Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3141 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי היום עם קרובת משפחה שמתעניינת ברכישת סופר מיני בסוכנות טויוטה.

הנציג, שהיה אדיב ונשמע מקצועי, בירר צרכים ותקציב והמליץ על דגם היאריס בלאק טופ הנעת בנזין רגילה, שגם נמצאת בתצוגה.

הוא הפליג בשבחיה וציין את מחירה הרשמי 106,900. הוא ציין שזה הדגם המאובזר ביותר ותיאר את יתרונותיו על הדגם הזול הפשוט יותר.

עיינתי במפרט האבזור והמחירים שבצמוד לרכב. ראיתי שיש דגם 1.5 היברידי שעולה רק שלושת אלפים יותר.

שאלתי את הנציג - לא עדיף בהפרש כזה את הגרסא ההיברידית ? היא בטח יותר חסכונית.

הנציג, שכלל לא הזכיר קודם שיש גירסא היברידית אמר - בשביל מה? כמעט אין הבדל בצריכת הדלק.

אמרתי - עדיין לפי הנתונים הרשמיים זה עדיף. ההפרש במחיר זניח ובטח הרכב יהיה יותר מבוקש כמשומש.

הנציג ניסה ממש לסתור את דברי.

הוא ציין שהיברידי כדאי אולי למי שנוסע 30-40 אלף ק"מ בשנה. הוא אמר שדווקא הביקוש למשומשת גבוה בהרבה לטויוטות בנזין לעומת גרסת ההיבריד. הוא טרח לציין שהרבה נרתעים מלקנות אותה בגלל עלות גבוהה של סוללה חדשה.

האמת הופתעתי מגישתו.

האם מדובר בנציג בודד שגישתו יוצאת דופן? האם התופעה גורפת בכלל הסוכנויות? האם הטיעונים העובדתיים שהעלה מדוייקים בכלל?

האם ייתכן שהמלצתו נובעת משיקולים לא עיניניים כגון: מלאי וזמינות שמובילים להמלצה, מרווח רווח עדיף על הדגם המומלץ וכו'?

אשמח לדעתכם.

פורסם

סביר להניח שנתקעו עם סטוק של דגמי הבנזין ומנסים לדחוף אותם לפני תום 12 חודשים מרגע שהמכוניות הגיעו לארץ.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

לפי כמויות של פריוסים דור שני ושלישי, שעדיין נוסעות ונוסעות, חיי הסוללה לא כאלה קצרים.

חוץ מזה עלות ההחלפה שלה 10 אש"ח במורשה טויוטה, ויש לה אחריות לעשר שנים (צריך לבדוק אם אפשר להאריך לעוד).

ההורים שלי קנו פריוס 2011 וקיבלו שנתיים אחריות על המערכת ההיברידית, כולל סוללה, עם אופציה להארכה ב300 ש"ח לשנה. אז המערכת ההיברידית זה לא דבר כזה נורא. הלוואי וואג היו ככה מתייחסים לDSG.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

קודם כל, החוק מחייב להעביר יד שנה מהייצור ולא מהגעה לארץ.

הדור החדש של היאריס התחיל להמכר בסביבות חודש מאי השנה, אני בספק שמדובר במשלוחים עם תאריך ייצור דצמבר.

בקיץ גם אבי התעניין בדגם ההיברדי ופשוט נאמר לו שאין כרגע במלאי. סביר להניח שיש להם בעיה עם המלאים (גם קובץ הרישויים המתפרסם מידי חודש בפורום מצביע על יחידות בודדות מהדגם החדש שעלו לכביש בין מאי לאוקטובר) והם מכוונים את הלקוחות לדגמים הנמצאים במלאי.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

רכב מעולה, אבא שלי לימד עליו נהיגה במשך שנתיים וחצי (עבר לפני כשנה לאוריס היברידית)

רכב חסכוני ביותר, מעל 1 ל20 בעיר עם תלמידי נהיגה שלא בדיוק עדינים עם הפעולות, מזגן עובד קבוע.

המינוס הוא תא מטען קטן מאוד לטעמי והיה מהווה אצלי דיל ברייקר.

מעבר לזה רכב פשוט מצויין, אולי הסוכן לא מקבל עליו בונוס מכירה, אבל בהפרש כזה אפסי כבר קונים היברידי לדעתי, הדלק מפצה על ה3 אלף ש"ח

פורסם

פשוט מאוד. אין במלאי יאריס, דוחפים את מה שעומד בנמל וממתין לרכישה. ובנינו אין שום סיבה שבעולם לקנות יאריס לא היברידית במחיר שלה בארץ.

פורסם

השכנה שלי רכשה לא מזמן יאריס הייבריד מיבוא מקביל, אמנם הדגם טרום מתיחת הפנים אבל במחיר אטרקטיבי.

• תוכן חדש...