Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3442 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתעניין ברכישת האקזמפלר הזה, 236 אלף ק"מ על השעון, נראית טוב על הנייר, הבחור מבקש 19,500 לפני מיקוחים.

אני צריך את הרכב ל20-30 ק"מ ביום ובסופשים בערך כפול מיזה, המחיר זול, אז למה לא דיזל בעצם? יש מומנט, חסכונית יותר מכל דבר אחר בתקציב (ואני יודע שאני יכול בתקציב להכניס איזה 107/C1 שנת 2011, אבל אני רוצה קצת יותר מפחית עם מנוע)

אז למישהו יש קצת נתונים על הקורולה הזו? אף פעם לא שמעתי על דיזל בשנים האלו

פורסם

לפני כ-5 שנים גם אני חשבתי לקנות אחת כזו.

מבחינת העיקרון הרכב מוצלח אבל יש שתי חסרונות מהותיים-

המחיר גבוה יחסית

בנוסף, הבעיה היותר רצינית היא זמינות החלקים.

קח בחשבון שלא תמצא חלקים חליפיים, וגם אם תרצה לשלם על מקורי כנראה לא תמצא במלאי ותצטרך לחכות.

זאת מכיוון שהרכב נמכר ביחידות בודדות

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם
לפני כ-5 שנים גם אני חשבתי לקנות אחת כזו.

מבחינת העיקרון הרכב מוצלח אבל יש שתי חסרונות מהותיים-

המחיר גבוה יחסית

בנוסף, הבעיה היותר רצינית היא זמינות החלקים.

קח בחשבון שלא תמצא חלקים חליפיים, וגם אם תרצה לשלם על מקורי כנראה לא תמצא במלאי ותצטרך לחכות.

זאת מכיוון שהרכב נמכר ביחידות בודדות

Sent from my iPhone using Tapatalk

מחיר גבוה זה עניין סובייקטיבי, אבל לגבי זמינות החלפים אתה צודק.

נראה לי שאבדוק יאריס ספורט וזהו.

פורסם

לא ממליץ, נמכור רק כמה עשרות כאלה בארץ, רובן למורי נהיגה. כשתצטרך חלק שלא משותף עם דגם בנזין (ציריה למשל) לא תמצא אלא בהזמנה אצל היבואן באלפי שקלים.

אני לא חושב שהיא חסכונית מאוד כי זה מנוע בנפח גדול 2.0 ליטר ולא בטכנולוגיה מתקדמתי. מניח שצורכת פחות מדגם הבנזין אבל לא בהפרש.

• תוכן חדש...