Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3429 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אקדים ואומר שאין לי כוונה ועניין להטיל דופי באנשים שעושים שירות נפלא למען הציבור, וככל שיש כאלו, הם מבורכים ומעשיהם מבורכים.

אני רוצה להאמין ולקוות שהמקרה שקרה לי אינו מעיד על הכלל. הייתי מציין את שמו, אך אני לא יודע אם זה מותר, ומצד שני אני לא רוצה לעשות עוול לשאר החברים (אם אהיה גורם מוסמך בכנופיה שאפשר לפנות אליו, הייתי בוחר בזה במקום לכתוב בפורום על החוויה המפוקפקת שעברתי)

סיכמתי עם אחד החברים על טיפול לרכב, רכשתי את החלקים אחד לאחד כפי שהמליץ לי. קבענו את הטיפול להיום.

הוא החל בטיפול, והחליף נוזל בלמים, ומסננים. אלא שאת השמן לא הצליח להחליף מאחר והיה חסר לו (משהו בסיסי כל כך) מפתח לפילטר שמן, והוא אמר שייאלץ להשיג את זה ולהמשיך את הטיפול ביום שישי הקרוב.

לאחר מכן אמר לי משהו בסגנון - "אתה יודע שהתחלתי לקחת כסף"?

הייתי מופתע מאוד, גם כי חברי הכנופיה מצהירים שאינם לוקחים כסף, וגם מעצם העובדה שאף בן אדם בעולם לא אוהב שמפתיעים אותו עם משהו שלא דובר עליו ולא סוכם מראש.

אמרתי לו שזה מאוד מפתיע, גם לאור זאת שאתם מצהירים שאינכם לוקחים כסף, וגם כי לא מקובל לדרוש תשלום כשמראש לא דובר על זה.

הוא ניסה לטעון טענות משונות וסותרות, על כך שאינו חבר בכנופיה, אף ששמו מופיע בפרסום כאן באתר, וכן קיבלתי המלצות עליו מחבר כנופיה וותיק.

חזרתי ואמרתי שמעבר לעובדה שבאתי אליו בידיעה ברורה ומתוך הבנה שזה לא כרוך בתשלום, אני מסרב לשלם על משהו כשלא דובר עליו מראש, ובשביל לשלם על טיפול יכולתי ללכת למוסך ולקבל טיפול מוסמך.

שאלתי אותו מה לגבי סיום הטיפול, הוא אמר שאין לו כוונה לבצע את זה ושאגש למוסך.

ניסיתי לפנות לחבר הכנופיה ששלח אותי אליו והמליץ לי עליו, ואמר לי במפורש שהטיפולים לא כרוכים בתשלום, אך לא זכיתי למענה.

אוסיף, שלפני כחודש אותו חבר שעשה לי את הטיפול היום, החליף לי צלחות ורפידות קדמי, וכשבאתי לרכוש את החלקים הוא ביקש שאקנה לו פנס ראש שעולה 120 ש"ח, ואף דאג שבעל החנות יצרף את זה להזמנה.

כבר אז לא אהבתי (בלשון המעטה) את הגישה, אך פרגנתי, אך מסתבר שזו היתה רק ההתחלה.

אשמח לקבל מענה באם יש גורם אחראי בכנופיית החברים, ו/או לשמוע מחברים בפורום אם עברו חוויות דומות.

תודה

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אישית, גם אם מישהו יציע לי טיפול חינם אני אשלם לו על עבודה. לי יש קרובי משפחה שאם אני אבקש מהם יטפלו לי ברכב בחינם, אבל אני לא רוצה, אני מעדיף תמיד לשלם אפילו אם זה סכום נמוך העיקר לא להרגיש חייב לאף אחד וגם, זה זמן עבודה.

פורסם (נערך)

מעולם לא נתקלתי בזה. הם עזרו לי בשמחה וברצון וגם לחבריי.

אני רק רכשתי מראש שמן וחלקים, וחבר "הכנופייה" עשה לי את הטיפול ללא שום תמורה. הוא פנה אליי מיוזמתו לפני כשנתיים, והדגיש והבהיר לי מראש שהוא לא לוקח תשלום.

בקשתי המלצה למוסך מאחד מחברי הכנופייה להחלפת נורה, התעקש לעשות את זה בעצמו והוא בא באותו היום והחליף לי נורה שרופה בשעה הסמוכה לחצות! ולא ביקש על זה שום תמורה או שום טובה.

עריכה אחרונה על ידי Benor
פורסם
אישית, גם אם מישהו יציע לי טיפול חינם אני אשלם לו על עבודה. לי יש קרובי משפחה שאם אני אבקש מהם יטפלו לי ברכב בחינם, אבל אני לא רוצה, אני מעדיף תמיד לשלם אפילו אם זה סכום נמוך העיקר לא להרגיש חייב לאף אחד וגם, זה זמן עבודה.

כמוני כמוך

אבל אין קשר למקרה הזה

גם אני לא אוהב להטריח אנשים, וגם בני משפחה אני מתגמל.

אבל:

א. לא ראוי לדרוש כסף כשידוע וברור מראש שמדובר בשירות ללא תשלום

ב. חברי הכנופיה מפרסמים את עצמם שזה תחביב עבורם, והם עושים זאת לא רק בתור גמילות חסד, אלא כי זה ההובי שלהם,ועדיין היה בכוונתי לתגמל בצורה כלשהי, אלא שבסיפור מלפני חודש הבחור דאג לתגמל את עצמו מראש, ובטיפול הזה הוא הפך את התגמול למיותר.

