Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3256 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בסובארו פורסטר שלי יש שני מצבים שבגללם אני מעלה את השאלה הנ"ל.

הראשון האוטו נראה ויזואלית מאחורה יותר נמוך מהקדימה כאילו התא מטען עמוס.

והדבר השני הוא שכאשר אני מעמיס את התא מטען ללא נוסעים בכל פס האטה או בור בכביש הבולמים פשוט נסגרים עד הסוף ונשמעת מין מכה.

אני חושב שהרכב הזה צריך להיות מסוגל להעמיס דבר או שניים[emoji53] ועדיין להתנהג אותו הדבר בייחוד שאני בלי נוסעים.

מה הבדיקה שעושים?

הרכב שנת 2008.

Sent from my SM-G610F using Tapatalk

פורסם

תחליף קפיצים ובולמים.

טיפ - בדוק עם פרוג'יפ, אספיר, רסטה וכו, שאל אותם אם יש להם קפיצים סטוק טובים של פורסטר מהשנה שלך שהם רוצים להפטר מהם. אולי תקבל בסכום סמלי.

פורסם
להחליף גם קפיצים?

בולמים לא משפעים על גובה הרכב במצב סטטי.

אם תחזיק ביד בולם חדש לגמרי, תראה שאין לו שום "קפיציות" כלומר נטיה להיפתח ולהרים את הרכב כלפי מעלה.

הוא רק משכך את תנודות הקפיץ.

פורסם

הזמנתי בולמים מאספיר קפיצים נשאר להם אחד רק [emoji45] [emoji45] .

מצאתי זוג קפיצים באוסטרליה חושבים שיהיה בעיה בהנחה (רוב הסיכויים שייעצר) וייתפס במכס?

Sent from my SM-G610F using Tapatalk

• תוכן חדש...