Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3375 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי רכב חדש מהחברה שנקנה לפני כחצי שנה

לפני שלושה ימים נכנסו בי ברכב מאחורה (במהירות 20-30 קמ"ש), לפי עוצמת המכה שנשמעה בתוך תא הנוסעים המכה היית יחסית חזקה

יצאתי החוצה ואין כל סימן לפגיעה לא בטמבון שלי ולא בטמבון של הנהג הפוגע אפילו לא ירידת צבע

השאלה היא היא:

ללכת לבדיקת מוסך?

אני לא רוצה שירשמו במחשב שהגעתי לבדיקת תאונה מה שיכול לפגוע בי בתהליך מכירת הרכב בעוד שנה-שנתיים

פורסם

לפעמים אין נזק,לפעמים יכול להיות שמגן הפגוש קיבל מעט עיקום,זה לא קריטי.

אתה יכול ללכת לפחח שיפרק את הפגוש ויסתכל.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני הייתי הולך לבדוק. אתה לא יכול לדעת מה נשבר\התעקם מתחת לטמבון. לפעמים רק אחרי הפירוק מתגלה הנזק.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

השאלה היא היא:

ללכת לבדיקת מוסך?

אני לא רוצה שירשמו במחשב שהגעתי לבדיקת תאונה מה שיכול לפגוע בי בתהליך מכירת הרכב בעוד שנה-שנתיים

קודם כל, אני לא בטוח שמציינים את הבדיקה בתור ״בדיקת תאונה״...

גם אם כן, מה יש לך להפסיד? אם אין נזק, יציינו שנעשתה בדיקה ואין שום נזק. אם יש נזק, זה כבר לא משנה. בכל מקרה לא רואה אין בדיקה כזו יכולה לפגוע בך בעת מכירת הרכב.

פורסם

הבדיקה לא תפגע.

הסרת הפגוש אולי כן... מי מבטיח שהוא יחזור בדיוק לאותו המקום ולא ישב עקום

אם הקליפסים\ תופסנים שמחזיקים את הפגוש לא נשברו\ נסדקו כנראה שהכול בסדר. לא הייתי מפרק את הפגוש בשביל זה

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם

הלכתי לבדיקה

הבדיקה נעשתה חיצונית והוא מצא מכה קטנה שאני לא מצאתי

הבן אדם הפוגע לא רוצה לסגור את הסיפור בלי ביטוח

עניין של 1000 ש"ח תיקון...

פורסם

אם עלות התיקון של שני כלי הרכב נמוכה מדמי השתתפות עצמית, הוא לא עושה בחכמה כי הוא יפסיד העדר הנחת תביעות. אולי הוא חושש שהסכום יהיה גדול יותר או שלא תצליחו לסגור זאת ביניכם.

פורסם

הסכום קטן סביב ה 1500 ש"ח

ידוע שהוא לא עושה בחוכמה

הבעיה שלי כרגע שאני לא רוצה לבצע את התיקון כי זה ידרוש ממני לבצע צביעה לכל הטמבון

הביטוח שלי אמר שאם אני אתבצע דוח גלובלי אני לא אוכל לתבוע חס וחלילה בתאונה אחרת אם הנזק נגרם באותו המקום

פורסם

לא כל כך הבנתי למה לא תוכל לתבוע במידה ותהיה עוד תאונה באותו מקום.

בכל מקרה אתה יכול לתבוע את הכסף מבלי לתקן, תבדוק את זה.

• תוכן חדש...