Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אזעקה תוצרת בית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7814 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבריה בניתי אזעקה שעובדת על בסיס ממסר ברגע שפותחים את אחת הדלתות.

הבעיה נוצרת מכיון שהסוויץ לאזעקה נמצא בתוך תא הרכב, ז"א שברגע שאני נכנס אני חייב כמה שיותר מהר לכבותה.

האם אפשר לשים איזה שהוא קוצב זמן או רכיב אלקטרוני אחר אשר ישהה את הפעלת העזאקה נגיד ב10 שניות כדי להספיק לכבות אותה לפני שאני נהיה חרש?

אני לא רוצה להעביר את המתג החוצה.

פורסם

אם אין לך רקע באלקטרוניקה, גש לדקדה בדיזינגוף סנטר.

יש להם שלל פתרונות אלקטרוניים וקיטים להרכבה עצמית (אפילו של שלט רחוק ומפתחות אופטיים).

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

" בלצר אלקטרוניקה " נוסדה ב-1974 ומשרתת קהל צרכנים פרטי, מוסדי, מעבדות שרות, חנויות ורשתות, ומפעלים.

החברה מייצרת, מייבאת ומשווקת מגוון גדול מאד, החל ברמת הרכיב הבודד, חלקי חילוף, וכלה במוצרים מוגמרים.

תחומי הפעילות כוללים: רכיבים- חצאי מוליכים, מפסקים, תקעים, שקעים,לדים, נורות, וכו'

חלקי חילוף- לDVD, וידאו, טלביזיות, מיקרו-גל, מחשבים ותקשורת. התמחות מיוחדת בשלטי-רחוק מקוריים, תחליפיים ואוניברסליים, סוכנים בלעדיים לחברת GLOBAL.

שלטים ומערכות שליטה RF, לרכבים, שערים ולכל שמוש, וייצור ייחודי של שלטים להפעלה מרחוק של מכשירים שונים בכלל, ולמפעילי זיקוקין בפרט.

כבלים רגילים ומיוחדים לאודיו-וידאו ומחשבים, סוכנים בלעדיים לחברת BELLINE,

מבחר ענק של מצלמות וידאו למעגל סגור לקהל מקצועי וחובבים, בוררים, מגברים, מנועים,מוניטורים וכל הציוד הנלווה.

כלי עבודה לענף האלקטרוניקה, החל במברגים, קטרים וכו', דרך מלחמים, מכשירי מדידה ניידים ועוד, וכלה בספקים אוסילוסקופים וכיוצ"ב.

ספרות טכנית- סוכנים בלעדיים של חברת ECA גרמניה

pixel.gifpixel.gifpixel.gifc3.gifpixel.gifc1.gifpixel.gifpixel.gifpixel.gifpixel.gife3.gifאיש קשר: רן או אריה pixel.gifכתובת: שד' הר-ציון 17 טלפון: 03-5377022 pixel.gifעיר/יישוב: תל-אביב טלפון נוסף: 03-6388397 pixel.gifדוא"ל: צור קשר עם העסק פקס: 03-6390195 pixel.gifאתר: www.beltzer.co.il e2Bg.gif

פורסם
הכל טוב ויפה רק בעיה אחת, אני גר בחיפה!
בחיפה יש חנות אלקטרוניקה בשם "טל-מיר" ברח' העצמאות.

אבל כמו שנאמר אתה צריך קודם כל קצת ידע באלקטרוניקה... חפש באינטרנט תרשימי מעגלים להשהייה.

דני.

פיאסטה MK1 שנת 79 בשלבי שיפוץ ->[thread=41214]כאן[/thread]

מנוע:1L, ממוזגת+ תוספות.

פורסם
חבריה בניתי אזעקה שעובדת על בסיס ממסר ברגע שפותחים את אחת הדלתות.

הבעיה נוצרת מכיון שהסוויץ לאזעקה נמצא בתוך תא הרכב, ז"א שברגע שאני נכנס אני חייב כמה שיותר מהר לכבותה.

האם אפשר לשים איזה שהוא קוצב זמן או רכיב אלקטרוני אחר אשר ישהה את הפעלת העזאקה נגיד ב10 שניות כדי להספיק לכבות אותה לפני שאני נהיה חרש?

אני לא רוצה להעביר את המתג החוצה.

תסביר איך בנית את זה וניתן לך פתרון. מה כוללת המע', לאיזה צופר חיברת? וכו' וכו'

ואגב, אם זה ל-S40, מה הבעיה עם מה שיש לך עכשיו?

