Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צריכת דלק יונדאי i20

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3537 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב לכולם, אני חדש פה וכך גם בעולם הרכב.

לפני קצת פחות מחודש רכשתי יונדאי i20 מודל 2011 נפח מנוע 1400 סמ"ק.

האמת שאני מאוד מרוצה מהרכב אבל מרגיש לי שהוא שותה יותר דלק ממה שהוא צריך. קיבלתי את הרכב עם פול טנק איפסתי את הקילומטרים ולאחר 200 ק"מ בתוואי עירוני בנסיעה מאוד מתונה בלי מזגן וכשרק אני ברכב ירד לי 3/4 מיכל.

לאחר בירור קטן המליצו לי לעשות בדיקה לפי 100 ק"מ.

תידלקתי פול בחזרה מה שיצא לי זה 32 ליטר, נסעתי 100 ק"מ בדיוק ותדלקתי שוב עד הפול ונכנס לי 9.3 ליטר, מה שאומר שלפי חישוב פשוט 100:9.3=10.75 לליטר. חשוב לציין שמתוך 100 הק"מ האלו בערך 50 מתוכם היו בנסיעה בינעירונית מאוד מתונה בלי מזגן כאשר אני לא עובר את ה90-100 קמ"ש, 50 ק"מ האחרים בוצעו בנסיעה עירונית.

אחרי שתדלקתי והגעתי לפול שוב איפסתי את מד הקילומר ואני ממשיך לבדוק את העניין, אבל העדפתי להתייעץ גם פה בינתיים ולשמוע חוות דעת כי מרגיש לי שהרכב שותה הרבה יותר ממה שרכבים אחרים מאותו סוג שותים.

תודה רבה,

יום טוב ושבוע טוב.

פורסם

החיסרון של הרכב שהוא לא חיסכוני,מנוע 1.4 וגיר 4 הילוכים הם לא מתכון לחיסכון.

אצלי ה20 החדשה עשתה בערך 1/14 בבין עירוני בנסיעה די רגועה,לא מזהיר,כך שאם אתה מכניס נסיעה עירונית הצריכה שלך הגיונית.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...