Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3282 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל תתחדש על הרכישה :)

תוכל בבקשה לשתף על מחיר הסגירה?

דוד שלי בלבטים אחרונים לפני רכישת C3, ואני יודע שהוא יתעניין מאוד בקקטוס אם המחיר יהיה אטרקטיבי.

האם ניתן להשיג מחיר כזה רק בתשלום מזומן? או גם בתשלום חלקי והשלמה בתנאי מימון?

:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:
  • תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
בכל הגרסאות למעט ה-82 כ"ס (בחו"ל קיים גם בה בתוספת תשלום). מניסיוני עובד מצוין בשילוב התיבה הידנית, וכן - מודה - אני מחובבי העצור-סע.

לגבי השוואת מרחב בין פיקאסו (5 מושבים) לקקטוס: בבעלותי שניהם, אין כ"כ תחרות - הקקטוס מרווח באופן מספק, אבל הפיקאסו עם ממד רוחב גדול כמעט ב-10 ס"מ ו-12 ס"מ יותר בגובה הרבה יותר מרווח מלפנים (ועם תחושת מרווח עדיפה תודות לשמשה הקדמית הענקית וקורת ה-A הייחודית), ורחב משמעותית גם מאחור - הרבה יותר נוח ל-3 (ו-או למושבי ילדים).

העניין הוא האם שווה לשלם עוד 30 א׳ שח על הפיקאסו

מעניין איך הקקטוס ביחס למשפחתיות כדוגמת ה308 החדשה. האם היא באותה ליגה או שה308 עדיפה עליה באופן משמעותי?

פורסם
לא ביצעתי מדידות של רוחב אבל אני מתנייד בקקטוס ולזוגתי גרנד פיקאסו. בשני הרכבים יש בוסטר לבן הצעיר מאחור ובכל נסיעה שהיא מעבר למשהו מקומי הילדים מעדיפים את הפיקאסו בגלל מאחב מאחור.

גם אני ציינתי את האופי הדיזלי של הטורבו בנזין.

מנסיון עם הגיר האוטומטי הנ"ל (בפיקאסו), הוא גיר לומד. כנראה שאלו שנהגו ברכב לפניך התנהלו איתו בצורה שמשכה את ההילוכים ולכן הוא התנהג ככה. הגיר משנה את אופייו בהתאם לאיך שמשתמשים בו פרק זמן מסויים.

תתחדש

אין ממש מקום להשוואה בין גרנד פיקסו לקקטוס, אומנם שניהם מאותו היצרן אך רכבים שונים לגמרי וברמת מחיר שונה לגמרי.

הקקטוס מבחינתי מתחרה לג׳יפוני מיני ולג׳יפונים רגילים, וכאן אין לו ממש מה להתבייש מבחינת מרחב פנים.

עקב תכנון חכם הרוחב במושב האחורי בין ידיות הדלתות הוא 129ס״מ, שזה בדיוק כמו הדאצ׳יה והאטקה וכשני ס״מ פחות מאאוטלנדר.

בהשוואה למיני ג׳יפונים הוא גדול משמעותית.

ובמחיר של סופר מיני זה בכלל מציאה.

אני שמח לשמוע שהגיר משתפר עם הזמן, הרכב שנהגתי עליו היה חדש לגמרי עם 20 ק״מ על מד האוץ.

אלון תתחדש (בינתיים על ההזמנה) :-)

אבל לא עדיף לרכוש סיאט לאון מנוע 1 ליטר?

מבלי להכיר את הקקטוס ולא משנה כמה הוא טוב, אני כבר יכול להגיד שחלונות אחוריים לא נפתחים הם חד משמעית סיבה בשבילי כדי לפסול אותו, זאת פשוט חתיכת נכות.

חלונות אחוריים לא נפתחים זה יתרון מבחינתי, גם ככה אני לא מרשה לילדים לפתוח את החלון..

הלאון ממש לא עושה לי את זה ובעיקר לא לאישתי, אפילו לא חשבתי עליה.

היא נראית משעממת ואנמית.

אני לא רואה בה שום יתרון וממש לא הייתי הולך שוב על גיר רובוטי...

קודם כל תתחדש על הרכישה :)

תוכל בבקשה לשתף על מחיר הסגירה?

דוד שלי בלבטים אחרונים לפני רכישת C3, ואני יודע שהוא יתעניין מאוד בקקטוס אם המחיר יהיה אטרקטיבי.

