Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3301 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפוליטיקה הישראלית הוא כבר חזר היום. אין לי ספק שהתקיימו כמה שיחות טלפון היום בנושא הזה.

להבחר לכנסת? רק אם הסקרים יראו שיש לו סיכוי להשתלב בתפקיד משמעותי. תהיה בטוח שכבר בשבועות הקרובים הוא יתחיל להופיע בסקרים כאופציה להחלפת נתניהו.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ספק גדול אם ירצה לחזור לפוליטיקה, ובלי קשר לעבירות שבגינן נכלא.

לא בחרתי בו, ופוליטית הוא ממש לא כוס התה שלי, אבל לדעתי היה ראש ממשלה לא רע בכלל, ולמעלה מזה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

מה פתאום שאולמרט יחזור לפוליטיקה.

דרעי שר הפנים בממשלת ישראל, ובתור שר הפנים הוא ימנע מאולמרט לחזור לפוליטיקה ולהנהיג.

כי זה לא מוסרי ונותן דוגמה לא טובה לאזרחי ישראל.

ודרעי בתור שר הפנים של אזרחי ישראל, נלחם על המוסר וקדושת עם ישראל.

הוא לא יתן לזה להיות..

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם
הבנתי.

זה טיעון בעייתי, כי תמיד יש יותר גרוע/חשוב... אז מה, קודם כל נבנה היררכיות של חשיבות, ונטפל רק במה שהסכמנו שהוא הכי חשוב קודם?

בכל מקרה, יש דיון. נקיים אותו, ולא אחרים.

ידידי, אתה לא מפרש אותי נכון ולקחת את הודעתי לכיוון אחר.

דיברתי אל פות"ש ולא רמזתי כי לא צריך לקיים את הדיון, רק שיקח את העניין בקלות. דברים כאלו יכולים להרתיח לך את הדם ולהשפיע על הסדר יום שלך.

דרעי שר הפנים בממשלת ישראל, ובתור שר הפנים הוא ימנע מאולמרט לחזור לפוליטיקה ולהנהיג.

כי זה לא מוסרי ונותן דוגמה לא טובה לאזרחי ישראל.

ודרעי בתור שר הפנים של אזרחי ישראל, נלחם על המוסר וקדושת עם ישראל.

הוא לא יתן לזה להיות..

אייל.

וקמובן - שלומי לחיאני " מבת - ים " :-D:lol: שכבר הצהיר כי הוא רק מחכה ששעון החול יתהפך.

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

דרעי שר הפנים

דרעי צעיר מאולמרט בה-רבה.

אולמרט יהיה בן 80 שייגמר לו הקלון.

הוא כבר לא יחזור.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

שלפת לי את האותיות מהמקלדת.

דרעי התחיל לגנוב בגיל כ״כ צעיר, יש לו זמן לעוד סיבוב בקלבוש וחזרה לכנסת, אם רק יחפוץ בכך.

זאת ללא ספק אירוניה משעשעת-מרירה שאולמרט נחשב/נתפס כראש ממשלה מוצלח.

מעניין איך כל הסיפור הזה יתכווץ בפרספקטיבה היסטורית של עוד 50 שנה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
משפט כזה יכול להגיד רק מישהו שיש לו השכלה משפטית או שביצע מחקר מעמיק בנושא, מול ענישה במדינות אחרות או של נאשמים אחרים. אם אתה אחד מאלה, אשמח אם תרחיב מדוע אתה חושב כך. אם אתה לא, אז אמירה כזאת אין לה משקל גדול יותר מ-״כל הפוליטיקאים מושחתים״, ״כל המיסים שלנו הולכים לחרדים״ וכדומה.

אין לי את הידע שציינת, ואכן דעתי היא שכל הפוליטיקאים מושחתים בצורה כזו או אחרת, זה פשוט טבע האדם, לא באתי להוכיח את טענותי, באתי להגיד את מה שאני חושב בדיוק כמו כל אחד אחר.

לכן עונשם צריך להיות חמור יותר. אבל מה הקשר לפנסיה?

התייחסתי לפנסיה כי זה הנושא שהועלה כאן, זה יכול להיות כל דבר אחר שקיבל בעבור משרתו הציבורית מבחינתי.

מה שאני בא להגיד בפשטות הוא, קיבלת כסף/תנאים/הטבות/תמורה כדי לבצע עבודה, אם ביצעת עבירה תוך כדי שימוש בכוח שניתן לך מתוקף העבודה הזאת, אז יש מקום לפגוע בכסף/תנאים/הטבות/תמורה שניתנו לך מהעבודה הזאת.

