Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3296 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום.

לאחר אימון המילואים האחרון חזרתי קצת בטראומה וזה לא היה אפילו אימון קשה מדי.

לאחרונה אני רץ שלוש פעמים בשבוע ולאט לאט מגדיל את המרחק. מחפש לעשות אימון נוסף.

כרגע עושה שכיבות סמיכה וכפיפות בטן ולא מעבר.

המטרה היא לשמור על כושר, כוח, ולחזק את הגב. חדר כושר לא בא בחשבון, אין לי זמן.

חשבתי אולי לקנות רצועות TRX כדי לגוון את האימונים בבית. לא יודע האם זה כדאי ויעזור לי במטרות שלי. לגבי המחיר אני קונה אותם דרך אמזון והמשלוח לא פקטור אם זה משנה את הכדאיות של העסקה לטובה.

דרך אגב יש גם מתח נגיש ואני מתחיל לעבוד גם עליו.

תודה.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

הייתי לקוח פעם-פעמיים הדרכה מקצועית, כדי לעבוד נכון או במינימום, להשקיע זמן בללמוד מהדרכות איך לעבוד נכון (ולבדוק מול ראי שאתה עושה את התנועות נכון).

אני שחיתי שנים, ושחיתי לא טוב. שלמתי על זה בכאבים ופציעה.

אחרי שעשיתי קורס, השחייה הפכה להיות נעימה יותר (כמובן גם מהירה יותר ובפחות מאמץ), והפכה לתרופה לבעיות גב, במקום למחריפה. כן, זה דרש השקעה של כסף, ובעיקר זמן וסבלנות, וכמה שבועות של לשתות קצת מי כלור באימון שינוי סגנון, אבל עובד.

ברכיבת אופניים (שטח) עוד לא עשיתי קורס ואני עושה טעויות כל הזמן, אבל אני רואה את אלו שלא השקיעו כלום בלנסות ללמוד טכניקה נכונה, גם לבדם, והם מתקשים שלא לצורך.

אז כל פעילות זה אחלה, אבל חשוב לעשות אותה נכון.

בייחוד אם אתה עובד על הגב.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אני אקח שיעור אחד או שניים כדי לדעת שאני עובד נכון.

השאלה אם זה יתאים למטרות שציינתי ויתן יתרון על סתם אימון של שכיבות סמיכה, בטן ומתח?

אם כן אשמח גם להמלצה מה הסט הכדאי וההכרחי. ראיתי באמזון כל מני קונפיגורציות בכל מני מחירים. ראיתי שם גם עוגנים לקיבוע במחירים של 15$, הכרחי?

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• תוכן חדש...