Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאון שהסתיים ברון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3280 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי תום האחריות של האוקטביה, את הטיפולים\תיקונים\החלפות עשיתי במוסך הנהדר הזה.

רון איש מקצוע מעולה וכך כל הצוות שלו.

חבל שהם מטפלים רק ברכבי וואג.

מי שעדיין לא ביקר במוסך, אמליץ על ביקור בחום.

היחס האישי,הידע המקצועי והרצון באמת לפתור ולעזור הם מעלות שמוסכים מעטים התברכו בהם.

פורסם
חבל שהם מטפלים רק ברכבי וואג.

אז זהו, שלא.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
רק משמח אותי עוד יותר שהאיביזה שלי לא דרכה בצ'מפיון מאז עזיבתה את עמדת המסירה.

אצל רון תוך שניה הרגשתי שזה עולם אחר.

לא בעייתי לקחת רכב בתקופת האחריות לטיפול במוסך שאינו מורשה יבואן? (מבחינת אחריות)

ואם לא זה עדיף על טיפול במסגרת אחריות שהוא בחינם במוסך יבואן?

Fiat Punto 2002

Peugeot 206+ 2011

Volkswagen Golf Comfortline 2017

Volkswagen Golf GTI 2021

פורסם
אבל איזה מוסך ביצע את החלפת המצמדים?

אני בכוונה נזהר מחשש לתביעה.

בכל מקרה, האמן לי שאין זה משנה. - דגמתי ב- 13 השנים האחרונות את כל מוסכי הרשת מורשי היבואן שבאיזור המרכז, ונחלתי רק אכזבה.

מהבנה שזה כבר עולה לי בבריאות, עברתי ליבואן אחר, ממנו רכשתי עד עתה שני רכבי יוקרה. - האמן לי שצ'מפיון מוטורס הפסידו הרבה יותר מאשר אותי...

על המוסכים להבין כי בעידן הנוכחי "חוכמת ההמונים" בצורת תג איכות של קארספורום שווה יותר מכל פרסומת נוצצת ויקרה בטלוויזיה.

(שיחה זו נצפתה כבר ע"י 2225 בעלי עניין בתוך כ- 40 שעות. כלומר, במכפלות הסבירות, התהודה עשויה להגיע לעשרות אלפי איש).

פורסם

מצטרף להמלצות למוסך רון. טיפלתי שם באיביזה 2011 שלי עד האונה שהשביתה אותה והיום מחכה לסוף תקופת האחריות על הגולף בשביל לחזור לטפל שם

פורסם

מוסך רון זה מוסך נהדר ללא ספק. אם זאת גם מוסכי יבואן הם בסדר. היו לי 3 רכבי צמפיון שטיפלתי בהם בזמן האחריות במוסכי יבואן והכל היה בסדר גמור. כמובן לאחר אחריות הייתי אצל רון.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

gladen pro25+rs audio 100m -mosconi pro 4/30

eton ug 20sub-ground zero gzpa 2sq

gladen pro10-mosconi pro 1/10

fiio 11m plus coax-mosconi aerospace 6to8 dsp

פורסם

לפחות למדתי דבר אחד מכאן, מי זאת סיביל ראוך. (הסתכלתי בויקיפדיה)

רמז: יודלה.

וכנראה זה לא רייכר,חסר כאן "אץ לו רץ לו".

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

• תוכן חדש...