Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3366 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה נכון מה שאתה רושם,אבל אם מתחשק רכב חדש,לא צריך לחסוך את כול הסכום.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תגובות 59
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יוליאן - "מתחשק" הוא טיעון חלש מאד כאשר מדובר בהוצאה המכבידה על משק הבית, ועוד יותר כאשר היא גוררת הוצאות נוספות.

החלטות כבדות משקל צריכות להתקבל מהראש, לא מהבטן.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לא קראתי את רוב השרשור, אבל כשאני חסכתי לבית נסעתי בגרוטאה ישנה.

התרוץ של "אין לי זמן למוסכים" לא עובד עלי, מה גם שהמכוניות היום הרבה יותר מאמינות.

יורים ובוכים... תתחדש.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
יוליאן - "מתחשק" הוא טיעון חלש מאד כאשר מדובר בהוצאה המכבידה על משק הבית, ועוד יותר כאשר היא גוררת הוצאות נוספות.

החלטות כבדות משקל צריכות להתקבל מהראש, לא מהבטן.

זה ברור,לכן עוד מההתחלה אמרתי שאין צורך לחסוך את כול הסכום לרכב חדש,אלא אפשרי בהחלט לקנות במימון אם מחשבים את ההחזר. מי שלא עושה ככה חי במינוסים,בקושי סוגר חודש.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

זה סה״כ עניין של סדר עדיפות, זה הכל. זה שאתה יכול לקנות רכב חדש גם עם משכורת לא מאוד גבוהה, זה נכון. השאלה אם מבחינתך זו הוצאה לגיטימית או לא - זה כבר עניין סובייקטיבי.

יש אנשים (כמוני) שמעדיפים לחסוך את הכסף הזה למטרות אחרות (לאו דווקא משכנתא) כי ממש לא מזיז להם בן כמה הרכב שבו הם נוהגים, ויש כאלה שנהיגה ברכב חדש עושה להם את היום בכל בוקר מחדש. כל אחד וסדר העדיפות שלו.

פורסם (נערך)
זה ברור,לכן עוד מההתחלה אמרתי שאין צורך לחסוך את כול הסכום לרכב חדש,אלא אפשרי בהחלט לקנות במימון אם מחשבים את ההחזר. מי שלא עושה ככה חי במינוסים,בקושי סוגר חודש.

"מינוס" זו הלוואה.

"מימון" זו הלואה.

"תשלומים" זו הלוואה.

ההבדל הוא מי הגוף המלווה ומה תנאי ההלוואה.

לפעמים אפילו תנאי ההלוואה לא לגמרי ברורים. למשל תשלומים כאשר מפסידים "הנחת מזומן", בהם אינך מקבל או מחשב את הריבית הגלומה בכך. ורוב הקהל גם אינו יודע מה מחיר האוברדראפט.

עריכה אחרונה על ידי sperial

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

מנסיון שלי בפועל הכול מאוד פשוט,אתה יודע בדיוק כמה אתה משלם כול חודש,אם לקחת בלון אז בסוף 3 שנים תצטרך להשלים את הסכום. או מימון כמו שאני לוקח בלי החזר גדול בסוף 3 שנים.

ננתי מקדמה של 50 אלף,במשך 3 שנים אני משלם 870 שקל וזהו,פשוט מאוד.

בפנדה לקחתי בלון שילמתי מקדמה של 10 אלף בערך,שילמתי במשך 3 שנים אזור 900 שקל ובסוף 3 שילמתי את שאר הסכום.

בשני ההלוואות אם אתה יודע מה אתה עושה אין שום בעיה. ואתה יודע בדיוק כמה אתה משלם.

מי שמחליט לקחת מימון ולהיות על הקו בין מינוס לפלוס כאשר מספיק איזה אירוע קטן ובאותו החודש הוא במינוס זה הבעיה שלו.

עריכה אחרונה על ידי yulianx

פורסם

יוליאן, אתה מודע למגבלות.

חלק גדול מהלווים לא יורד לפרטים ולא עושה תחשיב כולל. של העלויות מול יכולותיו לצרכיו. האחרים, להעביר זמן מה מגלים את הבעייתיות. מה

פורסם
תתחדש ותהנה. קנית רכב בלי מימון. כפי שבן אדם נורמאלי אמור לעשות.

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

אני מסכים איתך לגמרי,פשוט לא הסכמתי לסיום המשפט הזה^

גם אדם נורמלי יכול לקנות רכב עם מימון.

פורסם
זה סה״כ עניין של סדר עדיפות, זה הכל. זה שאתה יכול לקנות רכב חדש גם עם משכורת לא מאוד גבוהה, זה נכון. השאלה אם מבחינתך זו הוצאה לגיטימית או לא - זה כבר עניין סובייקטיבי.

יש אנשים (כמוני) שמעדיפים לחסוך את הכסף הזה למטרות אחרות (לאו דווקא משכנתא) כי ממש לא מזיז להם בן כמה הרכב שבו הם נוהגים, ויש כאלה שנהיגה ברכב חדש עושה להם את היום בכל בוקר מחדש. כל אחד וסדר העדיפות שלו.

