Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3310 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

קניתי את הרכב לפני פחות מחודש, ורק היום שמתי-לב לרעש של תקתוקים שמגיע מאזור המנוע לאחר נסיעה של חצי שעה.

הרכב עבר בדיקה לפני הקנייה, בעל המכון ציין שתוצאות הבדיקה של המנוע מושלמות, אולי אני סתם פרנואיד וזה רעש נורמלי אבל לא יצא לי לשמוע רעש כזה במכוניות אחרות.

צירפתי קובץ אודיו של הרעש וגם את תוצאות הבדיקה, אני אשמח לדעת מה אתם חושבים.

האם זה רעש נורמלי, ואם לא אז ממה הרעש הזה יכול לנבוע ואיך הבדיקה יצאה תקינה?

אודיו של הרעש: (במציאות הרעש נשמע יותר חזק וברור)

תודה לעוזרים!

Undtitled-1.jpg

New Doc 2017-05-24_1.jpg

פורסם

אני לא יודע בדיוק מאיזה חלק במנוע הרעש מגיע, אבל אני חושב שיותר מהחלק העליון של המנוע.

ממה הרעש יכול לנבוע, ואיך הבדיקה יצאה תקינה?

פורסם

יצאתי לנסות לבדוק מאיפה הרעש מגיע, הנעתי את הרכב ופתחתי את המכסה מנוע ופתאום כבר לא שומעים את הרעש.

אתמול הייתה הפעם הראשונה ששמעתי את הרעש וזה היה אחרי נסיעה של חצי שעה, אני מניח שהמנוע היה חם, אולי יש לזה קשר או משמעות לרעש של התקתוקים?

תודה!

• תוכן חדש...