Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך משחזרים גיבוי בווצאפ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3402 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התקנתי את הווצאפ שנית והוא שחזר קובץ דל מאוד ולא את הקובץ גיבוי המסיבי. הגיבויים נעשים לגוגל דרייב. יש דרך להכנס לגיבוי ולבחור מה לשחזר?

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

המכשיר הישן עוד חי?

אם כן גבה שוב לגוגל דריב, אם לא מצליח עדכן גרסה לאפליקציה ונסה שוב

אם לא מצליח, גבה לקובץ מקומי ואח״כ תעביר אותו למכשיר החדש

פורסם
המכשיר הישן עוד חי?

אם כן גבה שוב לגוגל דריב, אם לא מצליח עדכן גרסה לאפליקציה ונסה שוב

אם לא מצליח, גבה לקובץ מקומי ואח״כ תעביר אותו למכשיר החדש

המכשיר הישן עבר מחיקה לנתוני יצרן. וכבר מותקן עליו ווצאפ אחר.

השאלה שלי אם יש דרך הענן אופציה להכנס ולבחור גיבוי. מה שקרה שבטעות עשיתי גיבוי למכשיר החדש ואז כמובן שאין עליו כלום (זה כנראה דרס את הגיבוי המלא). והגיבוי הזה שווה לכלום. יש לי גיבוי למכשיר בגוגל דרייב אבל לפי הבנתי זה גיבוי לאפליקציות (מניח שהוא מייבא ומתקין את האפליקציות שהיו קיימות במכשיר הישן).

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם
אתה לא יכול לגעת בקובץ הגיבוי של ווצאפ בגוגל דרייב.

שורה תחתונה - אכלתי אותה ?

פורסם

אם קובץ הגיבוי המקומי בטלפון נמחק אז כנראה שאכלת אותה. נסה לבדוק בפורום התמיכה של וואצאפ אם יש איזה פיתרון שאני לא יודע.

אתה יכול להיות רגוע :shock: אני מכיר לפחות עוד שני חברים שזה קרה להם.

איזה כייף לי :)

פורסם
שורה תחתונה - אכלתי אותה ?

כן אם היה הרבה פורנו אז בכללל

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...