצא ויוצא לי לא פעם ולא פעמיים להתבאס על חוויות השירות פה בארץ, מכל מיני סיבות, ואני גם עם הזמן הבנתי

שלפעמים יש לי פשוט דרישות גבוהות מדי. יחסית לתרבות השירות הישראלית.

אבל זה לא אומר שלא מתבאסים, פשוט לומדים להתרגל למצב (אחרי פעם פעמיים שמבינים שאי אפשר לחנך, וגם תלונה או מכתב

לא באמת ישנו משהו, אלא ייזרקו לגריסה / יושלכו אל פח האשפה בתיבת דואר נכנס).

אבל זה לא אומר שצריך מראש להגיע עם דרישות (שירות) נמוכות.

לסיום חברים, ויכול להיות שחלקכם פה תגידו "אוי התמימות"

אבל לדעתי, במצב כזה של לקוח כזה (עכשיו אני אשתמש בהגדרה 'נכה צהל')

שמנהלי העבודה והאחראים ידעו מראש שאמור להגיע, ודיברו איתו, היו אמורים אחרי הטיפול / יום אחרי

להתקשר אל הלקוח ולשאול האם הכל עבר לשביעות רצונו, האם הוא היה מרוצה, הכל היה בסדר?

אם הם עסוקים ואין להם זמן, תמיד אפשר שהמזכירה תשים לה לתזכורת לעשות את זה יום אחרי הטיפול ללקוח.

ככה גם ניתנת ללקוח הזדמנות לשתף אם היה משהו, או להביע את שביעות רצונו, ואפילו הם היו לומדים להבא ומיישמים אם היו הערות או הארות כל שהן.

* אני מודה לזה שהחלק האחרון שכתבתי לא יקרה אף פעם. לזה התכוונתי כשכתבתי שלפעמים הדרישות שלי גבוהות מדי.

פורסם

פרימיום זה לא לקוחות מועדפים בגלל שהם נכים, מוגבלים, מיעוטים או כל מקרה מיוחד אחר - לקוחות פרימיום זה לקוחות שמשלמים אקסטרא בשביל לקבל שירות ברמה גבוה יותר עם תיעדוף ברור.

יש מוסכים שקוראים לזה VIP

זה שאייל ציין שהוא נכה צה"ל בגלל זה הוא בוחר לשלם על פרימיום - הוא לא מקבל "פרימיום" בגלל שהוא סובל מנכות - הוא משלם על השירות הזה במיוחד.

בדיוק כמו שלי יש כרטיס VIP במוסך מרכזי סובארו - למה? כי שילמתי את הסכום הסימלי על הצטרפות למועדון הלקוחות שלהם.

אני לא נכה (אני פולני) אני לא בן מיעוטים ולא זקוק לרחמים וגם לא פותח השרשור - אנחנו משלמים על זה.

Pioneer TS-X150

פורסם

מצטער אם פגעתי. לא התכוונתי.

לא ראיתי בהודעה שמצוין שהטיפול במסגרת חברות VIP, או ששולמה תוספת כל שהיא, כלומר מחיר פרימיום.

אני הבנתי שמדובר בעלות טיפול כפי שמשלם כל אדם שמחזיק באותו הרכב. העניין הוא לא הטיפול או העלות, אלא היחס והשירותיות.

הייתי בטוח שכשכתבת את המילה פרימיום, התכוונת לנכותו של אייל.

כי אני לא מתבייש להגיד שאם הייתי מנהל מוסך, והיה נכנס אלי אדם נכה שקבע תור מראש

כן הייתי מטפל בו בכפפות של משי, לעומת אדם רגיל שקבע תור מראש.

במיוחד אם מדובר באדם שהוא נכה צהל, וספציפית שנכותו נגרמה בעת שירותו את המדינה.

זה נשמע כאילו יש נכים ויש נכים, אבל אי אפשר להתכחש לכך שיש אדם שנולד נכה, ויש אדם שנפצע ונהיה נכה בזמן שירות.

אבל אני גם לא אומר שאם אדם נכה פתאום יכנס למוסך, הוא מיד צריך לקבל שטיח אדום, ושירות מיוחד.

כנראה שאני הבנתי אותך לא נכון.

רק אבהיר שוב - שלא התכוונתי שאדם נכה חייב לקבל שירות פרימיום, אבל אני כן מאמין, וזה לא מחייב רק אמונה שלי

(*)שאדם נכה, קשיש מבוגר, אישה בהריון, או כל אדם שיש לו סיבה מספיק מוצדקת - מגיע לו יחס מועדף. לא חייב, אבל כן מגיע לדעתי.

* לא ספציפית במוסך, אלא בכללי.

לשמחתי, אני לא נכה. ברוך השם.

אני כן מכיר את העולם של הנכים, ושלא יובן לא נכון מההודעה שלי

נכים ממש לא מקבלים קדימות או יחס מועדף, ממה שיוצא לי לפחות לראות

בדרך כלל האדם הנכה גם מוותר ברוב הפעמים על זכויות שמגיעות לו מתוקף החוק (למשל פטור מעמידה בתור)

רק בשביל שלא להיקלע למצב לא נעים של מבטים לא נעימים וכולי. או חניית נכים שלרוב תפוסה על ידי מי שאינו נכה.

בכל אופן - אני מתנצל, ולא התכוונתי לפגוע חלילה באף אדם.

אהבתי את ה"אני לא נכה, אני פולני" :wink:

פורסם

אל תתנצל, בבקשה! לא תקפתי גם - ציינתי ש"פרימיום" זה בעצם מוצר של שירות ולא בהכרח רק מוצר איכותי בפני עצמו.

