Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7760 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עוד פחות מחודש נגמר לי המלווה, ואני רוצה לשים הגברה באוטו...

בינתיים יש לי רדיו-דיסק של סוני 50X4, 2 רמקולים קידמיים שאני כנראה החליף, וזהו.

אני לא יודע מה התקציב המדוייק שלי, אבל לפחות 1500 שקל (תנו לי הצעות עד 3000)...

התקשרתי למישהו שאמר לי ככה:

"אם איכות זבל כמו פיוניר וכל זה - אני לא עובד."

הוא הציע לי הצעה ב 2500 ש"ח, הכל של החברה אודיובאן.

הוא לא אמר לי כמה וואט כל דבר, אבל זה מה שהוא אמר:

2 קומפוננטים (יעני רמקולים קידמיים, טוויטרים, קרוסאוברים) - כ 500 ש"ח לזוג

2 רמקולים אחוריים - כ 500 ש"ח לזוג

מגבר ל 4 רמקולים - כ 500 ש"ח.

סאב וופר - כ 500 ש"ח.

מגבר לסאב וופר - כ 500 ש"ח. |(הכל כ 500 ש"ח חחח...).

לאיזה עוצמה לצפות מכזה דבר? (כי אני רוצה להתקשר אליו לבקש עוד פרטים)...

אתם אומרים שכ"כ הרבה פריטים של חברה כמו אודיובאן (שלפי מה שהאיש אמר היא חברה טובה) יכולים לצאת בכזה מחיר זול?

פורסם

אני מאמין שמחירים כאלה יכולים להיות 2 דברים:

1. מוצרים גנובים.

2. מוצרים מזוייפים.

לגבי עוצמות אני כבר לא רוצה להרחיב. ואטים עולים כסף. תעשה חיפוש בפורום תתעדכן בסיפורים מהעבר.

אלון.

פורסם

מי זה אודיובאן לעזאזל?!

עם כאלו הצעות תמוהות (אודיובאן?!?!) פיוניר נשמעת חברת יוקרה...

Pure freedom it's in the mind and spirit, up in the sky where the dragon flies...

פורסם

נתחיל בזה ש"איכות זבל כמו פיוניר" שהוא לא עובד, או גונב, הרבה יותר טובה מאודיובן, שאף אחד לא שמע עליה, ומה שהוא מציע לך הכל ב 500 נשמע מחיר כזה של סוחרים או גנבים, ואם לא אז איכות גרועה כמו פרוסאונד או קליפורניה בום.

לך למישהו אחר יותר מסודר...

ואגב, לא הבנתי מה זה קשור למלווה שלך?

אתה לא יכול לנהוג עם מוזיקה בזמן המלווה

לא זכור לי חוק כזה:-)

תרצה יעץ למי ולאן לפנות יש כאן חברי פורום שמבינים באודיו יותר ממני ויוכלו לעזור לך, תמיד טוב לערוך סקר שוק.

כפיר

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם
נתחיל בזה ש"איכות זבל כמו פיוניר" שהוא לא עובד, או גונב, הרבה יותר טובה מאודיובן, שאף אחד לא שמע עליה, ומה שהוא מציע לך הכל ב 500 נשמע מחיר כזה של סוחרים או גנבים, ואם לא אז איכות גרועה כמו פרוסאונד או קליפורניה בום.

אודיובהן? יש את אלה שיגידו שאיכות זה לא הצד החזק שלהם

אבל זו חברה מוכרת עםן ציוד SPL שאי אפשר לא לשים לך אליו.

לצערי לא יצא לי עדיין לשמוע מגברים או סאבים להם :)

אגב, כמה לינקים ממוצרים של החברה:

http://www.cardomain.com/item/ABNA5000SPL

http://www.cardomain.com/item/ABNAW1508T

http://www.cardomain.com/item/ABNABC6003Q

נראה מפלצתי...

פורסם

תגיד "אני לא שמעתי עליה ואין לי מושג"

ולגבי פיוניר זבל זאת גם הגזמה קצת,פיוניר היא יצרנית הרמקולים הגדולה בעולם,ואפילו אם היא לא כלכך חביבה על האודיופילים ברחבי העולם,אתה יכול להרכיב אחלה מערכת רק מפיונייר!

פורסם

יכול להיות שהמוכר הציע לך זיוף, אני יודע שכשחיפשתי עם חבר באשדוד רמקולים קידמיים לאוטו שלו, הציעו לנו חברה "מקצועית סוף הדרך"(דברי המוכר) שקוראים לה "אוטובאנן"(משהו כזה אבל זה לא אודיובהאן!) ככה שהכי טוב שלא תבחר מערכת בכזה תקציב בטלפון אלא תבוא לחנות, תבקש לראות, גם לשמוע אולי אם יש אפשרות.

פורסם

מגבר של פיונייר 4 יציאות

רמקולים אחוריים של קנהוד 240 וואט

קופוננט של קנהווד

יצא לך 1800 שקל בערך, ותהנה ממערכת מצויינת

עוד סאב של פיוניר או jbl תוכל להשיג בסביבות ה 600 שקל.

כמובן שהכל מדובר על ציוד חדש, ואם תקנה מאותו מתקין תקבל גם התקנה חינם וחוטים.

תרצה מידע באזור חדרה תכתוב לי בפרטי.

כפיר

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

החברה אודיוביאן היא אחת החברות הטובות והיקרות שיש בשוק!!! אבל בכאלה מחירים זה בטוח גנוב או מזויף למה אין מצב שזה יהיה זול!!

Peugeot Partner-II 2005 2.0HDI

פורסם
החברה אודיוביאן היא אחת החברות הטובות והיקרות שיש בשוק!!! אבל בכאלה מחירים זה בטוח גנוב או מזויף למה אין מצב שזה יהיה זול!!

כמה אמור לעלות משהו פשוט של אודיובאן?

וכמה וואט כל דבר לפי מה שהצאתם?

כמה וואט רמקולים קידמיים, אחוריים, סאב...

וכמה המגבר, או שאולי צריך 2 מגברים?

מה מו מי...

• תוכן חדש...