Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3296 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

הי

בלוח מחוונים (איביזה 2008 ) לא דולקות הנורות של הדלתות וגם הרכב לא מתריע אם דלת הנהג פתוחה והאורות דולקים.

חשבתי שזו בעיה בלוח, אז פירקתי אותו ומתברר שאין נורות בכלל במקום המיועד.

רואים בבירור שמישהו התעסק עם הלוח (אני יד רביעית) ויתכן שהוא בכלל לא המקורי (אני מקווה שלא שיחקו לי עם הקילומטרז').

למישהו יש את הרכב הזה ויכול לומר לי אם אצלו יש נורות? (הרכב שלי הוא קורדובה למעשה, אבל זה אותו רכב עם עיצוב שונה).

אני מתלבט האם כדאי להחליף את לוח המחוונים.

מצרף תמונות של פנים הלוח להמחשה..

תודה!

11.jpg

22.jpg

עריכה אחרונה על ידי Achia Cohn
פורסם

1. בדוק בספר הרכב האם ברמת הגימור של הרכב שלך קיימת התראה על השארת אורות דולקים, דלת פתוחה והתראה על שחיקת רפידות בלימה. בתמונה שצירפת ניתן לראות שאכן לא קיימים לדים במקומות מסויימים אך דעתי המקצועית שבמקומות שציינת אף אחד לא הסיר לדים קרי לא היו קיימים מלכתחילה.

2. בדגמים אחרים או ברמת איבזור גבוהה יותר הייצרן מתקין לדים במקומות שכרגע אין לדים.

3. האם בוצעה החלפת לוח השעונים בצורה יזומה על-ידי אחד מבעלי הרכב אין באפשרותי לדעת.

איזה כייף לי :)

פורסם (נערך)

בדקתי ובאמת בספר רכב לא מופיעה נורה שכזו. מוזר, חשבתי שטריוויאלי שתהיה נורה לדלתות לפני שיהיו מראות חשמליות למשל (במיוחד לאור העובדה שקיימים חיישנים בדלתות שאחראים על תאורת הפנים והנעילה המרכזית).

הלוח כנראה לא נפתח לפני כן ולא נראה שמישהו נגע בהלחמות, התבססתי על כך שחלק מהברגים שמחזיקים אותו לא היו קיימים ומאחוריו ישנה הדבקה חובבנית באיזולירבנד של אחד מהכבלים שלו, יש גם כבל שהיה מנותק ואין לי מושג לאן היה אמור להתחבר (צירפתי תמונה).

אגב, נזכרתי שגם נורה לחיווי חגורת בטיחות לא קיימת (או לא נדלקת).

מעניין, יש סיכוי שהלחמה של נורות תעבוד לדעתך? כבר קרה לי פעמיים שאנשים ברמזור העירו לי שהדלת לא סגורה..

33.jpg

עריכה אחרונה על ידי Achia Cohn
עיצוב
פורסם

על איזה חיישנים אתה מדבר שקיימים בדלתות ? ייתכן מאוד שלוח השעונים היה בתיקון מסיבות אחרות.

הקונקטור בתמונה שצירפת אינו שייך ללוח השעונים. ייתכן שהכבל שייך לשאריות של התקנת דיבורית או משהו דומה. תעקוב אחרי הכבל ותראה לאן הוא מתחבר בקצה השני.

פורסם

כן, בדלתות הרי קיימים חיישנים כדי לדעת האם היא סגורה (ולראיה - האור כבה לאחר סגירת הדלת ונדלק בפתיחתה, כמו"כ לא ניתן לנעול את הרכב אם אחת הדלתות פתוחה) אז אני לא מבין כמה יקר כבר היה לסיאט להוסיף רק את הנורה בלוח.

בכל מקרה, אני מבין שכנראה לא באמת הוחלף לוח וזה הרכב.

תודה מרק10 ושבת שלום!

פורסם

לא מדובר על חיישן אלא מספר מיקרוסוויצ'ים שהינם חלק אינטגרלי ממנגנון הנעילה. ראה סירטון בקישור המצורף.

לא יודע לומר לך אם הלוח לא הוחלף מכיוון שציינת שחסרים ברגים וכו'. ייתכן שהלוח רק פורק לצורך התקנות מסויימות.

• תוכן חדש...