Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3544 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום וברכה

ברשותי דייהטסו אפלאווז 97 אוטומט 1600

כנראה שעשתה טיימינג ב175 אלף (לפני כ4 שנים בערך)

כיום היא על 234 אלף

האם שווה לעשות לה טיימינג? (500 ש"ח עולה לי)

גם לא כ"כ מתכוון להחליף אוטו בקרוב (כי אין לי כסף כרגע..)

תודה מראש וחג שמח

פורסם

אם אתה לא בטוח מתי נעשה ואתה מתכוון להישאר עם הרכב המלצתי היא שתחליף לשקט הנפשי שלך.

ממליץ לך להרכיב קיט טיימינג כולל מותח מחברה ידועה ולא איזה זבל סיני!

Gmb גטס ina דייקו.

volkswagen golf mk2 1.3

volkswagen golf mk2 1.6

Volkswagen golf mk2 1.3

פורסם

זה לא שאלה אם שווה או לא שווה, החלפת רצועה היא חובה (אם הגיע זמנה) אחרת ילך המנוע ואז תצטרך להוציא יותר מ 500 ש"ח על רכב חדש

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

כנראה,הצעת המחיר הזו כוללת החלפת רצועה בלבד ללא מחזירי שמן,מותחן ומשאבת מים,שאם לא הוחלפה בטיימינג הקודם חובה להחליפה.

בפירוק הטיימינג הכל על הדרך כך שזה רק חלקים ולא מחייבים על החלפת משאבה במסגרת הטיימינג.

חסכון עכשיו יעלה ביוקר בהמשך,מדובר ברכב פשוט לתחזוקה אך מניסיון עבר,הזנחה ואי טיפול בזמן עולים ביוקר (לי הלך מנוע אחרי שנדלקה מנורת לחץ שמן ונדיר להשיג מנועים לרכבים הללו- מדובר ברכב הזרקה ולא קרבורטור.

קריעה של הטיימינג או קריסת משאבת מים אצלך יובילו לשיפוץ ראש מנוע במקרה הטוב ואם יתברר חלילה,לאחר שירימו ראש ,שמעברי המים במנוע אכולים והבלוק אכול זה רק החלפת מנוע .

כדאי לטפל ולא להזניח.

בעיקרון טיימינג עושים ברכב הזה כל 5 שנים או 90,000 ק"מ אבל אם יש ספק אז אין ספק-החלף לפני נזק למנוע.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

היי, תודה על התשובה..

יש לציין שלפני פחות משנה הוחלפה משאבת מים ורדיאטור בעקבות נזילת מים שהייתה לי.. עכשיו ב"ה בסדר גמור לא נוזל טיפת מים

(הרכב טיפה אוכל שמן, ממלא לו פעם בחודש בערך חצי ליטר-ליטר)

פורסם

אם אתה מתכנן להישאר עם הרכב, אל תחסוך-החלף בהקדם רצועת טיימינג, מותחן/מיסב מותח (ככל שקיימים)ומחזירי שמן.

אם הוחלפה משאבת המים לאחרונה,אין צורך שוב להחליפה.

עבודה וחלקים על הכל במוסך רגיל 800-1,000 ש"ח להערכתי.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אם החליפו לך משאבת מים לפני שנה, למה לא החלפת על הדרך טיימינג?

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם
היי, תודה על התשובה..

יש לציין שלפני פחות משנה הוחלפה משאבת מים ורדיאטור בעקבות נזילת מים שהייתה לי.. עכשיו ב"ה בסדר גמור לא נוזל טיפת מים

(הרכב טיפה אוכל שמן, ממלא לו פעם בחודש בערך חצי ליטר-ליטר)

כמה קמ אתה נוסע בחודש הזה?

פורסם (נערך)

אכן עושה בשנה באיזור 17 אלף ק"מ ממוצע

רציתי לדעת אם נורמלי למלא שמן ברכב.. לא יודע בדיוק את הכמות.. אבל יש את המדיד מינימום ומקסימום.. הוא יורד לי מהמקסימום לחצי בערך פעם בשלושה שבועות-חודש

יש לציין שבטסט שעשיתי לו היה ליקוי בנזילת שמן - עשיתי לו שטיפה מלמטה.. מה אומרים?

עריכה אחרונה על ידי RX7
פורסם

אם נוסיף תסמינים של מילוי השמן לבעיית הזיהום שלך(מהשרשור השני) יש מצב שמדובר בגומיות שסתומים שכבר לא אוטמות כמו שצריך.

שמישהו כבר יאחד לו את השרשורים.

• תוכן חדש...