Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איפה קונים צנורות? (2).

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7755 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא רוצה ולא רוצה... אני רוצה לבד...

חוץ מזה גם יצא לי לדבר עם סרדין היום... והוא אמר שהוא יכול להכין לי אבל הוא מזמין צנורות מכופפים שאת זה גם אני יכול לעשות אבל אני לא יודע מאיפה.

קו---------------------------------------

פורסם

אתה יכול לקנות את הכיפופים\הזויות המוכנות עם צנרת ישרה -בקטרים ,דופן וסוג חומר זהים ומ ר ת ך בעדינות ע"י רתכת ארגון עם או בלי פס חומר מתאים את החלקים בהתאם לצורה שצריך.

סקופ\טכנובר תעשה חיפוש בדפי זהב.

נירוסטה, ברזל בקלות אפשר להשיג בגימור עדין או גס ועובי דופן דק\עבה (4-0.8mm), תלוי ב scedule ,טיטניום וחומרים תעופתיים אחרים אפשר להזמין מחו"ל או אם תתאמץ תוכל גם למצוא בארץ.

זויות *90 אפשר לקנות מוכנות , אפשר גם לחתוך אותן לחצי או פחות כדי לקבל זוית קהה יותר בהתאם לכיפוף שאתה צריך ו...זהו...

כשאתה בונה את הצנרת גדישה כדאי שתשאיר מרווחים למחברים גמישים כדי שלא יהיה לחץ על נקודות החיבור של הצנרת על המנוע באיזור המצערת ,האינטרקולר(אם יש) ןהמגדש .

בהצלחה

וסתם מתוך סקרנות במה בדיוק מדובר?

עדיף להצטער על מה שעשית ולא על מה שפיספסת...

פורסם

תודה לך על ההפניה חן.

מצאתי בדפי זהב את טכנובר וגם את סקופ.

מי יותר זול משנייהם?

פורסם
תודה לך על ההפניה חן.

מצאתי בדפי זהב את טכנובר וגם את סקופ.

מי יותר זול משנייהם?

אז ככה.... התקשרתי לשתי החנויות ושניהם אומרים שהם לא מתעסקים במכירת זוויות וצנורות....:shock:

בינתיים הלכתי ל 2 משפרים והם רוצים סכום הזוי של 1500-2000 ש"ח על הצנרת במלואה כולל עבודה.(עבודה רק על הצנרת)

HELP.............!

פורסם

שטויות במיץ עגבניות ,

אני במקרה עובד עם שניהם מידי שבוע ובמקרה הייתי בברטל\טכנובר בראשל"צ היום ,

אתה נכנס למחסן מתלווה למחסנאי רוסי חביב ומסביר לו בדיוק מה אתה צריך , אם זה נירוסטה הימור שלי למנוע 4 טורי תצטרך עובי של 2.5 אינצ' שזה כ 63+mm אתה מבקש זויות לריתוך גימור B(נירוסטה "למזון") ,תוכל לקנות אותן ב120 מעלות או 90 מעלות ,גם בקטרים אחרים (העובי דופן הוא 1.5mm)....

צינורות ישרים מינימום אורך זה 6 מטר...אבל לפעמים אפשר למצוא אצלם גם בשאריות...

לפעמים , עדיף לגשת פיזית עם דוגמא , ואז גם מבינים מה אתה רוצה וגם אתה יכול לחפש בעצמך, חוץ מזה לפרטיים ועסקנים קטנים לא ממש יש לאנשי המכירות שלהם זמן בטלפון , בטח לא בשביל כמה זויות ומטר או שניים של נירוסטה .

בנוסף אם אתה צריך יש לי צנרת וזיות מנירוסטה מלוטשת של 2.75 אינצ"(70 מילימטר) שהיא אחלה לצנרת לגדישה (להערכתי עד 450כ"ס בקוטר פנימי ל FLOW) עם זויות מושלמות של 90* וחלק ישר של לפחות מטר וחצי שיכול אולי לענין אותך , המחיר יהיה לפחות חצי ממה שתוכל לקנות אצל הספקים השונים, וזו דווקא מידה קשה וטובה שלא תמיד יש להם במלאי.

בברכה,

חן.

עדיף להצטער על מה שעשית ולא על מה שפיספסת...

פורסם

שלום...

אני מחר אגש בעצמי לטכנובר בתקווה לגמור את הסיפור הזה....

כמו כן הפנו אותי למקום בת"א שנקרא תעשיות א. ינאי. מישהו מכיר את המקום?

פורסם

אוקיי...הלכתי לינאי תעשיות בעל המקום אמר שהוא לא רוצה לעשוק אותי במחיר וגם אין לו כ"כ זמן לזה אז אז הוא שלח אותי למקום אחר שבבעלות חבר שלו.... א.פ.ל. אגזוזים בבת ים. הגעתי למקום דיברתי אם הבעלים(אמרתי לו שינאי שלח אותי) והסברתי לו מה אני צריך.... הוא אמר לי שהמכופף שלו לא נמצא וביקש ממני להגיע ביום ראשון והבטיח שלא יגבה ממני יותר מ 500 שקל על העבודה...:-)

הקאץ': הבעלים של ינאי תעשייות ביקש ממני שאני יארגן לבן שלו כניסה למועדון בת"א שאני עובד בו ע"מ שהוא ייתקשר לא.פ.ל. ויבקש לעשות לי הנחה.

פורסם

למה להסתבך?לך לברטל שנמצאת בלזרוב (הצעתי לך מזמן) ותקנה את הזויות

כל כך הרבה אנרגיה הוצאת בלי תוצאות.

.I'm a blocked user

פורסם

תודה לכולם על התשובות והכוונה לעזזור אני מעריך זאת מאד.... בסופו של דבר כיפפו לי צנורות בא.פ.ל אגזוזים....

בברכה מושיק גלימידי

• תוכן חדש...