Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3195 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ברכבי יש ריח סיגריות מבעלים קודמים. כיצד אפשר לנטרל את הריח בדרך הכי פשוטה ובטוחה?

הריח של המזגן לא מסריח כלל, והאוטו עבר שטיפה וניקוי יסודי כך שלא אמור להיות שאריות סיגריות.

תודה!

פורסם

אני קניתי ריחן אנטי בקטריאלי של CG

CHEMICAL GUYS

בשני רכבים שהיה בהם ריח של עישון הוא פשוט העלים אותם תוך שבועיים של התזות בודדות חוזרות ונשנות על ריפודי הרכב ואל תוך תעלות האוורור (תפעיל סירקולציה פנימית)

ותחליף גם את פילטר המזגן.

חוץ מזה - זה שרשור שהרבה יותר מתאים לפורום אסטתיקה ודיטיילינג.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
אני קניתי ריחן אנטי בקטריאלי של CG

CHEMICAL GUYS

בשני רכבים שהיה בהם ריח של עישון הוא פשוט העלים אותם תוך שבועיים של התזות בודדות חוזרות ונשנות על ריפודי הרכב ואל תוך תעלות האוורור (תפעיל סירקולציה פנימית)

ותחליף גם את פילטר המזגן.

חוץ מזה - זה שרשור שהרבה יותר מתאים לפורום אסטתיקה ודיטיילינג.

יש סיבה להחליף פילטר מזגן אם המזגן בכלל לא מסריח?

להפך... אני מכוון אותו עלי כדי לא להריח את העשן.

יש למישהו ניסיון עם הרימון שמשחררים באוטו?

פורסם

אם אתה לא מרגיש את הריח מתעלות האוורור ופעולת המזגן אז לא, אין צורך - במידה וכן - תטיז גם לתוך תעלות האוורור ותחליף את הפילטר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

שלום לכולם, עברו 3 שבועות אז חשבתי לעדכן כדי שמי שיקרא בעתיד ידע!

בסופו של דבר קניתי רימון:

https://www.homecenter.co.il/catalogue/product/19629

הרימון בריח של לימון קל, עלה 40 ש"ח בלבד. הפעלתי את המזגנים על אוורור פנימי בעצמה הכי חזקה, יצאתי מהאוטו עם חלונות סגורים ודלתות סגורים כדי שיהיה כמה שיותר אטום. נותנים לרימון לפעול בערך 15 דק'.

אחרי 15 דק' נתתי לאוטו להתאוורר במשך עוד 15-10 דק' עם מזגן פועל ודלתות/חלונות פתוחים. הריח קצת חזק לטעמי ביום הראשון והשני ואח"כ הוא מתחיל להיעלם לאט לאט. הרימון אמור תאורטית לא רק להסתיר את הריח אלא ממש לנטרל אותו.

אני שמח לבשר שהריח של העשן יצא לחלוטין! הוספתי ריחן לאוטו אחרי כמה ימים כי הריח של הלימון נעלם.

לא היו שאריות על המושבים או בעיות כלשהן.

פורסם

שלום לכולם, עברו 3 שבועות אז חשבתי לעדכן כדי שמי שיקרא בעתיד ידע!

בסופו של דבר קניתי רימון:

https://www.homecenter.co.il/catalogue/product/19629

הרימון בריח של לימון קל, עלה 40 ש"ח בלבד. הפעלתי את המזגנים על אוורור פנימי בעצמה הכי חזקה, יצאתי מהאוטו עם חלונות סגורים ודלתות סגורים כדי שיהיה כמה שיותר אטום. נותנים לרימון לפעול בערך 15 דק'.

אחרי 15 דק' נתתי לאוטו להתאוורר במשך עוד 15-10 דק' עם מזגן פועל ודלתות/חלונות פתוחים. הריח קצת חזק לטעמי ביום הראשון והשני ואח"כ הוא מתחיל להיעלם לאט לאט. הרימון אמור תאורטית לא רק להסתיר את הריח אלא ממש לנטרל אותו.

