Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אח אח חטפתי עוד דו"ח....

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7767 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המקרה קרה באחד הכבישים "הראשים" של אשדוד נסעתי בשעה 3 בלילה בכביש שמותר בוא 70 נסעתי על 96 .

פיתאום מדלג שוטר על הכביש ומסמן לי לעצור ואני עוצר ומושכנע שזה סתם בדיקה ...ההוא מבקש רשיון ביטו כול זה ופתאום אומר לי ניתפסת על מהירות בוא לניידת..בקיצור על האקדח היה רשום 96 מורידים 5 זה 91 חטפתי 750 שקל ו-8 נקודות..והבעסה שאים זה היה קמ"ש אחד פחות הייתה חוטף רק 250 שקל...

אז אני מזהיר את כולם בכול הכבישים המקיפים את אשדוד יש ניידות עים אקדחי לייזר [ראיתי עוד כמה בדרך חזרה...] תיזהרו שם..הכביש מאוד זורם ולא מרגישים שנוסעים מהר...

..............................................

גודש חדש... 29.7.04

פורסם

אני מנחש שבדיוק אתמול "נתפסתי" באותו מקום , ממרכז העיר לכיוון היציאה הצפונית.

אני על 92 שהורדו ל87 וכך "חסכתי" קצת כסף.

זה היה קצת אבסורד בשבילי דווקא אתמול , שבזמן שכל הארץ מלאה במחסומים ( כולל אשדוד עצמה ) 4 שוטרים! התחבאו בצד הדרך ( כביש ראשי 2 נתיבים לכל צד מואר וריק מתנועה ) כדי לחלק קנסות.

אמנם חברה בסדר יחסית , אבל גם הביזבוז של ה"אכיפה של נהגים מסוכנים" + ה4 שוטרים 2 ניידות (אחת סמויה ) ורכב פרטי של מתנדב היו קצת הגזמה לטעמי.

1 ממל"ז , אחד על מדים שלמים ועם פנס כדי לעצור אותך בצד , אחד רושם את הדוח ואחד הוא הקצין שממלא יומן מעקב אחרי כל הדוחות ועושה את רוב הדיבורים.

נקווה לטוב.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

הקצין זה לא בשביל זה....זה כדי לחסוך את הזימון שלך למחר לתחנה ולשלול לך במקום, פשוט שתגיע מחר תתבכיין לו ואולי הוא יחזיר לך, אם יש קצין במקום הוא נותן לך בראש בלי להתבלבל אצלי למזלי לא היה קצין ולמחר החזירו לי את הרשיון אבל נראה מה יגמר במשפט

פורסם

בטח נסעת בכביש מכוון בית העלמין דרומה לכוון תחנת הרכבת.

זהו "ה"כביש שהמשטרה חוגגת בו במיוחד...

פורסם

על כמה נסעתה שהיזמינו אותך להישפט??

ועוד שאלה שקשורה לנושא..האים גלאי רדאר ומשבשי לייזר יעילים ? חוקיים?

אני יודע שגאלי רדאר חוקי אבל לא יודע בקשר למשבש...

..............................................

גודש חדש... 29.7.04

פורסם

ועוד שאלה שקשורה לנושא..האים גלאי רדאר ומשבשי לייזר יעילים ? חוקיים?

אני יודע שגאלי רדאר חוקי אבל לא יודע בקשר למשבש...

גלאי רדאר חוקיים, אך היעילים באמת עולים יותר מידי ולא שווים את זה.

מישהו פעם אמר לי "ברוב המקרים עדיף זוג עיניים טובות"

משבשים למיניהם לא חוקיים.

hope for the best, expect the worse.

• תוכן חדש...