Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3367 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחליף עבודה בשבוע הבא ובמקום החדש אין לי רכב צמוד אז הייתי צריך לרכוש רכב (יש לי רכב אספנות אבל זה רכב לפאן בלבד) ....האמת התלבטתי הרבה אם לקנות משומש או חדש, בסוף הוחלט ללכת על חדש בגלל שבעבודה החדשה אני הולך לעבוד הרבה מאוד שעות ולא יהיה לי זמן להתעסק עם תקלות ושטויות...החלטתי ללכת על משהו קטן וזול ובחרתי בc1 של סיטרואן. האמת בהתחלה אמרתי שאני אפרוס את הסכום לתשלומים ולא ארגיש את "המכה" אבל אחרי שעשיתי חישוב של כמה אני מחזיר בסופו של דבר אמרתי שאם יש לי את הסכום חבל לשלם יותר על אותו מוצר. העיניין הוא שזה סכום די מכובד בישבילי ואחרי שיצאתי מהבנק ועשיתי העברה בנקאית נהיה לי סוג של דיכאון, הרגשה ממש מבאסת. אתם יודעים על מה אני מדבר?....אני עובד די קשה (נהג סמי טריילר במקום החדש) ומנסה לחסוך לאט לאט סכום שיתנו לי משכנתא לדירה נורמאלית ועכשיו זה סוג של הרחיק אותי עוד איזה שנה מהיעד וזה כניראה מה שמבאס אותי יותר מהכל....קיצר לא יודע, מקווה שעשיתי את הדבר הנכון.

• תגובות 59
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אם כבר היה לך כסף לדירה כניראה שעדיף היה לקחת את הרכב לתשלומים.

אבל מה שנעשה כבר נעשה,לכן תשמח ותהנה מהרכב.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מבחינה כלכלית אולי היה עדיף לקנות רכב בן שנה-שנתיים שספג את ירידת הערך הראשונית, אבל קניית רכב חדש היא קלה ונוחה יותר.

את הנעשה אין להשיב. כבר קנית את הרכב - לפחות תהנה ממנו בלי ייסורי מצפון.

פורסם

לא מתחרט על קניית הרכב החדש, הוא ישאר אצלי לפחות עשור ואם הנהיגה שלי זה ישתלם לי. סתם תהיתי אם עשיתי נכון שקניתי ככה ולא עם המימון שהציעו לי מה שלא היה גורם ל"מכה" בחשבון. היה יורד 400-500 בחודש וזהו. למשכנתא היה חסר לי עוד כ80 אלף שח. עכשיו זה כ130.

פורסם

אז תפתח עכשיו תכנית חסכון לסכום שהיית צריך לשלם בפריסה חודשית על הרכב. זה יוצא אותו הדבר, רק נחסך ממך לשלם ריבית שהיית משלם בעסקת התשלומים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
ניסית פעם לחשב כמה אתה מחזיר כשאתה לוקח משכנתא...? :)

חחח כן אה אבל זה טיפה שונה כי זה או להשכיר או להחזיר לבנק רק שאחרי הרבה זמן נשאר לך משהו ביד. אם תשכיר גם אחרי 40 שנה לא יהיה לך נכס :)

פורסם

אי לא יודע מה המצב עכשיו אבל בזמנו היה להם תוכנית רכישה עם פריסה ל60 תשלומים עם 0 אחוז ריבית.

לא ראיתי שום טעם לשים כסף חוץ מהאגרות כשקניתי.

(C1)

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

לעניות דעתי עשית נכון וכך גם אני פועל כך כל חיי.

אם אתה מרוויח 100 שקלים בחודש ומשלם על ריביות 5 שקלים, אלה 5 שקלים שבהם יכולת להשתמש למחייתך. כל שקל שחסכת על מימון הוא כסף שנשאר אצלך למחייה.

העניין הפסיכולוגי מאוד ברור מכיוון שאתה מרגיש שהלכת צעד אחורה והחיים פה מספיק קשים לרוב האנשים שכל צעד כזה מוריד לך את המצב רוח.

יחד עם זאת ברגע שאתה מבין שעשית החלטה נכונה כלכלית ושגם כך מחירי הדירות היום בשמיים (וכנראה בתחילת עצירה או אפילו ירידה - יש מחלוקת בעניין) אתה מבין שהדרך שבחרת בה היא הנכונה.

תתעודד, אתה פועל שונה מהעדר אבל אתה פועל נכון.

תתחדש על הרכב :)

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

אני עם אמיר, ומוסיף שממילא אילו באת לקחת משכנתא במהלך יי ההלואה לרכב הבנק היה מקזז את תשלומי ההלואה מההכנסה הפנויה שלך, כך שהסכום ה"חסר" יעבור או דרך הדלת או דרך החלון, אבל לא יעלם.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אי אפשר לקנות היום רכב מזומן. פעם נכנסתי לסוכנות עם 106 אלף שקל בשקית של סופר. אמרו לי שאין להם קופת מזומנים. שילמתי עמלת הפקדת מזומן בבנק ושילמתי להם בצ'ק.

פורסם

אתה צריך לקחת בחשבון שאם תהיה לך בת זוג היא גם תביא את ההון עצמי שלה.

לקנות דירה היום לבד זאת חתיכת פריבילגיה לדעתי.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
אי אפשר לקנות היום רכב מזומן. פעם נכנסתי לסוכנות עם 106 אלף שקל בשקית של סופר. אמרו לי שאין להם קופת מזומנים. שילמתי עמלת הפקדת מזומן בבנק ושילמתי להם בצ'ק.

לדעתי הוא התכוון לכך שרכש בלי לקחת מימון, אלא בהעברה בנקאית אחת על כל הסכום.

חוץ מזה, העניין עם הרכישה במזומן נכון מבחינה חוקית (לא זוכר מה אומר החוק בדיוק, רק זוכר שיש איזה הגבלה על רכישה במזומן) אבל לא כל כך מתיישר עם מה שקורה בפועל.

עדיין לא מעט סוכנויות רכב מקבלות תשלום במזומן, גם על סכומים מופרכים.

אני מדבר מידיעה, ולא מדובר על רכבים משומשים.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

כולנו מכירים סיפורים מימי קמור העליזים. אבל זה התבצע דרך סוכנות טרייד אין. לא למעלה באולם. אני מניח שגם בכלמוביל לא היו זורקים אותי עם חצי מליון שקל במזוודה, אבל העברת הון תמורת שלטון בטח לא הייתה מתבצעת באולם בהרצליה.

• תוכן חדש...