לא ממערכת הזעקה שכזו תבוא לך הישועה...

פורסם

לא זה לא ל-S40, היא כבר מצויידת (אני מקווה) כהלכה.

האזעקה מבוססת על עיקרון פשוט מאד.היא מופעלת ברגע שאחת הדלתות ברכב נפתחת וממשיכה לעבוד עד שמכבים אותה בעזרת לחצן. היא עובדת בעזרת ממסר די בסיסי ממתח של המצבר.

מה שאני רוצה לעשות הוא להתקין מין רכיב משהה אשר יעקב את הפעלת האזעקה ברגע שאני נכנס לרכב כדי שאני אספיק לכבותה.

:wink:

פורסם

הממסר הוא N.O או N.C כלומר Normally open/closed?

יש איזה מעגל שמזהה עלייה של רמת מתח או מזהה רמת מתח גבוהה/נמוכה?

בקיצור תפרט יותר ממה שאתה חושב שצריך.

ככלל, אם מזהה רמת מתח גבוהה/נמוכה ניתן להשתמש ברשת קבלים נגדים שתטען מאוד לאט (בהנחה שיש רמת מתח קבועה ולדאוג לפרוק את הקבל בהתאם לצורך...

בקיצור - לי לפחות, קשה לעזור לך עם המעט מאוד אינפורמציה שנתת.

אני לא מבין מה מותקן, מה מגביר את האות לצופר וכו' וכו' וכו'.

פורסם

קיים טיימר אשר נועד לחלונות חשמל! ניתן להשתמש בו גם כ טיימר שיתן לך איזה 60 שניות לכבות אותה הטיימר עולה בערך 30~50 ש"ח אצל חשמלאי רכב!

את טיימר תוכל לחבר יחד עם עוד ממסר ובכך תקבל את מה שרציתה!

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

מעגלי טימר אלקטרוני בנוים על בסיס רכיב ה555 אם אתה מבין למה אני מתכוון ואם לא יש לך קיט פשוט של אזעקה לרכב כולל השעיית זמן ,אם אתה מחיפה אתה יכול למצוא קיטים כאלה ואחרים ב"או פי אלקטרוניקה" ברחוב הרצל ,אני מצרף לך קישור של אריהב אלקטרוניקה יש שם מחירון קיטים : http://www.arihav.com/products/kits/index.asp

פורסם

רק תדע לך, שהעיכוב הזה שאתה מדבר עליו... אלו בדיוק השניות שהגנב הפוטנציאלי יניע את הרכב ויתחיל לנסוע...

ואז כל מה שתשמע היא אזעקת הרכב המתרחק ממך...

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

פורסם
רק תדע לך, שהעיכוב הזה שאתה מדבר עליו... אלו בדיוק השניות שהגנב הפוטנציאלי יניע את הרכב ויתחיל לנסוע...

ואז כל מה שתשמע היא אזעקת הרכב המתרחק ממך...

גם נכון ,ולכן לאזעקות כאלו לפני המון שנים שעד לא היו שיכלולים בנושא הם היו עובדים ללא השהייה אך היה מפסק שמנתק את הצופר במקום ניסתר מתחת לרכב או באחד מצידיו הנסתרים שרק הבעלים שלו יודע עליו .(כך עצה ידידותית תקנה אזעקה פשוטה ב250 ש"ח כולל שלט ותתקין אותה לבד זה לא קשה.
פורסם

קצת לא קשור אבל בכל זאת - מישהו אולי מכיר אתר (אפשר גם באנגלית) שנותן הסברים איך לבנות דברים באלקטרוניקה כמו באתר של אריהב ששי הביא למעלה? הכוונה לא לערכות מוכנות אלא רק הסברים ושרטוטים...

תודה,

צביקה

...Carpe Diem

פורסם
קצת לא קשור אבל בכל זאת - מישהו אולי מכיר אתר (אפשר גם באנגלית) שנותן הסברים איך לבנות דברים באלקטרוניקה כמו באתר של אריהב ששי הביא למעלה? הכוונה לא לערכות מוכנות אלא רק הסברים ושרטוטים...

תודה,

צביקה

באתר של אריהב יש לך קישורים לאתרים מקצועיים עם דוגמאות והסברים ,קבל קישור לקישורים : http://www.arihav.com/tech-help/index.asp
  • תוכן חדש...