Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

k44 יתאים לER5?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7757 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הסיבה -האופנוע משמיע דפיקות חלשות שהמנוע קר ,כשמתחמם אין זכר לדפיקות .

שאלתי במוסך והם טענו שצריך לעשות כיוון שסתומים ולימתוח שרשרת טיימינג,חשבתי אולי יש פיח על השסתומים וניקיון של המנוע יסדר הכל ,אז קניתי פחית k44 ועכשיו שניה לפני שאני מרוקן אותה למיכל שמתי לב שרשום למערכת הזרקה ,לER יש בכלל קרבורטורים ..

מה יכול לקרות אם אני ישתמש בK44 בכל זאת ?

פורסם

כדאי שתקרא את הקישור הבא:

http://www.fullgaz.co.il/tech/44k.html

במיוחד לפני שאתה מרוקן אותה למיכל..., מפני שהמיכל אמור להיות מרוקן ל3 תדלוקים,

כלומר שליש פחית כל פעם.

אני מאמין שיש גם את התכשיר למנועים המוזנים ע"י קרבוטרים.

-tPR:ReDesign

-"We Do Better at 45°"

פורסם
תודה על הקישור,עזרת לי מאוד!

בכתבה של הדוקטור הוא אומר שמומלץ לעשות אינפוזיה ,איך עושים את זה ?(עשיתי חיפוש ולא מצאתי)

תודה.

בבקשה...

תשמע אני לא מומחה לחומר הזה, אבל עצה שלי..., תתייעץ עם המוסכניק שלך

לגבי כל העניין הזה.

ואם כבר..., אז בשיטה הרגילה ולא באינפוזיה.

זו חתיכת עבודה לבצע דבר כזה בבית, שלא לדבר על לעשות את הדבר הנ"ל על דיינו.

-tPR:ReDesign

-"We Do Better at 45°"

פורסם

אל תדאג, הכמות ששמת זה כמו אימפוזיה.:-D

כמה פעמים ספרת עד 10 וכלום לא קרה?

סיני בעל מוסך ''מוטו-ספידי'' מנתח בכיר לקטנועים, ובכלל אלוף העולם בהכל,והכי חשוב? נורא צנוע.

שיפורים לקטנועים, קיטים,קרבורטורים, אגזוזי לחץ,וריאטורים,הצתות משופרות,רולים וקפיצי מצמד,שסתומי עלים,ועוד.....

פורסם
הסיבה -האופנוע משמיע דפיקות חלשות שהמנוע קר ,כשמתחמם אין זכר לדפיקות .

שאלתי במוסך והם טענו שצריך לעשות כיוון שסתומים ולימתוח שרשרת טיימינג,חשבתי אולי יש פיח על השסתומים וניקיון של המנוע יסדר הכל ,אז קניתי פחית k44 ועכשיו שניה לפני שאני מרוקן אותה למיכל שמתי לב שרשום למערכת הזרקה ,לER יש בכלל קרבורטורים ..

מה יכול לקרות אם אני ישתמש בK44 בכל זאת ?

בזמנו מיליתי כזה בER שהיה לי. התוצאה היתה מדהימה! הקומפרסיה היתה הרבה מעל נתוני היצרן והרבה הרבה מעל הנתונים שהתקבלו בבדיקת קניה.

תקרא טוב את ההוראות. צריך להריץ את האופנוע בתורים גבוהים אחרי המילוי.

JoyRider בתפוז... :turn-l:

• תוכן חדש...