לי אישית נהיגה ברכב חדש לא עושה שום תחושה. זה הרכב שלי כבר 10.5 שנים ואני אקח אותו על כל רכב 2017 :) חיפשתי חדש נטו בגלל אמינות. גם לא שואף לחסוך לאיזה דירה משוגעת....כבר רשמתי בעבר שמחפש לקנות דירה ממש צנועה קטנה וזולה. מה עוד צריך רווק בן 31 שלא מחפש חתונה וילדים...החלטתי בסוף החוזה שלי השנה לחזור לבית של אמא לתקופה קצרה כדי לחסוך מהר את הסכום שהשקעתי בסיטרואן. למזער נזקים :)16487745_10211910286179723_220487576259862006_o.jpg

פורסם

החישוב שלך הוא שגוי, לדעתי.

אם היית לוקח מימון , היית משלם יותר בסופו של דבר,

קח את סכום המימון , ותוסיף לחסכון בכל חודש , בהוראת קבע.

ככה בסוף הדרך של ה"מימון" תשאר עם סכום גדול יותר מאשר בדרך השניה.

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם
החישוב שלך הוא שגוי, לדעתי.

אם היית לוקח מימון , היית משלם יותר בסופו של דבר,

קח את סכום המימון , ותוסיף לחסכון בכל חודש , בהוראת קבע.

ככה בסוף הדרך של ה"מימון" תשאר עם סכום גדול יותר מאשר בדרך השניה.

אני אהיה משבית השמחות אז סליחה מראש :לחזור לאימא בגיל 31 לטובת סיטרואן קטנטנה? שאגה, איבדה אחוז גדול מערכה כבר ברגע ששמת בלובינסקי את התשלום עליה [emoji15] באמת שיכולת לרכוש מיני או סופר מיני בת שנתיים -שלוש כפי שכתבו אחרים.

ובכלל, אמרת שהסיטרואן תהייה אצלך עשור. באמת? מי מחזיק מכונית מיני כל כך הרבה שנים? אפילו אם אין לך תוכניות להתחתן ולגדל ילדים. אגב, איך אפשר בכלל לדעת מה יהיה בעוד מספר שנים? אולי החיים יזמנו לך בת זוג והכל ישתנה? בגילך, 31, עוד הייתי רווק. שנה אחר כך התחתנתי ומאוחר יותר הגיעו שלושה ילדים...

Sent from my m2 note using Tapatalk

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם
כולנו מכירים סיפורים מימי קמור העליזים. אבל זה התבצע דרך סוכנות טרייד אין. לא למעלה באולם. אני מניח שגם בכלמוביל לא היו זורקים אותי עם חצי מליון שקל במזוודה, אבל העברת הון תמורת שלטון בטח לא הייתה מתבצעת באולם בהרצליה.

מי אמר שמדובר על קמור או על ב.מ.וו? איפה רשמתי דבר כזה?

בוא נעזוב רגע בצד את העובדה שגם לגבי קמור אתה טועה (ונשאיר את זה בזה, ברשותך), אני מדבר על היום, לא על לפני למעלה מ5 שנים.

טויוטה לנד קרוזר חדש דנדש מהסוכנות נרכש לפני כחודש במזומן. תיק מלא בשטרות. דוגמה מספיק טובה לכך שזה עדיין קורה?

זאת דוגמה אחת מתוך בערך 7000 שיש לי כן?

יש משהו על עניין של עד 10,000 ש"ח לעסקאות מזומן - רק לא חושב שזה תקף על רכישת רכבים. מה גם שאם אני לא טועה מבחינת החוק גם אם התשלום עבור הרכב מתבצע במטבעות, על בית העסק לכבד את זה.

אני חושב שזה הפוך. יש עניין בלבטל את המזומן בכל העולם, על מנת שכל העברת כספים תבוצע בדרך שניתן לנטר.

מן הסתם לטובת מניעת הלבנת הון וכו'.

קיצור, שווה לבדוק את זה, ולו בשביל להחכים.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

כל רכב מאבד את הערך שלו ברגע שמשלמים עליו.

זה נכון עם 100% מימון או עם מזומן.

בסוף החישוב האבסולוטי הוא כמה היתה עולה לו האלטרנטיבה של רכב בן שנתיים לאותה תקופת זמן ומה ההפרש בין זה למה שהוא שילם.

סביר להניח שבעשר שנים ההפרש יהיה זניח.

ועובדה, יש אנשים שמחזיקים רכב כזה הרבה שנים.

הכבישים מלאים בהם.

פורסם
מי אמר שמדובר על קמור או על ב.מ.וו? איפה רשמתי דבר כזה?

בוא נעזוב רגע בצד את העובדה שגם לגבי קמור אתה טועה (ונשאיר את זה בזה, ברשותך), אני מדבר על היום, לא על לפני למעלה מ5 שנים.

אני יכול לספר רק מה שאני יודע. ואיך התבצעו עסקאות מזומן בקמור אני יודע. אתה יכול לטעון מה שבא לך. מזומן היה רק למטה בטרייד אין, איפה שהיום מוסך אופנועים. היה לי הכבוד המפוקפק לעשות איתם עסקים ולא רק כלקוח.

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

• תוכן חדש...