Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3405 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ההתלבטות כרגע היא בין 2 הטלוויזיות האלו.

על ההייסנס יש חילוקי דעות באינטרנט (הרוב לטובתה), על הLG לא מצאתי כלום משום מה.

שניהן 4K, אמנם בסיסי אבל אני לא צריך יותר מזה - סה"כ לשידורי יס ומעט סרטים.

מה דעתכם?

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

לך על הגדולה יותר ‚ LG נחשבת למובילה בתחום (ביחד עם סמסונג) אבל פה מדובר בדגם נמוך והייסנס אומנם סיני אבל זאת חברת ענק עם אחלה תמורה למחיר .

:fadein:
פורסם

מה שממותג בארץ כ "הייסנס" אלו בחלקם לא דגמים של החברה הסינית המדוברת- אלא שם "מושאל" פחות או יותר.

שמדובר בהבדל של 1", ללא ספק- לך על ה LG.

פורסם
מה שממותג בארץ כ "הייסנס" אלו בחלקם לא דגמים של החברה הסינית המדוברת- אלא שם "מושאל" פחות או יותר.

שמדובר בהבדל של 1", ללא ספק- לך על ה LG.

הייסנס בניגוד למותגים אחרים שנמכרים בארץ מוכרים דגמים אמיתיים שלהם (חפש בגוגל לפני שאתה משמיץ).

אני לא בטוח איזה עדיף, בעיקרון מעדיף אנדרואיד על הטלויזיה.

אייל

פורסם

חיפשתי בגוגל, הרבה מאוד, ולא מדובר בהשמצה.

חלק דגמים מה שנקרא legit שלהם, חלק דגמים שאני לא מוצא להם אזכור בכלל. לא באתר החברה, ולא בכל מקום אחר שהוא לא חנויות בארץ.

במקרה הזה, הדגם מופיע באתר החברה והכל סבבי בבי.

ההמלצה שלי על ה LG עדיין לא משתנה.

פורסם

מצטרף להמלצה על ה617, דגם מוצלח ופופולרי מאוד.

זה לא שאתה משווה להייסנס K700/M7000 שאלה טלויזיות מסדרות גבוהות של הייסנס אלא לדגם נמוך יחסית של הייסנס ולכן אין סיבה לבחור בה (למרות שהייסנס היא יצרנית אמיתית ולא מותג מדבקה ויש לה טלויזיות טובות בסה"כ)

עניין נוסף, הסמארט בLG טוב בכמה רמות מהסמארט של הייסנס.

פורסם

נצל"ש, מחפש טלויזיה לחדר הורים בגודל "43. מתלבט בין פנסוניק לLg יש בבית 3 מסכי פנסוניק.יש דגם מוצלח עד 2,500 ש"ח שאתם יכולים להמליץ עליו?

נאמר לי באחת החנויות שיורוקום הולכת להיפרד מיבוא המסכים של פנסוניק, לא יודע עד כמה נכון. היתרון שלהם הוא באחריות של 5 שנים.

פורסם

אוקיי תודה רבה, דבר נוסף-

מחסני חשמל פרסמו 'מבצע' רכישה מיידית ב2890 (רחוק מהתקציב)

או הצעות החל מ2423 ש"ח.

מה זה אומר הדבר הזה? עבודה בעיניים?

https://www.payngo.co.il/tv-screens/led-4k-screens/tv-screens/49uh617y-led-49-lg.html

ד"א אני הולך להזמין 3 טלוויזיות. כמה לדעתכם הם יוכלו לרדת מ2890?

היום:

בעבר:

פורסם

דיברתי עם מחסני חשמל, מסתבר שעבודה אחת גדולה בעיניים. המחיר רכישה הוא 2900,

ובגלל שאני רוכש 3 טלוויזיות אז ההנחה היא ל2800.

בקיצור עבודה בעיניים ה'הצעות החל מ'

היום:

בעבר:

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

רק לעדכן, לבסוף הלכתי על ה617 של LG בגודל 49', במחיר של 2800 שקל (בשורה התחתונה, כל מי שדיברתי איתו הצליח לרדת למחיר הזה).

לא מתחרט שעשיתי מתיחה קלה לתקציב, האיכות מדהימה, הממשק נוח, המוצר שמציג את התמורה הכי טובה למחיר היום לדעתי.

היום:

בעבר:

פורסם

זה רק מחזק את חכת ההמונים. החבר'ה צדקו בסופו של יום. כאשר ההשוואה היא דגם מוכר ואיכותי מול דגם ביניים נמוך שיש עכשיו מידע חסר.

טלוויזה זה פריט שלעיתים, אפשרי למתוח את התקציב עבורו שכן זה הולך להיות תקוע שנים בסלון/חדר השינה ולכן ההשקעה לטווח הארוך, כן כדאית (בגבול הריאלי).

פורסם

תתחדש, מדהים איך אפשר לקנות אחלה טלויזיה בפחות מ3000 ש"ח.

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם
זה רק מחזק את חכת ההמונים. החבר'ה צדקו בסופו של יום. כאשר ההשוואה היא דגם מוכר ואיכותי מול דגם ביניים נמוך שיש עכשיו מידע חסר.

טלוויזה זה פריט שלעיתים, אפשרי למתוח את התקציב עבורו שכן זה הולך להיות תקוע שנים בסלון/חדר השינה ולכן ההשקעה לטווח הארוך, כן כדאית (בגבול הריאלי).

בדיוק התירוץ שעבר לי בראש כשמתחתי את התקציב, לא קונים טלוויזיה כל יומיים...

היום:

בעבר:

• תוכן חדש...