אני שמח לבשר שהריח של העשן יצא לחלוטין! הוספתי ריחן לאוטו אחרי כמה ימים כי הריח של הלימון נעלם.

לא היו שאריות על המושבים או בעיות כלשהן.

נשמע פתרון טוב!

לפני כשבועיים קניתי רכב יד 2 ומשום מה יש ברכב ריח כמו של "כלב" וזאת למרות שלא היה כלב לבעלים הקודמים...

הכל מקרה, האם אתה חושב שהרימון יוכל לעשות פעולה דומה ברכב ולהעלים גם את הריח הזה?

Current: Cupra Formentor 2022 1.5T (150HP) DSG7

Previous: VW Polo V 2012 1.4L (85HP) Manual Gear ---> VW Golf VII 2013 1.4T (122HP) DSG7 ---> VW Golf VII 2015 1.4T (150HP) DSG7 ---> Seat Ateca 2019 1.4T (150HP) DSG7

פורסם

אם הבעלים הקודמים עישן באוטו והמזגן היה במצב פנימי אז רוב הסיכויים שהריח של העישון נדבק בפילטר מזגן, תחליף אותו ובנוסף תפעיל רימון ריח.

פורסם

איך הרימון הזה מול ריח כללי לא נעים(נגיד של עובש)?

לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.
פורסם
נשמע פתרון טוב!

לפני כשבועיים קניתי רכב יד 2 ומשום מה יש ברכב ריח כמו של "כלב" וזאת למרות שלא היה כלב לבעלים הקודמים...

הכל מקרה, האם אתה חושב שהרימון יוכל לעשות פעולה דומה ברכב ולהעלים גם את הריח הזה?

אם היה כלב באוטו הריח נובע מהשערות שלו שנשארו ועכשיו בקטריות וחיידקים אוכלים מהם.

הרימון הזה אנטי-חיידקי ובנוסף לכך מנטרל ריחות ברמה המולקולרית, כך שבאופן זמני זה כן יעבוד ולא סתם יסווה את הריח. אבל אני לא בטוח שזה יעזור לאורך זמן.

אבל כיוון שאתה אומר שלבעלים לא היה ריח - שווה לנסות, יכול להיות שזה עובש.

איך הרימון הזה מול ריח כללי לא נעים(נגיד של עובש)?

אמור לעזור ללא ספק לדעתי.

אבל תנסה ותודיע לנו ככה נוכל לדעת בוודאות!

פורסם

במחיר הזה בהחלט אנסה!

רק זה קצת מחשיד אותי שכתוב שזה לריח של סיגריות, לא מצאתי רימון נגד ריח רע רגיל.

שמעתי שעדיף לפרק את הפילטר הישן של המזגן ולהישאר בלי פילטר בכלל כדי שהרימון יעבוד בכל הכוח.

ובסוף כמובן לשים חדש.

לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.
פורסם
במחיר הזה בהחלט אנסה!

רק זה קצת מחשיד אותי שכתוב שזה לריח של סיגריות, לא מצאתי רימון נגד ריח רע רגיל.

שמעתי שעדיף לפרק את הפילטר הישן של המזגן ולהישאר בלי פילטר בכלל כדי שהרימון יעבוד בכל הכוח.

ובסוף כמובן לשים חדש.

תפרסם פה אח"כ תוצאות כדי שנדע אם זה באמת עוזר לריח של עובש או לא. הטענה של החברה היא שהחומר אנטי-בקטריאלי ואנטי-חיידקי, ובנוסף לכך הוא מתחבר למולקולות שגורמות לריח רע ומפרק אותן.

זה טוב לריח של סיגריות בין היתר, אבל המוצר אומר שגם טוב נגד ריח של עובש וכו'.

• תוכן חדש...