Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3561 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לכולם

לאחרונה הייתי בחול ורכשתי שם את כלל החלפים לצורך ביצוע טיפול תקופתי. הסיבה כמובן זה המחיר כי מחיר החלפים בארץ לדגם הזה נא בין פי 0.5 עד לפי 5 לחלק(מקורי).

כאשר התקשרתי למוסך לצורך בירור מחיר העבודה נאמר לי שיש חוק חדש שמחייב להציג "תו שכר" לחלקים שאני מביא בעצמי למוסך ולכן אין באפשרותם להתקין חלקים שלא נקנו בארץ.

הסברתי שזה חלקים מקוריים שאיכותם לפעמים טובה יותר מהחלקים בארץ ומבחינה בטיחותית אין בעיה להשתמש בהם. כתשובה אמרו לי שהיא תבדוק עם מנהל את הנושא.

לאחר המתנה קצרה חזרו אלי ואמרו שהחוק נכנס רק ב18 לאוקטובר ולכן ניתן לבצע את הטיפול כרגיל עם החלפים שלי.

בקיצור בלי חפירות - האם קיים או עומד לצאת חוק חדש שאוסר עלי להביא חלקים מחו"ל ולהתקינם בארץ כחלק מטיפול תקופתי במוסך מורשה? או שזה המצאה כדי למנוע מאנשים לחסוך קצת על הטיפול?

רכב: הונדה סיויק 2009

מוסך: הונדה מורסה מעלות

פורסם
שמא התכוונת לתו סחר ?

יכול להיות. אבל היא אמרה תו שכר. יכול להיות שהיא טעתה. נגיד וזה תו מכר? מה הכוונה והאם זה באמת מונע ממני להתקין את החלקים כחלק מהטיפול?

פורסם

כנראה התכוונו לחוק רישוי שירותים ומקצועות בענף הרכב והתקנות הנלוות לו.

http://bit.ly/2d4PQJ9

בכל מקרה - בחוק אין שום חובה להתקין רק מוצרים שנקנו בארץ או להציג תו כלשהו.

במחשבה שניה - להערכתי, כנראה התבלבלו בין מישהו שמבצע ייבוא מסחרי (ואז חייב ברישיון סחר) לבין "סתם" יבוא אישי.

• תוכן חדש...