וזה בסדר אני יודע עם מי אני מדבר (מתכתב).

יחס מועדף מסיבות כאלו אחרות צריך להגיע מתוך סט ערכים פרטי וגם מתוך סט ערכים ציבורי כולל, מסכים.

יחד עם זאת שירות כמוצר פרימיום הוא דבר מאוד בעייתי - למעט מאוד גופים יש באמת היכולת להעניק חוויית שירות פרימיום - אמיתית.

Pioneer TS-X150

פורסם (נערך)

לשמחתנו - .. באלפא מתקשרים יום למחרת, ובאמת מבקשים לדעת על איכות הטיפול.

אבל אתה צודק בגדול -

שירות הלקוחות של היבואן, הוא אשר יצר איתי קשר .

להזכיר לי, כי עוד מעט עוברת שנה , ולקבוע תור לטיפול.

ומאחר ואני לא נאיבי, (כידוע ל..:wink: super-man ) לאחר אישור שרות-הלקוחות.

בקשתי בנוסף לדבר עם האחראי במוסך - למנוע את הנפילה בין הכיסאות.

דברתי עוד פעמיים, עם עם שרות הלקוחות ומנהל העבודה - וסגרנו הכל מראש.

לא התלהבתי להביא את השמן למוסך - ובקשתי מהם, שהם יארגנו שמן סינטטי מלא, טוב.

כי מבחינתי במצבי, זו טירדה, ואני לא מתלהב להפעיל אנשים אחרים שיקנו לי את השמן -

כמובן שהשמן באותו היום בערב, כבר הוכנס לתא המטען ע"י חברים שלי..ששמעו שאני הולך לעשות טיפול

מאחר והיו דיונים מצחיקים מקדימים.. האם עקב הק"מ הנמוך, אולי צריך לזייף ולהוסיף ק"מ למונה

והדיון הקודם.. עם דרישת הכנסת השלט.. פנימה.

ואזהרות לבת-זוג שלי, הוא בטח ראה רמקולים.. וקבע עם המוכר במוסך לאסוף אותם.

הוא יסע ויחזור עם עוד זוג רמקולים - ויגיד שלא עשה טיפול, כי .. המוסך היה סגור.

נ.ב - צחוק בצד, זה כמעט קרה, היה שלב שעמדתי לעזוב את המוסך ללא טיפול.

להבנת הרקע של היכולות "המיוחדות" שלי..

ארגנתי לחבר סוף-שבוע בצימר בגליל התחתון - כדי שיקח את הרכב להרצה.

הגעתי אליו בחמישי בערב עם סגירת המוסך - לפני-כן, דברתי עם אישתו וסגרתי הכל.

הוא קיבל את הרכב עם טנק מלא.. והכניס לי יפה - ביקש גם כסף לביזבוזים.

יש לי מוסך מעולה מקביל בבת-ים, לא של היבואן, הנמצא ליד המוסכים של החברים שלי.

הם מכירים אותי, ובשמחה היו מארחים אותי..

אבל אני רציתי סתם לצאת, לא לשכוח שאני אוהב את נושא הרכב והמכניקה, והסקרנות

אולי יש במוסך רכבים מיוחדים , או דברים מעניינים אחרים.

ובעיקר - לחזות בפלא מהדיון הקודם - ההכנסה המדוברת והמיוחדת, של השלט ..:wink:פנימה.

אז נגיד ואני במתח.. ולא ישן טוב - נראה לי יותר, בגלל הכאבים שיש לי

לא נראה לי כי זה בגלל השמן - העובדה, יש רכבים רבים המטופלים במוסך עם השמן שלהם.

גם רכבי ביצועים, ומתפקדים היטב.

גם לא נראה לי , כי הם אלו, אשר השאירו את הכדורים בתא המטען.

עם קצת מודעות - הם היו שומרים לעצמם, כאלה כדורים טובים.

אלו הדיונים, שאני צריך כאן.. את שמר וארנון.

הם היו מחזירים לי תגובות תואמות, עם הומור ציני.. ומצחיקים אותי כמו שצריך.

מזל ש יניב עוד בסביבה.

וכמובן אדי ותם.. המתצפתים מגבוה ורחוק.

אייל.

עריכה אחרונה על ידי ליין מן

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם (נערך)

אם לא הייתי מפספס את הפרט הקטן, אבל הכ"כ חשוב הזה, כנראה הייתי מבין טוב יותר את משמעות המילה פרימיום.

פספסתי שמדובר ברכב פרמיום! :oops:

חשבתי אנחנו מדברים על עוד רכב עממי (אני רגיל לקשר "רכבי נכים" לרכבים פשוטים,

ככה זה כשאדם רגיל למשהו מהעולם שלו).

הכי חשוב, ממה שאני מבין בין המילים בין השורות (במיוחד מהתגובה האחרונה)

שאתה לוקח הכל בהומור, בקלילות, בגישה בריאות וטובה -ככה צריך, וכל הכבוד לך.

עריכה אחרונה על ידי super-man
פורסם

העולם של לחיצת יד וסיכום שבע"פ הולך ונעלם, כבוד זה משהו שקונים ע"י לייקים בפייסבוק או אינסטגרם אבל זה כבר דיון למקום אחר, אני ממש לא פדנט אבל יש פרטים שנתקעים בראש וממש קשה לקבל את הפשרנות של אנשים אחרים ואני ממש מזדהה עם ליין מן.

• תוכן חדש...