Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2982 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערכתי את ההודעה. כתבתי מחסנאי בכל חברת הייטק. נסה לחפש דרושים בחברות הייטק כמו ,HP, INTEL, XEROX, אורבוטק וכך האלה.

מנסיון מחסנאים בחברות הייטק מרוויחים 10+

• תגובות 88
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חושב שלא חיפשתי?

אין משרות פנויות... כנראה המחסנאים שם לא רוצים לעזוב למשהו אחר :lol:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם (נערך)

אם אתה אוהב לשבת מאחורי ההגה, נהג הפצה אולי יכול להיות פתרון יותר הוגן מאחר ולפי מה שהמכר סיפר לי, כמעט כל נהג שמספק לרשת בה הוא עובד סחורה, יושב על 10~ נטו בקלות מבחילה, כולל הנהגים מהמרלו"ג של אותה הרשת שמספקים לו את עיקר הסחורה מדי יום.

היתרון העיקרי - אף אחד לא יושב לך על הראש (כמו מה שבד"כ קורה עם מחסנאים). החסרון העיקרי - התנוונות הגוף (אלא אם אתה מספיק לחזור הביתה בסוף יום לא גמור מהנהגים הישראלים ועדיין לפרגן לגוף שלך קצת בפעילות גופנית).

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
פורסם

ברווז יקר, אם יש לך נסיון ברכש וניהול שרשרת אספקה ואתה עדיין מחסנאי, אתה עושה משהו לא נכון או כותב קורות חיים לא נכון

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

היום האנשים לא רוצים לעבוד... כך הצלחתי להבין בין המילים משיחה עם 3 כאלה

המסקנה הנחרצת הזו משיחה עם 3 אנשים? אם היית שואל 4 היית יכול גם לאפיין מגמה עולמית?

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

זה לא שלא רוצים לעבוד. וזה לא ש 40 שקל זה רע . פשוט לבן אדם ממוצע איש משפחה פשוט בלתי אפשרי לחיות בארצנו מ 40 שקל לשעה ולשלם גנים מגורים ואוכל אלה אם האישה מרוויחה כמוהו לפחות. ובמדינתנו רוב הנשים עדיין מרוויחות שכר מינימלי.

פורסם

עדיף לשאול 5 אנשים ככה לא יהיה תיקו (ללא נמנעים).

האמת שיש אמת בדבריו. במקום שאני עובד בו חיפשו פקיד (עובד כללי) בשכר מינימום עם כול התנאים הסוציאלים ולצערינו כבר 3 חודשים לא מצאנו עובד.

למה ?

מתוך 10 אנשים שהיו אמורים להגיע לראיון עבודה רק 3 הגיעו כאשר 7 הנותרים אפילו לא התקשרו לבטל את הפגישה. 3 הנותרים הגיעו מלשכת העבודה ברמת-גן רק בכדי לקבל אישור שהגיעו לנסות לקבל את העבודה :x

איזה כייף לי :)

פורסם

לא יודע היכן היה הנסיון שלך, אבל ב-HP נכון לשנה שעברה הם הרוויחו בלחץ 25% פחות ממה שכתבת והועסקו דרך קבלן. מי שהשכר לא התאים לו הוחלף בהתראה קצרה, גם אם עשה עבודה מעולה והיה משובץ לפרוייקט קריטי. הכסף הגדול שם שמור למהנדסים ו'מנהלים' למיניהם, לא למעמד הפועלים.

לגבי * נמחקה הערה הנוגעת לגולש אחר*

פורסם

אני הלכתי שבוע שעבר לראיון עבודה בשכר 8000 של מחסנאי

ולא חטפו אותי למרות הניסיון שיש לי בתחום.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם
ערכתי את ההודעה. כתבתי מחסנאי בכל חברת הייטק. נסה לחפש דרושים בחברות הייטק כמו ,HP, INTEL, XEROX, אורבוטק וכך האלה.

מהיכרות אישית עם אינטל, המחסנאים הם עובדי קבלן ומועסקים לפי שכר מינימום!

אולי בחברות הייטק קטנות יותר המחסנאי מרוויח טוב.

Sent from my ONEPLUS 3T using Tapatalk

|fiat punto 16v Speedgear 2006|

פורסם
מהיכרות אישית עם אינטל, המחסנאים הם עובדי קבלן ומועסקים לפי שכר מינימום!

אולי בחברות הייטק קטנות יותר המחסנאי מרוויח טוב.

Sent from my ONEPLUS 3T using Tapatalk

דווקא הציעו לי לפני כמה זמן הצעה מחסנאי באינטל בפ"ת דרך חברת קבלן

בשכר בכלל לא קרוב למינימום סביב ה 7500/8000 ש"ח ברוטו.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

אפשר לשאול במה כבודו מתעסק ומאין הנסיון בכל החברות שציין?

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

פורסם

לא יודע איפה נהג חלוקה מרויח 10 נטו על שבוע עבודה של 45 שעות. עם 150% משרה כן.

אני גם לא מבין מאיפה הזלזול הזה של לא להזיז את התחת בשביל להפיא 8 במקום 7. ברמות ההכנסה האלה אלפייה זה העוף לשבת והחוג של הילד. דברים שאם הייתי צריך לוותר עליהם לא הייתי ישן בלילה כדי לגרד כל שקל אפשרי.

לגבי שכר של מחסנאי זה מאוד תלוי באופי העבודה (וגם בהיי טק לא מאמין שמחסנאי מגיע קרוב ל 10 בלי ים שעות נוספות). אין דין מחסנאי במוסך או בית מלאכה כדין מחסנאי ראשי בשוםרסל. אלה דרישות תפקיד אחרות, כישורים אחרים, עבודה אחרת ושכר אחר.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...