אם העבירה בוצעה ללא קשר לעבודה, אז אכן אין מקום לשום פגיעה/סנקציות בכל תמורה כלשהיא.

שתי טעויות במשפט הזה:

1. אם הפנסיה מנופחת או לא זה לא מהעניין. הביטוי "מנופחות" הוא דמגוגי בהקשר.

לוקח את דברי בחזרה, אם כי זה דיי הנחת ייסוד שבאה מתוקף תפקיד כזה.

2. פנסיה היא לא צ'ופר או בונוס. היא זכות שבאה עם המינוי/תפקיד, כחלק מהתגמול של ביצועו.

אכן, אך שוב - אם ניצלת את מעמדתך, יש מקום לפגיעה.

שוטר אשר אתה סומך עליו שימגר את תופעת הסמים, החביא סמים מפשיטה ומכר אותם חזרה לרחובות, מעבר לעבירה עצמה, האם אין מקום כאן לפגיעה במעמדו של השוטר ?

א. העובדה שמשהו (אולי) מרתיע, לא נותן לך זכות לעשות בו שימוש. זה קודם כל. דבר שני, אם ענישה מרתיעה, למה לא לקבוע תקופת מינימום בכלא במקום? זה לא יותר מרתיע?

לא הבנתי, אם יש אמצעי הרתעה, לא יהיה נכון להשתמש בו ?

כאשר יש טרנד של נבחרי ציבור שמבצעים עבירות, זה אומר שהענישה הנוכחית לא מרתיעה, עד כאן אתה מסכים איתי ?

קביעת תקופת מינימום היא אופציה, לא בחנתי מה יותר יעיל - פגיעה בפנסיה או תקופת מינימום - האם אתה בדקת ?

ב. פנסיה לא מקבלים על האמון שהיה או לא, היא חלק מהשכר עבור המשרה.

עוד טיעון דמגוגי ולא רלוונטי.

אכן, לא רלוונטי, רק מביע את דעתי.

אני מבין שמעצבן אותך שאולמרט הולך להעביר את ימיו מעכשיו במצב כלכלי טוב מאוד, אבל זה לא רלוונטי.

הנושא הוא אנשי ציבור שסרחו באופן כללי, לרוב בצורת שוחד/כספים, היות ואנחנו שמים אותם בפוזיציות האלה, ואז הם עושים קומבינות על הגב שלנו, אז כן, מעצבן אותי מאוד שאני צריך להלחם בשיניים כדי לסגור את החודש והם גוזרים קופונים על קופונים על קופונים מתוקף תפקידם הציבורי.

אם זה היה קומבינות בתוך חברה פרטית, זה לא העניין שלי (אלא אם עושים את זה על הגב שלי כשאני בעל מניות), אבל כשזה מגיע מהכוח שהם מקבלים מהציבור, אז צריך לעצבן כל אחד מאיתנו. אותך לא ?

ולסיום, אתן רק דוגמא קטנה, למה הפשע משתלם

שמעתי על בחור שהעלים ממס הכנסה, תפסו אותו, קיבל קנס של 1.5 מליון, ועדיין יצא לו משתלם מאוד.

כל אותם נבחרי ציבור שמבצעים את הקומבינות - זה משתלם להם, גם כשהם נתפסים, גם כשהם יושבים בכלא, וגם כשהשם שלהם מפורסם בעיתונות, אחרת הם לא היו עושים את זה !

פורסם

לא

נקודת המוצא היא שלא ניתפס.

עונש לאיש ציבור ששאיפתו היא להגיע לקצה הפירמידה ונופל הרי העפתו מהזירה בה רצה להיות בכל נימי נפשו היא עונש לא קטן

וכמאמר אבותינו

מאיגרא רמא לבירא עמיקתא.

עדיין רוב הפשיעה היא לא על רקע סילוק יריב פוליטי אלא על לקיחת שוחד קבלת טובות הנאה וכו' כלומר הצד הכלכלי.

לכן פגיעה בכיס היא ראויה בהחלט.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

ישה,

כשאדם מבצע עבירה כלכלית, הוא שוקל יחס עלות תועלת. נכון שנקודת המוצא היא שלא יתפס, אבל הוא תמיד חושב על מה יקרה אם הוא כן יתפס.