ובכל מקרה, זה לא קשור אליו, זה עניין ובחירה שלי אם לשלם או לא לשלם.

פרסום כנופיה.jpg

אנחנו קבוצת חברים קטנה מאזורים שונים בארץ, שמאוד אוהבים ומחוברים לתחום המכונאות.

אנו עושים זאת בתור תחביב בלבד, אין לנו כוונת רווח ואין לנו עסק. אנשים פרטיים לחלוטין.

נסייע לכם בביצוע טיפולים שוטפים כגון: החלפת פילטרים, שמנים, פלאגים וכו'.

פורסם
מעולם לא נתקלתי בזה. הם עזרו לי בשמחה וברצון וגם לחבריי.

אני רק רכשתי מראש שמן וחלקים, וחבר "הכנופייה" עשה לי את הטיפול ללא שום תמורה. הוא פנה אליי מיוזמתו לפני כשנתיים, והדגיש והבהיר לי מראש שהוא לא לוקח תשלום.

בקשתי המלצה למוסך מאחד מחברי הכנופייה להחלפת נורה, התעקש לעשות את זה בעצמו והוא בא באותו היום והחליף לי נורה שרופה בשעה הסמוכה לחצות! ולא ביקש על זה שום תמורה או שום טובה.

משמח לשמוע

וזה בדיוק העניין, בגלל המלצות כאלו (וקראתי כמה כאלו) בחרתי לבצע את הטיפול אצל חבר בכנופיה, ולצערי במקרה הספציפי שלי עברתי חוויה מפוקפקת.

תודה

פורסם

מפתיע מאוד מה שאתה אומר ומקומם.

הוא הוא פועל על דעת עצמו בדרישות על תשלום בצורה מפתיעה צריך לדעת מי זה.

אף אחד לא רוצה להיות מופתע.

מעניין לשמוע תגובה של חברי הכנופיה.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

כל המהות של הכנופייה היא עבודה בהתנדבות.לא שהם אוסרים לקבל מתנות שככה אני נוהג.

לבקש כסף זו כבר יוזמה מקומית של אותו בחור,שלא לדבר על עניין החוק.

התנהלות לקויה של אותו בחור שהוא אומר בסוף הטיפול שהוא עובד תמורת שכר.

אני עשיתי ביום שבת טיול של 200 ק"מ על מנת להגיע לחבר כנופייה שאני סומך עליו ועל העבודה שלו.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אני שמח לעדכן שהיה סיום טוב לפרשיה הזו.

קיבלתי טלפון מחבר הכנופיה אסף החביב והיקר והמוכר לרבים כאן, ששמע על המקרה, וגילה אחריות, והביע את התנצלותו וצערו על המקרה המתואר לעיל, ואמר שבכוונתו לברר ולטפל בעניין (ואכן טופל על ידו). כ"כ הביע את רצונו לסיים את הטיפול (שאותו אחד עליו מדובר באשכול לא סיים) ברכב , ונפגשנו לצורך זה.

מצאתי מולי אדם חביב וצנוע, הותיר עלי רושם של מקצוען. החליף לי שמן מנוע, פילטר שמן, בדק בלמים, ועוד. והכל בסבר פנים יפות, ועם הסבר מצידו על כל פעולה שעשה.

נותר רק להודות לאיש היקר הזה, תודה אסף.

[/right]

פורסם (נערך)

בהמשך למשה,

אין ספק שהיה כאן מהלך לא תקין מצד אותו חבר כנופיה. אומנם שמענו כאן רק צד אחד, ואני שמעתי בפרטי גם את הצד השני, שנשמע מעט אחרת, אך זה לא משנה את העובדה שהלקוח נשאר עם טעם רע בפה, עובדה שהיה צריך לפתוח את האשכול הזה.

אותו חבר נענש - נשללה ממנו הזכות לשרת בכנופיה, נלקח ממנו סמלון היחידה, החתימה, והוא נותק מאתר הכנופיה.

כל אחד מאיתנו הוא נציג של הכנופיה וככזה עליו לייצג אותה בכבוד, לפעול מול הלקוח בצורה הכי טובה ומכובדת שהוא יכול, לשאוף למקצועיות ושירותיות הכי גדולות שאפשר.

אני מתנצל מאוד על עוגמת הנפש שנגרמה, חשוב לציין שזה מקרה נקודתי וחד פעמי. בנוסף אקח את משה תחת כנפיי מעכשיו.

עריכה אחרונה על ידי asafasaf

Stay Dirty

פורסם

יפה מאוד!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לטובת כולם ספר לנו מי מחברי הכנופיה דרש ממך כסף עבור הטיפול בכדי למנוע מצבים מביכים כאלה בעתיד ?

את אסף כולנו מכירים והבחור אחלה של בן אדם.

איזה כייף לי :)

פורסם
לטובת כולם ספר לנו מי מחברי הכנופיה דרש ממך כסף עבור הטיפול בכדי למנוע מצבים מביכים כאלה בעתיד ?

את אסף כולנו מכירים והבחור אחלה של בן אדם.

הוא כבר לא חבר הכנופיה, ומאז גם אינו מופיע ברשימת חברי הכנופיה (כך שאפשר לעשות אחד ועוד אחד)

לגבי פרסום שמו, אשאיר זאת לאסף, באם ימצא לנכון.

פורסם
בשעה כזו מאוחרת לעשות אחד ועוד אחד קצה קשה לי :oops:

כל עוד לא מדובר על חיבור של חיובי לשלילי, הכל בסדר:)

נ.ב. כתבתי לך בפרטי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3429 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...