Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכונת גילוח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3338 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אחרי כמה שנים טובות שאני משתמש בפיליפס סדרה 8, הגיע הזמן לשדרג את המכונה, יש המלצות?

ראיתי כמה דגמים של פיליפס, אבל הדעות חלוקות.

עדיפות למכונה שלא משאירים סימנים אדומים, שמגלחת היטב, שקטה.

תודה רבה.

פורסם
פורסם

אני עם הראקון, אם התקציב מאפשר לא להתקמצן, כיון שמכונה טובה תשרת אותך זמן רב.

אני מתגלח למעלה מ-40 שנה בבראון, עם בגידה חולפת לטובת פיליפס ועוד איזה משהו קטן בתקופת השירות הצבאי. המכונה הנוכחית היא 790CC כבת 6, שנרכשה באחד ממבצעי ה-$200 בדיוטי פרי.

מה שחשוב הוא תחזוקה נכונה, כולל החלפת ראש הגילוח לפי ההוראות (בבראון זה כל שנה וחצי).

אבא שלי השתמש בשנותיו האחרונות בשתי מכונות - אחת בראון ואחת פיליפס - טען שכל אחת מהן מגלחת יותר טוב אזורים אחרים בפנים. אבל זה היה בגיל מבוגר מאד, עם הרבה קפלי עור בצואר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
נצל"ש,

היכן ניתן לקנות סכינים מקוריות במחיר טוב לפיליפס סידרה 8000?

אליאס אלקטרוניקה, העליה 20 ת"א

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

פורסם

לבראון אני מזמין באמבטיה, בדרך כלל מארה"ב אבל מצאתי גם בדרום קוריאה ו-ozaroo האירית. חוסך בערך 30% פלוס מינוס.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3338 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...