Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3547 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם,

אני חדש פה והבנתי שהפורום הזה מעולה ויכול לעזור!

אז ככה,

רכשתי סיאט איביזה 2011 3 דלתות הילוכים אוטומטית.

עכשיו שקניתי את הרכב לא שמתי לב שבידית ההילוכים R D N ... לא היה תאורה מתחת שמעיד על איזה הילוך אני נמצא.

אז החלטתי לפתוח את הפלסטיק הכסוף מסביב למוט הילוכים וראיתי שאכן מתחת לאותיות ישנה מטריצה עם נגדים ולדים עליה בדיוק במיקום של האותיות בהילוכים.

עכשיו יכול להיות שאני טועה ואין בכלל לדגם הזה תאורה בהילוכים, או שאולי שהבחור שממנו קניתי את הרכב עשה קודן שנמצא מתחת להילוכים אז לקחו את הקו מתח מההילוכים אליו, ממש אין לי כיוון. אבל זה משגע אותי אז בבקשה אשמח לקבל טיפה אור בנושא, ואם מישהו יודעים איך אפשר לתקן את הבעיה אני יותר מאשמח לשמוע מאנשים שמבינים.

אגב אני מצרף תמונה של מה שאני ראיתי.

IMG_9449.JPG

תודה מראש !

בר.

עריכה אחרונה על ידי Bar2016
פורסם

לאבא שלי יש אותו רכב ואותו גיר חדש מהיבואן. הגיע ללא תאורה לידית הילוכים, אך אנחנו כמובן מסתכלים על הצג -לוח מחוונים ושם רואים איזה גיר אתה משלב בבירור.

אגב הרכב של אבא סטיילנס 2011, אז אולי יש רמות גימור שונות , קח בחשבון

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

יכול להיות, אבל לא יודע זה נראה לי מוזר שהכל שם דולק בלד אדום ופתאום זה מפסיק באיזור ההילוכים. אגב ראית את התמונה ששמתי? כי רואים שם בבירור את הלדים (הקוביות הלבנות) על המטריצה הירוקה. או שאני טועה?

• תוכן חדש...