Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2944 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם

יש לי שוב בעיה עם משאבת הדלק היא הוחלפה כבר פעמיים בשנה וחצי וכרגע היא כנראה שוב תקולה.

הרכב לפעמים הניע , פעם אחת קירטע ומכה באיזור מיכל הדלק החזירה אותו לחיים למספר ימים ולמספר נסיעות.

הפעם גם ביטלתי את הקודנית כפי שהומלץ לי.

בפעם זו שוב מותקנת משאבה חלופית קוריאנית, וצמה מקורית של פורד.

גם בפעם הקודמת הוחלפה לי המשאבה הקוריאנית, שחשבו שהיא נשרפה אבל היא היתה תקינה, רק המצוף

התפרק והחזרתי אותו למקום והמשאבה ברשותי בקופסא, היא נבדקה חשמלית והיא נמצאה תקינה !!

בפעם האחרונה זה היה לפני חצי שנה ,בגלל מכה חזקה שהרכב קיבל בנסיעה מהירה ממדרגה של ריבוד אספלט,

הרכב חנה ולא הניע יותר.

לשיטתי לא היו צריכים לשים משאבה חדשה, כי היא לא נשרפה אלא התפרקה ולמוסך ביקש מראש משאבה חדשה.

הפעם אני רוצה לוודא אם הבעיה היא בצמה או במשאבה.

1. האם להרכיב ולתת צאנס למשאבה הקוריאנית שברשותי? ואם שוב להחליף צמה אם רק אחד מהם נפגע?

2. האם ללכת על המשאבה המקורית של פורד תוצרת גרמניה ( FE 1844410ׁ)שנקרא מצוף + משאבת דלק מונדאו SMAX ?

3. איפה אפשר להשיג את המשאבה המקורית הזו, באיזור המרכז -דרום , במחיר זול מ 1800 ש"ח , ניסיתי

אצל חזי דלאל אבל לא היה מחיר אטרקטיבי.

4. האם יש תקלה סידרתית , ריקול, כי זה 3 משאבות וצמה בשנה וחצי!! יש מה לעשות עם היבואן ? או פורד אירופה?

אשמח לעצות ורעיונות

תודה מראש על הסבלנות והעזרה.

עריכה אחרונה על ידי DAVID2
חסר מידע
פורסם

בס"ד

מנסיון מר עד מאוד, אני ממליץ בחום! ללכת על משאבה מקורית,

גם אני ניסיתי לחסוך ב 307 שלי ואכלתי מרורים.

הסיכוי שהצמה תהיה הבעיה הוא נמוך מאוד, בגלל שהצמה סטטית, לכן ההיתי הולך על המשאבה.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

פורסם

תודה רפי, אבל הוא טוען שאין לו את החלקים.

מה בנוגע לשאר ההערות אשמח להתייחסות.

תודה ויום טוב

פורסם

בס"ד

תנסה אצל דלאל חלקי חילוף,.

יש לו חלקים מקוריים של מזדה פורד ובמוו.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

• תוכן חדש...