Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3242 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תבעתי לקוח שלי בתביעה קטנה.

זכיתי, והלקוח חוייב להעביר לי סך של כך וכך אלפי שקלים תוך 30 יום מיום קבלת פסק דין.

פסק הדין לא ניתן במקום, אלא לאחר 3 ימים.

האם אני חייב להמתין עד שהלקוח יקבל הודעה בדואר רשום או שפס"ד מחייב ?

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

שאלה: לאור העובדה שפסה״ד לא ניתן במקום, אלא לאחר 3 ימים- איך נודע לך עליו, האם קיבלת אותו בדואר?

ההצעה שלי: ככל שקיבלת אותו בדואר וככל שאתה לא סגור מתי ואם קיבל אותו הלקוח- שלח העתק ממנו אליו בדואר רשום עם אישור מסירה או בכל דרך אחרת שתהווה שקידה ראויה.

מרגע שיש אישור שקיבל, ספור 30 יום. לא שילם? שלח התראה שנותנת לו 7 ימים לשלם. לא שילם? לך להוצאה לפועל ובקש כמובן ריבית והצמדה (שאיתם ביהמ״ש לא מתעסק).

קרא בינתיים את זה:בעיקר ס׳ 10-11.

http://elyon1.court.gov.il/heb/info/choveret/Tktanot-heb.pdf

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם
תבעתי לקוח שלי בתביעה קטנה.

זכיתי, והלקוח חוייב להעביר לי סך של כך וכך אלפי שקלים תוך 30 יום מיום קבלת פסק דין.

פסק הדין לא ניתן במקום, אלא לאחר 3 ימים.

האם אני חייב להמתין עד שהלקוח יקבל הודעה בדואר רשום או שפס"ד מחייב ?

בדוק בבית המשפט אם נמסר לו פסק הדין. נמסר , ספור 30 ימים מהיום הראשון אחרי תאריך המסירה.

לא נמסר, שלח לו העתק פסק הדין בדואר רשום עם אישור מסירה ותתרה בו כי בחלוף ה 30 ימים במידה ולא ישלם , ייפתח תיק הוצל"פ.

לא שילם , פתח תיק בהוצל"פ

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...