Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2863 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם אני חשבתי על ליסינג תפעולי לפני כמה זמן והחלטתי לבדוק.

השארתי הודעות לכמה חברות. אלבר ואוויס לא חזרו אליי (אוויס שלחו מייל אוטומטי שאומר שיפנו אליי בקרוב).

אוטו סנטר, lease4you, אופרייטליס חזרו אליי באותו יום. רק אופרייטליס נתנו הצעה מסודרת בטלפון. יותר מאוחר חזרתי לנציגה עם שאלות והיא ענתה על כולן מיד בצורה משביעת רצון.

באוטו סנטר ו-lease4you אמרו לי שאני חייב לקבוע פגישה בסניף. קבעתי פגישה ב-lease4you וכשהגעתי הנציג הסביר לי מיד שאין להם בכלל ליסינג תפעולי אלא רק מימוני. מאוד מוזר.

נכנסתי לסניף של אלבר שהיה ליד העבודה שלי ושם לקחו את הפרטים שלי ואחרי כשעה חזר אליי נציג בטלפון עם הצעה קונקרטית.

נכנסתי בסופו של דבר לסניף של אוטו סנטר בלי לקבוע פגישה וקיבלתי הצעה במקום.

בסופו של דבר ירדתי מהעניין וקניתי יד שנייה...

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

גיליתי לאחרונה שגם בסוכנויות עצמן יש אפשרות לליסינג.

חבר מהעבודה עם קרוסאובר חדשה בליסינג תפעולי מלא דרך סוזוקי עצמם.

פורסם

הבעיה עם עסקאות הליסינג מהסוכנויות זה ההתחייבות שלהם, מכיון שאין להם מערך ליסינג ההתחייבות פשוט גדולה מדי, לדוגמא:

ביטול עסקה בשנה הראשונה תעלה דמי ביטול בין 12% ל17% ממחירון הרכב בעת הקנייה, בחברות הליסינג לרוב ההתחייבות היא או מקדמה שלא חוזרת או 3-2-1 חודשים בהתאמה לשנים שנותר לעסקה.

מבחינת מחיר לפעמים בסוכנות המחיר יותר טוב.

פורסם
סליחה?

אם מבחינת החברה זה לא רציני ליצור קשר דרך האתר, שלא תתן את האפשרות ליצור קשר דרך האתר.

אנחנו בשנת 2018, ויש לי דברים הרבה יותר חשובים לעשות מאשר לנווט במענה הקולי של עשרות חברות.

רכב זו הוצאה של מאות אלפי שקלים, ואני מתכנן לרכוש שניים כאלה. אם חברה חושבת שהזמן שלי פחות חשוב מהזמן של אנשי המכירות שלה, מה זה מעיד על מה שהיא חושבת על הזמן של אנשי השירות שלה?

אגב, היו באמת חברות שאמרו לי שאפשר לתת הצעה רק בפגישה פנים אל פנים. אחרי שהתעקשתי, כולם שלחו לי הצעה במייל או טלפונית.

.

אז תשאיר הודעות דרך האתר, חלק יחזרו אליך לבדוק אם אתה רציני, וחלק לא יטרחו לחזור אליך. סוכני מכירות יודעים לזהות טרף קל, או לא טרף קל.

פורסם
הם רגילים לעבוד מול ציי רכב. מספרים אחרים.

מכונית בודדת אין בה הרבה רווח.

בדיוק ההיפך.

שלא לדבר על הנזקים שהחוכרים עושים ועל הנסועה הגבוהה על פי רוב.

אני תמיד יעדיף לעבוד עם 10 לקוחות של 500 ש"ח על פני לקוח אחד של 5,000 ש"ח.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

נציגי מכירות שלא חוזרים אליך זו תוצאה של עבודה מבולגנת.

אני לא מתפלא כי רוב האנשים פשוט רושמים את הפרטים על פתק במקום בגיליון אקסל מסודר שיאפשר מעקב על תהליכים (או כל פתרון ממחושב אחר).

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

עברתי חוויה דומה. בחברות הגדולות מבקשים להשאיר פרטים ולא חוזרים. מביש ומתסכל

לבסוף ביצעתי עסקה באחת החברות עם סוכן שלטעמי היה מאד מוצלח ויעיל.

במידה ופות''ש מעוניין בהמלצה - יפנה בפרטי

פורסם
גיליתי לאחרונה שגם בסוכנויות עצמן יש אפשרות לליסינג.

חבר מהעבודה עם קרוסאובר חדשה בליסינג תפעולי מלא דרך סוזוקי עצמם.

אצלי בעבודה גם - יש חברה שנקראית כספא שהיא בבעלות מלאה של מכשירי תנועה ומציעה ליסינג תפעולי על רכבי סוזוקי.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם
הבעיה עם עסקאות הליסינג מהסוכנויות זה ההתחייבות שלהם, מכיון שאין להם מערך ליסינג ההתחייבות פשוט גדולה מדי, לדוגמא:

ביטול עסקה בשנה הראשונה תעלה דמי ביטול בין 12% ל17% ממחירון הרכב בעת הקנייה, בחברות הליסינג לרוב ההתחייבות היא או מקדמה שלא חוזרת או 3-2-1 חודשים בהתאמה לשנים שנותר לעסקה.

מבחינת מחיר לפעמים בסוכנות המחיר יותר טוב.

ובנוסף אתה נעול על התוצרת של היבואן הזה בלבד.

האם הם עושים ליסינג גם לרכבים שאינם של כלמוביל?

כן, אבל מן הסתם המחירים הכי אטרקטיבים יהיו של "תוצרת הבית".

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אלי כולם חזרו אחרי שהשארתי הודעות דרך האתרים. רק חברה אחת סירבה לתת הצעה בטלפון. לא זוכר איזה אבל אני אבדוק וארשום כאן ביום ראשון.

Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk

פורסם
בעקבות המלצות פה בפורום הגעתי למאל מור ואני מאוד מרוצה.

יש עם מי לדבר, יש שירות, יש גמישות ויש נכונות מצוא פתרונות הגיוניים.

אני גם לא לקוח גדול בליסינג (היו שני פרטיות ועכשיו אחרי 4 שנות עבודה מולם נוספים עוד שניים).

יכול לספר מי אלה ובמה מדובר?

פורסם

גם לי לא היה קל לתקשר עם חברות הליס.

בסופו של דבר אויס היו הכי אטרקטיבים.

כנראה שהליסינג הפרטי הוא סוג של נטל.

אופרייט נתנו גם לי את ההצעה הכי טובה וכמעט סגרנו עד שאויס נתנו הצעה מנצחת במקום.

נהג לילה דיבר על מאל מור. בזמנו אני חושב שהם עשו ליסינג תפעולי בלבד. אבל שווה לבדוק. תעדכן אם זה השתנה.

בנובמבר העסקה שלי גם נגמרת.

פורסם

אני מחפש ליסינג תפעולי פרטי על קיה נירו. כרגע מדברים איתי על כך שהרכבים יגיעו רק בינואר פברואר. ליס 4 יו הזכירו רעיון של ליסינג על נירו 0 ק"מ וברגע הראשון לא שקלתי את זה אבל אני אבדוק במה מדובר בשבוע הבא.

• תוכן חדש...