Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3508 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

יש לי הונדה סיויק שנת 2001. בחודש האחרון, האוטו נכנס למוסך 3 פעמים, מאותה סיבה - מד חום מגיע למקסימום. בפעם הראשונה, החליפו במוסך את הרדיאטור. בפעם השנייה, החליפו את המשאבת מים. כעת, בפעם השלישית שהרכב נמצא במוסך המוסכניק טוען שיש בעיה במנוע. עד כה שילמתי 2500 ש"ח על שני החלפים האחרים. פניתי למוסכניק שזה לא נשמע הגיוני שאותה בעיה חוזרת על עצמה, האם הרכיבים האחרים שהוחלפו, הוחלפו סתם? (מאחר ואותה הבעיה חוזרת על עצמה). המוסכניק השיב שמדובר בצרור של בעיות, וזה יכול לקרות. לי זה לא נשמע סביר, אשמח לדעתכם בנושא!

פורסם

דרוש את כספך חזרה ועזוב את המוסך הזה שבסוף תחליף עוד רכב בגללו!

בוא תתאר קצת את הבעיה יותר טוב....מתי הרכב מתחמם? בעמידה? בנסיעה? יש חוסר בנוזל קירור?

פורסם

יכולות להיות סיבות רבות- חלק מהן ..

1) טרמוסטט תפוס במצב סגור.

2) יוניט מאוורר לא תקין וכתוצאה מכך מאוווררים אינם עובדים.

3) רדיאטור סתום.

4) משאבת מים שכנפיה אכולות.

5) נסיעה מתמשכת ללא נוזל קירור מכל סיבה שהיא לרבות דליפות מצינורות/מחברים וכד'.

6) שעון חום מזייף- יש לבדוק במוסך לאיזו טמפ' באמת הרכב מגיע.

6) אטם ראש מנוע שהתעוות כתוצאה מהתחממות יתר.

אפשרויות 3 ו-4 ירדו.

ממליץ :

א) לבדוק גובה נוזל קירור,אם חסר להשלים.

ב) לגשת למוסך אמין לבדוק את המערכת תחת לחץ /לחץ הפוך ולהתפלל שלא נגרם נזק לראש המנוע.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...