Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2963 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום שמי יונתן, אני נדרש לבחור בין 2 הרכבים הנל שישרתו אותי במסגרת עבודתי.

צפי לק"מ 30 בשנה לפה או לשם אז הרכב יסע הרבה.

חששות שיש בפניי:

-בטיחות לאחרונה חוויתי תאונת דרכים עם רכב מסוג יונדאי I30 סטיישן ולדעתי הוא שמר עלי היטב.

אני מאז דואג לבטחון שהרכב מציע.

בנוסף אני מעט חושש מקרינה הקיימת ברכבים חשמליים והיברידים יש פה מישהו שיודע דבר אחד או שניים בעניין?

בכללי למישהו יש חוות דעת על בסיס ניסיון אישי?

אישית אני ממש לא אוהד גדול של תיבות רציפות אבל זה בשל ניסיון מר עם סובארו SV הרכב נורא מגושם בתחילת תנועה.

תודה לעונים

פורסם

שלום,

החשש בכמות הנסיעות שלך צריך להיות ממושב הנהג של יאריס. לדעתי, אחד המושבים הכי לא נוחים שיש ברכבים חדשים. ללא תמיכה, קשה, משענת גב דקה ומרגישה לי כאילו עשוייה מדיקט.

תפנה לך כמה שעות, תיגש לאולמי התצוגה ותשב בשני הרכבים.

אם שניהם יעברו את מבחן הסלון, תזמין שתי נסיעות מבחן. כאן ליאריס יש יתרון בסחיבה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם (נערך)

לא מוכרים עכשיו ג'אז היברידית חדשה.

יש גם יאריס לא היברידית ( למקרה של החשש מקרינה ).

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

ציין רמות גימור של שתיהן , אבל בכללי

אני בעד הג'אז :

יתרונות -מרווח פנימי עדיף ,תא מטען גדול יותר, ציוני ריסוק עדיפים ברוב התחומים , יותר אבזור נוחות (ביאריס אין בקרת שיוט בכלל) , יותר נוחה מהיאריס

(מושבים קשים ומתלים נוקשים שמקפצצים על רוב השיבושים).

יאריס יתרונות - חסכונית יותר, 7 כריות אוויר לעומת 6 בג'אז , שקטה יותר במהירות עירונית תודות למצב ההיברידי, אבזור בטיחות עדיף לעומת הגרסה הבסיסית של הג'אז.

פורסם

תודה על המענה לגבי הרכבים:

הונדה ג'אז טרנד 1300 ויאריס אקו TSS1500 אלא אם אני טועה במספרים.

לי הכי חשוב בטיחות ובריאות רציתי לברר עם ישנה אפשרות להזמין את הרכב עם תמסורת מסורתית אין לי מענה כרגע לזה.

פורסם (נערך)

אתה שואל אם אפשר להזמין את הרכב בידני או באוטומט פלנטרי?

לג'אז קיימת אופציה ידנית , ליאריס ההיברידית לא, וחברות ליסינג לא נוטות להציע אופציה ידנית.

הן לא מיוצרות עם אוטומט פלנטרי.

עריכה אחרונה על ידי yoav911gt2
פורסם

שים לב שאם אתה אוהב להרים את הכסא גבוה, מרווח הרגליים מצטמצם יותר מכל רכב אחר שנהגתי בו. אני 1.80 והג'אז היתה לי צפופה באופן לא נעים. הפיקנטו היתה מרווחת ממנה משמעותית במושב הקדמי.

• תוכן חדש...