Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3555 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סיימתי את עבודתי הקודמת בחודש ינואר 16 והתחלתי עבודה חדשה ביולי 16.

מכוון שעברו למעלה מ-5 חודשים, אני כבר לא זכאי לביטוח פנסיוני ולכן לא מקבל כרגע הפרשות לקרן הפנסיה.

לא הפרשתי כסף לפנסיה באופן עצמאי בזמן שלא עבדתי מכוון שלא הייתי מודע לעניין הביטוח הפנסיוני.

האם ישנה אפשרות להפריש כסף לקרן הפנסיה הקודמת באופן רטרואקטיבי ובכך "להחזיר" את הביטוח הפנסיוני שלי לתוקף?

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם

חרה של סוכן ביטוח.

התשובה לשאלתך היא לא., אבל בדוק בדיוק מתי הייתה ההפקדה בפועל בקרן הקודמת , אולי טרם חלפו ה 5 חודשים.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אני מניח שפספסתי את זה בחודש, מכוון שמדובר על הפרש של 6 חודשים בין עבודה לעבודה (נכנסה משכורת אחרונה בתחילת פברואר, עבור חודש ינואר ומשכורת ראשונה של העבודה החדשה נכנסה בתחילת אוגוסט עבור חודש יולי).

לצערי החברה בה מנוהלת קרן הפנסיה לא הודיעו לי על זה ולא עדכנו אותי בנושא.

מה זה אומר לגביי עכשיו? שרק אחרי 6 חודשי עבודה אני אהיה זכאי לקבל קרן פנסיה בעבודה החדשה?

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם

מאוד מוזר

אצל אשתי עברה יותר משנה מאז שהפסיקה את עבודתה ובכלל זה את הפקדותיה לקרן הפנסיה, עד שהתחילה עבודה חדשה.

מנהלת החשבונות במקום העבודה החדש "התעקשה" עם הבוס, שעצם זה שכבר יש על שמה קופה, גם אם ללא הפקדות שוטופות תקופה ארוכה, מגיע לה הפרשה חובה [אחרי X חודשים רטרו מתחילת העבודה], ואכן זה מה שנעשה.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

מה שקובע הוא מועד התשלום לקופה, לא המועד בו נכנסה לך המשכורת לבנק!!

ואם חלפו להם 5 חודשים הרי תהיה זכאי לקבל רק לאחר 6 חודשים, וגם עלולים לבקש ממך הצהרת בריאות ועוד

ראה כאן

http://www.kolzchut.org.il/he/%D7%A9%D7%9E%D7%99%D7%A8%D7%94_%D7%A2%D7%9C_%D7%A8%D7%A6%D7%A3_%D7%96%D7%9B%D7%95%D7%99%D7%95%D7%AA_%D7%A4%D7%A0%D7%A1%D7%99%D7%95%D7%A0%D7%99%D7%95%D7%AA_%D7%9C%D7%A2%D7%95%D7%91%D7%93_%D7%94%D7%9E%D7%AA%D7%97%D7%99%D7%9C_%D7%A2%D7%91%D7%95%D7%93%D7%94_%D7%97%D7%93%D7%A9%D7%94

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...