Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3314 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מיצובישי לנסר 2010 - פס הגומי שבתחתית חלונות הצד, מבחוץ, נהיה כמו מסטיק מהחום, ונקרע.

זה לא מפריע לתפקוד, אך גשם יוכל להיכנס חופשי.

הבנתי שיש ניקוז בתחתית הדלת, אז הגשם גם יוכל לצאת.

לא אכפת לי מבחינה אסטטית או משהו כזה,

השאלה היא אם חלקי החשמל בדלת עשויים להיהרס כתוצאה מזה או נזק אחר שלא חשבתי עליו.

במוסך של מיצובישי רוצים 500 שח על כל פס גומי כזה.

האם אני חייב להחליף, או שאפשר להשאיר ככה?

תודה רבה!

פורסם

סביר להניח שדי אתבעס. אבל אני מנחש שגם אתה לא חושב שזה תרחיש סביר. ברור שאף אחד פה לא לוקח אחריות, ובדיוק בשביל לדעת מה הסבירות לבעיות - שאלתי פה.

כששאלתי איזה זגג רכב על הגומי הוא אמר שזה סתם בשביל אסתטיקה ושבכל מקרה מים חודרים כי זה לא הרמטי ובשביל זה הניקוז.

אני מבין שדעתך היא שחייבים לתקן דבר כזה.

פורסם

פסי הגומי קריטיים כדי למנוע כניסת מים למכלולי הרכב. נכון שמכלולי הרכב מסוגלים לעמוד במעט מים, אבל כמות המים שתכנס ללא פס גומי תקין תהרוס אותם מהר מאוד ואז תצטרך להתמודד עם בעיה גדולה הרבה יותר.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

תודה רבה על המענה.

אמור להיות תחליף זול לרכיב כזה איפשהו? איפה כדאי לחפש? או שעלי להשלים עם ה1000+ שח שיעלה במוסך מיצובישי (2 חלונות)?

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ברר במוסך שהיית בו מה המק"ט.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
ברר במוסך שהיית בו מה המק"ט.

רעיון טוב. חיפשתי באתר של מיצובישי. מצאתי שזה כנראה 5727A005

ואז מצאתי כמה תוצאות בebay, אבל כולל משלוח הם 400-300, ואז אצטרך לשלם על הרכבה ואני לא בטוח שההפרש בסוף יהיה שווה את הסיכון וחוסר האחריות.

תודה על העזרה

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לא יודע איך זה ברכב שלך אבל בד"כ הגומי הזה מוחלף בקלות, אפשר למצוא גם סרטון הדרכה ביוטיוב. אם אתה חושש לעשות את זה בעצמך אולי תנסה במוסך אחר ולא מורשה יבואן, שם תמיד יקר מהממוצע.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

הפתיע אותי ש2 מוסכים (לא מורשים יבואן) שפניתי אליהם אמרו לי שאין לי מה לדבר אתם על חלקים כאלה, אלא רק עם היבואן. איך לא מתפתחת תעשייה מקבילה של חלקים זולים מסין לדברים כאלו?...

• תוכן חדש...