האם ניתן להשיג מחיר כזה רק בתשלום מזומן? או גם בתשלום חלקי והשלמה בתנאי מימון?

כרגע יש מבצע של 5,000₪ הנחה ואני יכול לומר לך שניתן להשיג עוד אחוז או שניים הנחה..

אפשר לשלם גם עם מימון, הם אפילו מעודדים את זה משום מה (מבטיחים טרייד-אין במחיר מחירון מינוס 5% בתנאי שאתה לוקח מימון).

אין לי מושג מה ההיגיון בזה.

פורסם

מעניין איך הקקטוס ביחס למשפחתיות כדוגמת ה308 החדשה. האם היא באותה ליגה או שה308 עדיפה עליה באופן משמעותי?

אין מקום להשוות בין הקקטוס לפיקאסו.

הפיקאסו גדול משמעותית, חזק בהרבה וגם קצת יותר מאובזר ואיכותי. השאלה מה אתה צריך ומחפש?

רכב משפחתי ב"משרה מלאה"? כזה שיכול וצריך להסיע 5 נוסעים באופן תדיר ודורש מקום מאחור לעגלות ותיקים? אז הפיקאסו ודומיו עדיפים משמעותית.

הקקטוס הוא יותר כמו מכונית סופרמיני+קצת יותר גובה ומרחב בתא נוסעים ומטען. רכב שיכול בכיף לשמש משפחה קטנה של 3-4 נפשות שבמקרה הרע יתקצבו ביחד פעם-פעמיים בשבוע בדרך לסבתא והדודים ופעם בכמה חודשים בנסיעה לצפון בלי יותר מדי ציוד.

308 גם איכותית ונעימה יותר מהקקטוס, אבל שוב, דורשת פרמיה נאה במחיר. היא נמצאת איפשהו בין שני הדגמים הללו - הן מבחינת התכונות והן מבחינת המחיר.

אם המרחב העדיף של 308/פיאקסו לא נחוצים לך - אין טעם להוסיף את הכסף. לך על הקקטוס הצבעוני ותהנה.

פורסם

האם לשלם עוד 30,000₪ לפיקסו 5 מקומות, השאלה מהם הצרכים שלך ומה התקציב.

במקרה שלי זה רכב שני במשפחה שאמור להיות ״הקטן״, בהחלט יכול לשמש למשפחה של 5 נפשות, בדיוק כמו הרבה משפחתומטיות ממוצעות.

איך הקקטוס בהשוואה ל-308, שאלה טובה וכאן תוכל למצוא את התשובה (כנראה שתהיה מופתע)..

פורסם
יש הגיון בהנחה שהם מעמידים את ההלוואה ונהנים מהריבית

אבל זהו, שהריבית דיי נמוכה (פריים +0.4) כך שיוצא על הלוואה של 50,000₪ בפריסה של חמש שנים ריבית של אלפיים וקצת שקל, ובכל מקרה זו לא הלוואה שלהם אלא של בנק לאומי.

עדיין לא מבין מה יוצא להם מזה (מעבר לסגירת עיסקה) כך שהם מוכנים להתחייב לטרייד במחיר מחירון (מינוס 5%), ״הטבה״ שהם לא מסכימים לה ללא מימון..

פורסם

בנינו, מניסיון ולמי שיש כסף - לוקח מימון וסוגר אותו לאחר חודש. נשאר עם ההתחייבות ביד.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם
בנינו, מניסיון ולמי שיש כסף - לוקח מימון וסוגר אותו לאחר חודש. נשאר עם ההתחייבות ביד.

אלעד

וואלה לא חשבתי על זה, גדול!

תודה

פורסם (נערך)

תתחדש!

ועכשיו הצטרף למועדון בעלי סיטרואן קקטוס בישראל. פרטים בחתימה.

עד כה קיימנו מספר מיפגשים וקיימנו שלושה טיולים. הטיול הרביעי (הפעם בחסות היבואן לובינסקי!) יתקיים בשבת 24/6.

בקבוצת המועדון כבר למעלה מ 215 חברים והמועדון צומח משבוע לשבוע!

יש כמה עיתונאים שהשתתפו בהשקת הקקטוס האוטומטי וציינו את קיומו של המועדון שלנו.

זו חבורת אנשים שכיף להיפגש איתם - אנשים טובים באוטו טוב!

