Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3098 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הברז שמשמש את צנרת היונקרס, נוזל מהציר שלו. אני מניח שאין ברירה, צריך להחליף את הברז.

הצנרת נמצאת בתוך ארון, שתחתיתו נמצאת מתחת לברז הסורר. לפי המספור שהוספתי, מה הדרך האפשרית (באיזה חלק לאחוז ואת איזה לסובב) לפרק ולהרכיב ברז חדש? הייתי שמח אם לא יהיה צורך לשבור/לפרק את תחתית הארון.

לידיעה: הברזים שבתמונה, במצבם הנוכחי, מאפשרים זרימת מים חמים מדוד השמש ישירות אל הברזים במקלחת/מטבח.

הפיכת המצב של שני הברזים, מזרים מים אל תוך היונקרס כדי לחמם אותם, ומשם למקלחת/מטבח.

pipe.jpg pipe_num.jpg

פורסם

יש לך גישה לצינור שיוצא מהברז הזה ויורד מתחת לארון ?

כלומר הכוונה אם אתה יכול לגשת אליו, לאחוז בו, להפעיל כח וכו' מחוץ לארון הנ"ל.

פורסם (נערך)

ראשון - לנתק את הצינור שיוצא מהברז הנוזל (בתחתית התמונה). תצטרך לפרק את לוח העץ קודם.

אז לפרק את הברז הנוזל.

ולהרכיב ברז חדש.

ולחבר את הצינור בחזרה.

ב 2\3\4 אל תגע.

עריכה אחרונה על ידי yuvk
:turn-l:
פורסם

לפני שאתה מחליף את הברז פרק את הידית ובדוק אם האום מתחתיה מחוזק.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

לעיתים חיזוק של אום הציר יעצור את הנזילה. נסה לפני שתחליף את הברז. בכל מקרה אני ממליץ לך להחליף לברזים של שגיב, במקום הזבל המיובא.

פורסם

קיבלת אופציה אחת, להלן אופציה נוספת שלא מצריכה התעסקות עם הפלטת עץ:

1. לחתוך בדיסק את חלק מספר 3, בצד שקרוב לחלק מספר 2.

2. לפרק את ברז 1. יש לאחוז במתאם פליז התחתון עם שבדי דק, ואת הברז לסובב עם מפתח צינורות או שווה ערך. כל הברז כולל חלק מספר 2 יסתובב. ייתכן ותצטרך לתת עוד חיתוך עם דיסק במקום מסויים בחלק 2 [ביציאה מהברז התקול), לא בטוח.

3. לפרק את חתיכת צינור מספר 3 מחלק מספר 4 באמצעות מפתח צינורות.

4. להרכיב ברז חדש (להלן מספר 1 - חדש)

5. לעבור לצנרת פלסטיק בחלקים החסרים, קרי: בחלק מס' 4 לחבר מתאם 1/2->16מ"מ פקסגול, ובברז החדש (מספר 1) לחבר מתאם זוויתי 90 מעלות 1/2-16ממ פקסגול ולחבר בינהם באמצעות חתיכת צינור 16 ממ פלסטיק (פקסגול גם כן).

מקווה שהבנת את ההסבר :-P

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

ברור שהבנתי. מיד בסיום קריאת סעיף 1 הבנתי שזה ידרוש ממני אינסטלטור. אין לי דיסק.

יש לי ידיים סבירות, מפתח צינורות, שוודי דק, פישתן וטפלון...

רציתי לעשות לבד, אתחיל מהקל אל הכבד.

ניסיון לסגור את אום הידית, ואם לא, אבדוק אם ניתן לפרק את 4 כשלב ראשון.

מלמטה אין לי דרך להתחיל, כי תחתית הארון כמעט על הרצפה, ובשלב ראשון אני לא רוצה לפגוע בו.

פורסם

מה היחסים בין חלק 3 ל-4? אני מבין שחלק 3 מתברג לתוך 4. מה קורה בצד ימין של חלק 4, למה הוא מפוצץ בטפלון.

האם חלק 4 קיים שם כדי לגשר על הפרשי הקוטר בין חלק 3 ל-T שמימין?

מה הסיכוי שאם אני אקלף את כל הטפלון, ואבריג בכוח את חלק 3 לתוך חלק 4, ואז אבריג את 4 אל מחוץ ל-T, אצליח להיפרד מהצינור הימני?

פורסם

חלק 4 נקרא בושינג והוא מעבר קוטר מתוברג. יש לו הברגה 3/4 זכר בצד ימין של התמונה והברגה נקבה 1/2 בשצד שמאל של התמונה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...