Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3108 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ניגשתי למבחן השנתי ונכשלתי על מס׳ ליקויים -

ציריות וגומיות, בלם שירות, ידית בלם עזר.

אני מחפש מוסך באיזור מרכז/שרון שאוכל לתקן את הליקויים מבלי שיוסיפו לי לחשבון עוד 1001 ליקויים לא קשורים ושיהיה במחיר הוגן.

כמו כן אשמח להערכות על עלות הטיפול לאלו מכם שמכירים את המחירים.

הרכב שלי הוא golf 2004 TDI

תודה ואחלה שבוע

פורסם

ציריות זה כללי מידי...אולי רק הגומיות נחוצות החלפה? אם כן החלפה של גומיות בכל ציריה נע סביב ה 250 שח. כמובן לדרוש לשים גומיה תואמת מקורית ולא גומייה אוניברסאלית ולבקש שלא יישתמשו במכשיר הפנאומטי שמקצר את חיי הגומיה פי כמה וכמה. לגבי הבלם יד צריך לבדוק אם זה בעיה של סנדלי בלם גמורים או כיוון אן החלפת כבל.

פורסם

תודה על התשובות

לירוי אני מבין שמוסך רון זה מוסך מורשה ומן הסתם שם יקחו יותר

מאור מה יכול להיות מעבר להחלפת הגומיות אם זה מה שרשום בטופס?

אשמח לעוד המלצות על מוסכים באיזור

פורסם
תודה על התשובות

לירוי אני מבין שמוסך רון זה מוסך מורשה ומן הסתם שם יקחו יותר

מאור מה יכול להיות מעבר להחלפת הגומיות אם זה מה שרשום בטופס?

אשמח לעוד המלצות על מוסכים באיזור

אני מאמין שהבעיה אצלך בנוגע לציריות הם הגומיות עצמן..מעבר לכך אם ציריה לא שבורה אין על מה לפסול אותה בטסט. כל מוסך יכול לבצע החלפת גומיות אלה ללא בעיה רק חשוב שתתייחס בעניין הזה למה שכתבתי למעלה...שלא יעשו קיצורי דרך באמצעות כלים פנאומטיים וגומיות אוניברסאליות ששוות לאחוריים.

פורסם

אדם זה לפחות מה שהיה רשום בגוגל בתוצאה הראשונה..בכל אופן ראיתי שיש עליו הרבה ביקורות טובות וכנראה אלך אליו (מער לכך שזאת ההמלצה היחידה שקיבלתי :roll:

מאור אני מניח שאני לא יכול להכתיב למוסכניק איך לעבוד פשוט לא ללכת לאחד כזה

אבל אם אתה יודע מי כן עובד נכון אשמח להמלצה

פורסם

לך למוסך רון ולא תצטער(הייתי אצלו פעם עם מאזדה ביום שישי והוא פינה לי הרבה זמן ביום עמוס וקצר ועוד לא תיאמתי איתו מראש).

תריץ עליו חיפוש בפורום המלצות

פורסם
אדם זה לפחות מה שהיה רשום בגוגל בתוצאה הראשונה..בכל אופן ראיתי שיש עליו הרבה ביקורות טובות וכנראה אלך אליו (מער לכך שזאת ההמלצה היחידה שקיבלתי :roll:

מאור אני מניח שאני לא יכול להכתיב למוסכניק איך לעבוד פשוט לא ללכת לאחד כזה

אבל אם אתה יודע מי כן עובד נכון אשמח להמלצה

זו זכותך המלאה לדרוש ממוסך לבצע החלפת גומייה לציריה שלא בדרך מכשיר פנאומטי וגומייה אוניברסאלית אלא בדרך של פירוק הצירייה והכנסת גומייה תואמת למקורי והיא תתן לך הרבה שנים של שקט. אתה הוא בעל המאה ולכן יש לך דעה. מוסכים מכירים את השיטות כך מה שתבקש לא יהיה חריג ויהיה לגיטימי לחלוטין. בשביל זה אתה פה לעשות שיעורי בית.

פורסם (נערך)

Addam הייתי אצל מוסך רון.

העברתי שלושת רבעי שעה בהמתנה שמישהו ייגש אלי, ואחרי שהגיע טען שלא יכול לטפל כי אין לי את המסמך של הטסט.

עושה רושם שאין שם כ״כ הערכה לזמן של הלקוח ולי זה פחות מתאים.

מה אתם חושבים על רשת המוסכים Magneti Marelli checkstar?

שווה להגיע אליהם?

עריכה אחרונה על ידי jox
פורסם
אם אתה צריך לתקן ריג'קטים של טסט, למה הלכת בלי הטופס?

קבעת תור אצלו?

מה רון אשם?

שכחתי את הטופס, לא רון לא אשם בזה

התקשרתי מראש

הטענה שלי הייתה בנוגע לזמן המתנה הלא סביר מה שיכל להחסך ממני אם מישהו היה ניגש אלי בזמן סביר. תתייחס לזה בבקשה אם אתה מגיב.

פורסם

לא קבעתי תור מראש, התקשרתי לשאול מתי אפשר להגיע ואמרו לי להגיע עד שעה מסויימת..

בכל אופן אני בטוח שהדברים לא נעשו בכוונה פשוט יש כאלה עם תודעת שירות גבוהה יותר שמבינים שהזמן של הלקוח חשוב ולוקחים את זה בחשבון, חשבתי לפי התגובות וההמלצות שמדובר במקום כזה וחוויתי אחרת.

פורסם

כנס לכל מוסך, זו לא תורה מסיני להחליף גומיה או ציריה, תתקן את הליקויים, ושכח מהעניין...

אבל עידכון לטובת הפורום, לא לשכוח..

seat leon 1.8 20v

• תוכן חדש...