עריכה אחרונה על ידי primekart

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

פורסם
אלון תתחדש (בינתיים על ההזמנה) :-)

אבל לא עדיף לרכוש סיאט לאון מנוע 1 ליטר?

מבלי להכיר את הקקטוס ולא משנה כמה הוא טוב, אני כבר יכול להגיד שחלונות אחוריים לא נפתחים הם חד משמעית סיבה בשבילי כדי לפסול אותו, זאת פשוט חתיכת נכות.

לא באמת רואה בעיה בחלונות אחורים כאלו של הקקטוס, העדר פתחי מיזוג מאחור, תופעה רווחת במותג הזה ובאחיו פז'ו, הוא לטעמי פגם משמעותי בהרבה. משום מה רק הדגמים הבכירים אצלם כמו ה 3008 והפיקאסו מקבלים את ה"לוקסוס" הזה כסטנדרט, האחרון אפילו מסדר אותם בקורות, פתרון פשוט מקסים ונדמה לי ייחודי.

פורסם

לא ייחודי (היה קיים לפני אצל יצרנים אחרים) אבל אכן עדיף מפתחי מיזוג תחתיים.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לא באמת רואה בעיה בחלונות אחורים כאלו של הקקטוס, העדר פתחי מיזוג מאחור, תופעה רווחת במותג הזה ובאחיו פז'ו, הוא לטעמי פגם משמעותי בהרבה. משום מה רק הדגמים הבכירים אצלם כמו ה 3008 והפיקאסו מקבלים את ה"לוקסוס" הזה כסטנדרט, האחרון אפילו מסדר אותם בקורות, פתרון פשוט מקסים ונדמה לי ייחודי.

אם לוקחים בחשבון את המחיר ומשווים אותו למתחרים אז גם בהם (לפחות ברובם) אין יציאות מיזוג מאחור.

לא מכיר סופר מיני עם יציאת מיזוג מאחור, וגם בלא מעט ג'יפונים בגודל מלא לא קיימת, על אחת כמה וכמה בג'יפוני המיני.

לדעתי הוא לא חריג מבחינה זו.

מה שכן יש לו מוזרויות אחרות (אחרת הוא לא היה סיטרואן "אמיתי"..) כמו העדר פתיחה רגילה של החלונות האחוריים או יציאת מיזוג לנוסע בצד ימין (יש יציאה גדולה מאוד במרכז).

בפועל, את נסיעת המבחן ביצעתי באחד הימים החמים שהיו עד היום ואני יכול לומר שהמזגן חזק מאוד, עם עוצמת אוורור חריגה לטובה ואפילו לא רועש.

לא רואה שום חיסרון במיזוג, להיפך, בטח אם אני משווה אותו למזגן של הפיאסטה שביציאות הצידיות בקושי יוצא אוויר.

גם בהשוואה למזגן של הקאמרי הוא עומד בכבוד ואלי אפילו עם עוצמה חזקה יותר.

יציאות מאחור היו נחמדות אבל אני מניח שהמזגן מגיע לאחור דיי מהר ברכב מסוג זה.

פורסם

ואני לא מסתדר עם הנחה בענין הזה שהוא קריטי לטעמי, במיוחד כששני זאטוטים יושבים מאחור בחום המגעיל שציון שלנו משפיעה על הפטריוטים. אז אם אין ברירה ויש חלונות נפתחים מאחור עד יעבור זעם, חצי צרה, אבל גם זה לא וגם זה לא, לא תודה, מקסים האוטו ככל שיהיה והוא אכן כזה. והאמת נתנת להאמר שמישהו שם בהנהלה צריך איזו הסתכלות או אישפוז קצר לצרכי אבחון, המכוניות נהדרות, באמת שכך, אבל יש להם יציאות די אויליות במיוחד בתחום הזה של האיבזור ועזרי הנהיגה בין שזה העדר יציאות מיזוג לאחור, בין שליטה על המיזוג ממסך טאץ', כל כך לא נוח וכל כך מסיח דעת, למה ?

פורסם

לטעמי הבעיה העקרית עם המזגן היא לא העדר פתח מימין ולא העדר פתחים מאחור אלא המיקום הנמוך של הפתחים.

נראה שב-C3 הם הפיקו לקחים ולכן החליפו את המיקום של צג השליטה עם פתחי המיזוג. פתחי המיזוג למעלה וצג השליטה מתחתיהם.

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

• תוכן חדש...