אם העונש במקרה ויתפס הוא פושר, נכון, באסה, התלכלך השם, אבל לא נורא, נתגבר על זה. פוסטים בודדים לפניי כתבו שאולמרט כבר חזר לפוליטיקה, אין לי מושג אם זה נכון או לא, אבל תנו לו כמה חודשים, לכותרות יעלה מישהו אחר והופה מי כבר זוכר ?

הלך אולמרט, עשה קומבינות מפה ועד הודעה חדשה, חלקם תפסו, חלקם לא. ישב קצת בכלא, יעברו כמה חודשים/שנים והכסף ימשיך לזרום אליו כי כבר יש לו השפעה, חברים, קשרים, וכו'.

מה קרה במקרה של הזמר המהולל אייל גולן ? חקירות, קטינות, ומה לא. אז אנשים הפסיקו ללכת למופעים שלו ? החרימו אותו ?

כל שני וחמישי אני רואה עוד פוסטר של מופע שלו.

פורסם

אתה לא תופס?!

אסור לאולמרט לחזור לפוליטיקה בתפקיד ביצועי .

הטענה שעבריין שוקל את העונש לפני ביצוע העבירה, זו הנחה שגויה. רב לקיחת הסיכונים אצל בני אדם מבוססת על תפיסת: לי זה לא ייקרה.

בנוסף, לעבריינים יש מנגנונים נפשיים שמצדיקים את ההתנהלות שלהם בעיני עצמם, עד כדי אי הכרה בעצם אי המוסריות ואפילו החוקיות של העבודה.

לכן ההרתעה של ענישה כ"כ מוגבלת.

אייל גולן לא עשה שומדבר לא בסדר.,ככל שאתה יודע. לא מבין למה אתה נטפל אליו.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

לא מסכים במבי

דמיין מצב בו מחרימים את כל רכושו של אולמרט שוללים ממנו את הפנסיה שלו , בלה בלה בלה

עליו זה לא ישפיע על פוליטיקאי אחר שחושב להתחיל לקבל שוחד, לגנוב , בלה בלה בלה, ישפיע גם ישפיע.

בעוד 7 שנים הוא יכול להיבחר לראש ממשלה ואולי אם יקבל חנינה אולי גם תוית הקלון תוסר ממנו, ואז יוכל כבר מחר להיכנס לפוליטיקה.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

תופס תופס.

אתה לא תופס שזה לא ממש משנה ?

את הקשרים, החברים, והקומבינות כבר יש לו. כסף נמשך לכסף.

לא נטפלתי לאייל גולן, נתתי דוגמא. ככל שאני יודע, בטוח שהוא עשה משהו. דעתי האישית כמובן, לא אמירה.

כשלמישהו יש כוח, הוא בטוח שהוא untouchable, הדם זורם לאיברים אחרים, אבל אם הוא יודע שברגע שהוא משתמש בשטרונגול אז חותכים לו אותו, תהיה בטוח שהוא לא ישתמש בו ולא משנה כמה דם זורם לשם. כל זה נאמר כמובן בהתייחס לאנשים נורמטיבים.

כנ"ל עבירות כלכליות, אם נבחר ציבור ידע שיפגעו לו בכיס בצורה קשה, כמות העבריינים תקטן משמעותית.

i said my peace, אולי אני צודק, אולי אני טועה, בכל מקרה אין לזה ממש משמעות, הרי אף אחד לא יחוקק חוק על בסיס השרשור הזה.

פורסם (נערך)
כבר בוטל. כל מי שנכנס למגזר הציבורי אחרי נובמבר 2004 (אם הזיכרון שלי עדיין שווה משהו) אין לו פנסיה תקציבית.

זה נכון למשרתי קבע. במגזר הציבורי, ההסכם נחתם במרץ 1999 (אז למשל הופסקו הפנסיות התקציביות במוסדות להשכלה גבוהה) ומ-2001 לא נפתחו יותר תוכניות פנסיה תקציבית במגזר הציבורי. בצה״ל כאמור זה לקח עוד 3 שנים.

אגב, לגבי אולמרט - הוא שירת כח״כ משנת 74 ועד 98 (בקדנציה האחרונה שימש בנוסף כראש עיריית ירושלים!), כך שהוא זכאי לפנסיה תקציבית מלאה אפילו רק על תקופה זו...

עריכה אחרונה על ידי malcishua

• תוכן חדש...