Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2965 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב !

רציתי לבקש את התייעצותכם המקצועית בקשר לדוח חניה + גרירה שקיבלתי שלא כדין.

אתמול בשעה 21:10 בערך חניתי את רכבי בתחנת אוטובוס, לפני תחנת האוטובוס היה שלט שמורה על איסור חניה בתוקף בימים א-ה בין השעות 08:00-20:00, החניה בשעות מותרת לרכב עד 2.2 טון , החניה בכניסות לחניות אסורה בכל שעות היממה .( אחרי השלט הזה לא היה שום שלט שמורה אחרת.

כמו כן רכבי שוקל פחות מהמשקל המצוין, וכמובן לא חוסם אף כניסה לחניה, אך לפקח זה לא הפריע לתת לי דוח על סך 250 שח , הוא לא הסתפק בזה וגם דאג שיגררו לי את הרכב (עוד 450 שח)

ברגע שהגעתי הביתה בדקתי במצלמת הדרך איפה בדיוק חניתי, מאחר ואני תושב ת"א אני מכיר את השילוט וההגבלות וכן וידאתי טרם שחניתי במקום תקין ואכן חניתי במקום תקין.

החלטתי לא להגיש ערעור לעיירה אלא לבקש להישפט.

השאלה שלי היא האם בתביעות הקטנות ניתן לדרוש פיצוי על עוגמת הנפש ?

תודה תומר.

(כמובן שיש בידי את הסרטון שמראה היכן חניתי, תמונות של המקום בו הרכב חנה תמונה של השלט וכו'

תודה מראש,

תומר

פורסם

בניגוד למה שרואים בסדרות אמריקאיות, רכיב עגמת הנפש במשפט הישראלי הוא מינורי.

ניתן לתבוע פיצוי על הוצאות ממשיות שנגרמו לך בעקבות הטעות, לא הרבה מעבר לזה. אם נכלל רכיב של עוגמת נפש בפצוי הוא פעוט.

לדעתי טעית כשביקשת להשפט, היה עליך לבקש ביטול של״ הדו״ח דרך אתר האינטרנט של העיריה ואז ליצור איתם קשר בדואר רשום בדרישה להחזר הוצאות הגרירה והוצאות נלוות. ורק אם לא היו נענים לתבוע. בבשה להשפט עכשיו אתה מראש מגדיל את כמות הטרטור שלך תמורת, אולי, עוד איזה 100 ש״ח שלא בטוח שתקבל.

פורסם

ממתי מותר לחנות בתחנת אוטובוס

מותר רק בשבתות ובמועדי ישראל ובתנאי שיש תמרור שמתיר זאת.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
[h=2]האם ניתן לדרוש פיצוי בגין דוח חניה שניתן שלא כדין?[/h]
לדרוש? ניתן לבקש. ואתה לא אמור לקבל.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

יתכבד פות"ש ויעלה את הדו"ח (בהסתרת פרטים מזהים) וצילומי זירת הפשע והתמרורים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

שלום רב !

רציתי לבקש את התייעצותכם המקצועית בקשר לדוח חניה + גרירה שקיבלתי שלא כדין.

אתמול בשעה 21:10 בערך חניתי את רכבי בתחנת אוטובוס, לפני תחנת האוטובוס היה שלט שמורה על איסור חניה בתוקף בימים א-ה בין השעות 08:00-20:00, החניה בשעות מותרת לרכב עד 2.2 טון , החניה בכניסות לחניות אסורה בכל שעות היממה .( אחרי השלט הזה לא היה שום שלט שמורה אחרת.

כמו כן רכבי שוקל פחות מהמשקל המצוין, וכמובן לא חוסם אף כניסה לחניה, אך לפקח זה לא הפריע לתת לי דוח על סך 250 שח , הוא לא הסתפק בזה וגם דאג שיגררו לי את הרכב (עוד 450 שח)

ברגע שהגעתי הביתה בדקתי במצלמת הדרך איפה בדיוק חניתי, מאחר ואני תושב ת"א אני מכיר את השילוט וההגבלות וכן וידאתי טרם שחניתי במקום תקין ואכן חניתי במקום תקין.

החלטתי לא להגיש ערעור לעיירה אלא לבקש להישפט.

השאלה שלי היא האם בתביעות הקטנות ניתן לדרוש פיצוי על עוגמת הנפש ?

תודה תומר.

(כמובן שיש בידי את הסרטון שמראה היכן חניתי, תמונות של המקום בו הרכב חנה תמונה של השלט וכו'

תודה מראש,

תומר

אם לא היה לא תמרור שמתיר חניה בתחנת אוטובוס - הדו"ח מוצדק.

אני מניח שאחרי תחנת האוטובוס היו עוד קטעי מדרכה אחרים שאפשר לחנות בהם מחוץ לשעות שנאסרו בתמרור שהיה.

בנוסף אני מניח שהתכוונת שהתמרור אסר על חניה בין 8 בבוקר ל-20 בערב. כי אם באמת רשום שם 8:00-20:00 (בעברית כותבים מספרים מימין לשמאל) אז החניה אסורה בין 20 בערב ל-8 בבוקר למחרת. וגם אז הדו"ח מוצדק.

פורסם

תומר,

נראה שיש מצב שקצת התבלבלת, ממתי תחנת האוטובוס מפסיקה לעבוד בשעה 20.00? ובימי ששי ובערבי חג התחנה לא פעילה?

אם זה נכון אז יש מצב שאתה צודק אבל לא נראה לי, אולי ראית תמרור שמוצב הרבה לפני התחנה ומדבר על מקטע שנמצא לפני התחנה.

כל עוד תחנת האוטובוס פעילה, כלומר האוטובוסים פעילים ועובדים, בדרך כלל עד שעה 00.00 - אז אסורה בכלל החניה בתחום 20 מטר מלפני התחנה ו 20 מטר אחרי התחנה, אפילו אין צורך בתמרור (גם אם אין - הדו"ח חוקי ותקין) - למרות שבדרך כלל ישנם גם תמרורים.

אם מדובר בעיר ת"א - מדובר על סעיף 6 (ד) (12):

6 - איסור חניה.

(ד): "לא יעמיד אדם ולא יחנה רכב ולא ירשה למי שפועל מטעמו להעמיד או להחנותרכב באחד המקומות המנויים להלן, אלא לשם מניעת תאונה או לשם מילויאחר הוראה מהוראות חוק עזר זה או אחר תקנות התעבורה או אם סומןבתמרור אחרת –"

(12): "בתחום תחנת אוטובוסים המוגדרת על ידי סימון על פני כביש ובאין סימון כאמור – בתוך עשרים מטרים לפני תמרור "תחנת אוטובוסים" ועשרים מטרים אחריו"

"תחנת אוטובוסים" - התחנה עצמה.

אגב, ברור שגם יגררו לך את הרכב, מה זה עוזר שתקבל דו"ח ותמשיך להפריע לאוטובוסים? בגללך האוטובוסים צריכים לעמוד באמצע הכביש, במקום בצמוד למדרכה ולסכן את חייהם של הנוסעים, לך זה לא הפריע שאתה מהווה הפרעה ממשית לאוטובוסים ולאנשים - אז למה לפקח זה אמור להפריע?

אתה מוזמן להישפט - אבל תהיה מוכן גם לאפשרות שתקבל כפל קנס או יותר.

בהצלחה.

• תוכן חדש...