Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3324 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה, בחמש הדקות הראשונות של נסיעה בכביש מהיר, אני שם לב שבכל הרפייה מדוושת הגז, כשהטורים בסביבות ה- 3, אני שם לב למעין רעש כזה של ווווו (יניקה/שריקה). אחרי 5 דקות, זה נעלם ולא יופיע שוב.

אין שינוי בביצועים ו/או סחיבה של הרכב, לא חווה משהו שמעיד על תקלה כלשהיא. הרכב הוא בעל מגדש טורבו.

והנסיעה מתבצעת בכל מקרה, רק אחרי שהרכב כבר חם והגיע לטמפרטורת עבודה.

פעם שמעתי רעשים כאלה גם בנסיעה באוטובוס, כשהנהג מאט ובולם.

אציין שלא משתמש ברכב הרבה וזה יכול לקרות אחרי שבוע שלא הזזתי את הרכב.

פורסם (נערך)

אומרים שאדם קרוב אצל עצמו וההודעה שלך הזכירה לי את התקלה שהיתה לי ברכב לא מזמן. זה קורה במנועים עם מדגש טורבו ואכן כשמשחררים את דוושת הגז נשמעת מעין שריקה (שחרור של אויר מווסת וואקום של הטורבו). התקלה נגרמת בגלל הצטברות של לכלוך בתוך הווסת המפריע לסולונואיד שלו להיפתח ולהיסגר כנדרש. אני מצרף תמונה של הווסת. אם זו הסיבה לתקלה אצלך אז אפשר כמובן להחליף ואפשר לפתוח, לנקות ולסגור בחזרה. יש סרטון הדרכה לאיך מנקים אותו. כשאני ניסיתי לנקות את הווסת שהיה לי ברכב הוא נשבר. צריך להיות מאוד עדינים אתו. אם החלטת לקנות אז תברר מה המחיר בארץ ותבדוק גם באתרים בחו"ל. ההפרש במחיר גדול מאוד (במקרה שלי 280 שקל לעומת כ 1600 שקל). כל זה כמובן אם התקלה אצלך נובעת מהווסת, אגב, במוקדם או במאוחר זה יקרה גם אצלך כי כאמור הווסת הזה מתלכלך ודורש ניקוי (או החלפה). הנה התמונה:

attachment.php?attachmentid=484218&d=1490368229&thumb=1

עריכה אחרונה על ידי shha
פורסם
אומרים שאדם קרוב אצל עצמו וההודעה שלך הזכירה לי את התקלה שהיתה לי ברכב לא מזמן. זה קורה במנועים עם מדגש טורבו ואכן כשמשחררים את דוושת הגז נשמעת מעין שריקה (שחרור של אויר מווסת וואקום של הטורבו). התקלה נגרמת בגלל הצטברות של לכלוך בתוך הווסת המפריע לסולונואיד שלו להיפתח ולהיסגר כנדרש. אני מצרף תמונה של הווסת. אם זו הסיבה לתקלה אצלך אז אפשר כמובן להחליף ואפשר לפתוח, לנקות ולסגור בחזרה. יש סרטון הדרכה לאיך מנקים אותו. כשאני ניסיתי לנקות את הווסת שהיה לי ברכב הוא נשבר. צריך להיות מאוד עדינים אתו. אם החלטת לקנות אז תברר מה המחיר בארץ ותבדוק גם באתרים בחו"ל. ההפרש במחיר גדול מאוד (במקרה שלי 280 שקל לעומת כ 1600 שקל). כל זה כמובן אם התקלה אצלך נובעת מהווסת, אגב, במוקדם או במאוחר זה יקרה גם אצלך כי כאמור הווסת הזה מתלכלך ודורש ניקוי (או החלפה). הנה התמונה:

attachment.php?attachmentid=484218&d=1490368229&thumb=1

זה משהו שמטפלים בו במהלך טיפול שגרתי, העניין של הניקוי? הווסת נקרא גם פורק לחץ?

פורסם
זה משהו שמטפלים בו במהלך טיפול שגרתי, העניין של הניקוי? הווסת נקרא גם פורק לחץ?[/QUO

לא מטפלים בזה בטיפול שיגרתי. הקטע של הניקוי זה משהו שהמציאו אנשים שלא רצו לשלם עבור חלק חדש. לחלק הזה יש מספר שמות:

Vacuum

solenoid\ Modulator \Actuator. אני אצרף כאן קישור לסרטון שהביא לידיעתי איתמר, ואני מודה לו שוב בהזדמנות זו:

פורסם

הערה קטנה: מה שאמרתי הינה רק אפשרות אחת ויש לוודא זאת בבדיקה במוסך. אני מניח שיכולים להיות עוד הסברים לבעיה שתיארת. בהצלחה.

• תוכן חדש...