Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טורבו לפאסאט 98, דיזל.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7790 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני שואל עבור חבר עם פאסאט 98 דיזל ידנית 110 כ"ס במקור, מהיכן ניתן להשיג טורבו חדש/משופץ במחיר זול ככל האפשר ?

הטורבו אצלו מת ואי אפשר לשפץ או לא רוצים לשפץ (הוא מטפל אצל חבר של אבא שלו, והחבר אמר לו להביא טורבו משופץ או משהו, הוא לא רוצה לשפץ לו)...

אם מישהו יוכל להפנות לחנות ספציפית, אני אודה לו מאוד.

איזורים בארץ:

רצוי ירושלים, אבל גם ת"א והסביבה יהיה טוב.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

אני מכיר רק אחד, והאמת - כולם יוצאים מרוצים.

דיזל דרומית , אזור תעשיה ק.מלאכי

מורשה LUCAS ובעל ניסיון בשיפוץ טורבואים ומשאבות סולר בלבד., מחזיק גם מערכת ממוחשבת לבדיקת VW ומרצדס, בדיקת מערכת הזרקה וגדישה.

הוא מעסיק 5 עובדים , יש צורך לפתוח כרטיס עבודה, ולתאם לפני ההגעה.

תבדוק בדפי זהב, או באינטרנט - אתה תמצא טלפון. הכרטיס שלו נמצא ברכב.

פורסם

זה אני כבר לא יודע, נשם לא נשם, מנוע עם 350 אלף, טורבו שחבר שלי רצח בפתיחות (הוא חושב שזה טורבו, משמע טורבו להאצות כמו באימברזה), קריית מלאכי קצת רחוק, ואנחנו מחפשים מקום לקנות אותו ללא הרכבה.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

• תוכן חדש...