Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3155 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כשאני שואל את המוכר מתי קניתה את הרכב. הוא עונה לפני שלוש שנים. האם ישנה דרך לבדוק זאת?

מחר אני הולך לראות רכב... אז זה דחוף לי. תודה.

פורסם

ברישיון הרכב רשום תאריך בעלות של הבעלים הנוכחי.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
כשאני שואל את המוכר מתי קניתה את הרכב. הוא עונה לפני שלוש שנים. האם ישנה דרך לבדוק זאת?

מחר אני הולך לראות רכב... אז זה דחוף לי. תודה.

תוודא שמי שמראה לך את הרכב ומי שרשום כבעלים ברישיון זה אותו בן אדם.

אחרת יכול להיות מצב כזה:

אני קניתי את הרכב מ(נניח) בחור בשם משה, לרכב יש טסט לשנה. משה החזיק ברכב 3 שנים.

העברתי בעלות, נוסע עם רישיון על שם משה + ספח העברת בעלות.

אחרי חודשיים מכרתי את הרכב ליוסי, עשינו העברת בעלות.

יוסי נוסע עם רישיון רכב עדיין על שם משה + ספח העברת בעלות.

אחרי חודשיים יוסי מוכר את הרכב לך.

מראה לך את רישיון הרכב שהוא עדיין על שם משה ובו רשום "תאריך בעלות" לפני 3 וחצי שנים.

אתה קונה את הרכב ומגלה שבדרך הוא עבר עוד 2 ידיים.

שם הבעלים ברישיון מתעדכן רק פעם בשנה לפני טסט, אלא אם מוציאים יזום כפל רישיון, מה שבדרך כלל לא עושים.

• תוכן חדש...