Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3114 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, לפני כשנתיים וחצי החלפתי 4 צלחות בלם, של ברמבו אומנם, אבל סיניות ( אז כבר הפסיקו לייצר באיטליה ). לאחרונה שמתי לב שכשאני נוסע במהירויות לא ממש גבוהות (70-90 קמש בערך ), אז בבלימה יש מן רעידות כאלה שנדמה שבאות מהגלגלים, אני מניח שזה עיוות של הצלחות ( תקנו אותי אם אני טועה ), השאלה שלי היא האם זה זמן סביר לבלאי כזה? זה לא קרה מהר מידי?

ושאלה נוספת, אם זה המצב, צריך להחליף את כל הצלחות+רפידות?

נ.ב.

הרפידות הוחלפו ביחד עם הצלחות בזמנו

פורסם

צריך לפרק לראות מה המצב של הצלחות והרפידות

וכן זה לגיטימי לגמריי שנתיים וחצי תלוי באופי הנסיעה שלך אבל בכל מקרה אף אחד לא יכול לתת לך אינדיקציה דרך הפורום

מבלי לראות .

פורסם

באיזה תוואי נוסע האוטו? כמה נהגים?

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם
ברמבו לדעתי גם ניתן להביא בסביבות ה 350 שח ל 2 הצלחות. רפידות של רמסה עוד בערך 120 שח. אם תרצה אבדוק לך פה איפה שאני קונה קבוע.

רמסה יש לי עכשיו, פחות מעדיף, התחילו לשרוק לי אחרי כמה חודשים..

אם אפשרי לבדוק לגבי דיסקים קידמיים, אשמח, תודה :)

פורסם
לא הייתי חורט לא משתלם..

אתה יכול לקחת צלחות טובות גם ב 300 שח , לי היה ניסיון טוב עם סמקו..

זולים ועובדים מצויין..

אצלי הסמקו בערך 15 אלף על הרכב כבר שנתיים כולל צלחות, הבעיה שהם רועשים מאוד ושורקים גם עם גירוז.

פורסם
רמסה יש לי עכשיו, פחות מעדיף, התחילו לשרוק לי אחרי כמה חודשים..

אם אפשרי לבדוק לגבי דיסקים קידמיים, אשמח, תודה :)

אבדוק לך מחר אין בעיה. לגבי השריקות מהרמסה רוב הסיכויים שלא גרזו ובגלל זה השריקות. אם תרצה יש לי גריז יעודי לזה.

פורסם
אצלי הסמקו בערך 15 אלף על הרכב כבר שנתיים כולל צלחות, הבעיה שהם רועשים מאוד ושורקים גם עם גירוז.

תבצע פאזה לרפידות אני מאמין שהשריקות ייפסקו.

פורסם

היה לנו טויוטות מאז הקורולה 2007 שזה אותו רכב, לא זוכר בדיוק את תדירות החלפת הברקסים בקורולה 2007, אבל זכור לי שהיא היתה די תכופה, ברקסים החזיקו גג 20 אלף קמ, טויוטה אוריס גם כן מצב דומה, יש איזה קטע בברקסים שלא מחזיקים ברכבים האלו, זכור לי שבטיפול ראשון באוריס 2011 הרכב גמר ברקסים בכל הגלגלים, הייתי בשוק וניגשתי למוסך לראות במו עיניי, לא האמנתי.

להבדיל מטויוטה, בשלל רכבים גרמניים שהיו ברשותי, לאון 1.8t , לאון דור 2 ,2 ליטר טורבו, לאון דור 3 , פולו 1.2tsi, החזיקו 50 אלףקמ על הסט הקדמי לפני שדרשו החלפה כשבאותו קמ , האחוריים , רפידות היו במצב כמעט חדש.

חבר עם ראב 4 2.0 ליטר בנזין , בטיפול ראשון החליף גם רפידות בכל הגלגלים, תלונה לטויוטה גררה זיכוי עבור החלפת הברקסים המוקדמת.

יש פה איזה משהו סדרתי בטויוטה.

Sent from my iPhone using Tapatalk

• תוכן חדש...